. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Νέα παραπληροφόρηση απο τα Hoaxes του Μόσιαλου. Το ADE δεν προκαλεί θρομβώσεις!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ

Και ποιός τους ρώτησε. Επιστήμονες είναι; 😂

Απο τη στιγμή που η παρουσία ADE στον covid-19 έχει επιβεβαιωθεί, οι φλεγμονές και οι κυτοκίνες απο το ADE είναι αυτονόητα αναμενόμενες είτε σε εμβολιασμένους είτε όχι. Αυτό μπορεί να καλύπτει όλο το καρδιαγγειακό σύστημα. Κάπου θα εμφανισθεί πιό έντονο. Αυτό τα ειδικός το λένε “παρενέργεια”. Στη πραγματικότητα είναι πρόβλημα του εμβολίου mRNA που δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Αυτονόητο επίσης εκ του προβλήματος αυτού και το πρήξιμο των λεμφαδένων.

Οι κυτοκίνες είναι μια ομάδα πεπτιδίων που χρησιμοποιούνται από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού για να επικοινωνούν μεταξύ τους και με το περιβάλλον. Παίζουν κύριο ρόλο στον έλεγχο της ανοσολογικής απόκρισης, της φλεγμονής, της αιμοποίησης, της επούλωσης και ρυθμίζουν τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων στο σώμα.

Η παρουσία περίεργων "θρομβώσεων" που μια ιατροδικαστής η κ.Ακριβούση παρατήρησε πρόσφατα στα πτώματα μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο απο το αποτέλεσμα ενός μηχανισμού ADE, που μολύνει τα κύτταρα. Το να μη μπορεί να το δεί κανείς είναι και θέμα εμπειρίας, ΙQ αλλά και της λίστας Πέτσα.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ

Θα έχετε παρατηρήσει τον αποκλεισμό πολλών επιστημόνων  διαφορετικών ειδικοτήτων που θα έπρεπε να συμμετέχουν στην Επιτροπή του Ακαταδίωκτου. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με προσωπικές διαφορές στο θέμα της στρατηγικής αλλά και με το τί εκπροσωπεί ο καθένας στον κόσμο των εταιρειών. Είναι φανερό πως οι εταιρείες φαρμάκων δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή την επιτροπή. Αυτή η επιτροπή είναι πραγματικά φτειαγμένη μόνο για τους σιτιζόμενους απο τις εταιρείες εμβολίων και τους βολεύει κάθε λάθος lockdown ή άλλη απόφαση, αρκεί να αυξάνονται οι φορείς. Της επιτροπής αυτής θα έπρεπε να ηγείται μαθηματικός επιδημιολόγος επιτηδευμένος σε  τεχνολογικά ειδικά μέτρα (τρέχα βρέστον). Αντί αυτού η κυβέρνηση κάνει δουλίτσες με τις δόσεις εμβολιάζοντας ακόμη και παιδιά, που στατιστικά μεταφέρουν λιγότερο ιικό φορτίο απο ένα ενήλικο!

Δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση η στάση κάποιων ΜΜΕ που θεωρούν πως η μάσκα κάνει κακό στον άνθρωπο, κάτι τελείως βλακώδες και ανήθικο. Αυτά τα ΜΜΕ απλά στηρίζουν την επιτροπή, που επί 7 μήνες δεν ήξερε σε ποιά τρύπα της να βάλει μάσκα και ενώ οι φορείς/νεκροί αυξάνονταν. Αυτή η διφορούμενη άποψη βολεύει την επιτροπή για να μη πάει στο απόσπασμα, όταν επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα. Είναι μια συναλλαγή ίσως για μια οικουμενική που ετοιμάζεται.

Δεν φτάνει που η επιτροπή τα έκανε σκατά μέχρι τώρα, προσπαθεί να κρατήσει τη πίττα μεταξύ των γιατρών. Είναι τόσο αμόρφωτη και φιλοχρήματη, που δεν θέλει να αποδεχτεί τα τεράστια λάθη της που αύξησαν τους νεκρούς, όπως και ποιοί χαράσσουν στρατηγική για την πανδημία. Σίγουρα όχι τα μέλη τους και η λίστα Πέτσα.

Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

Και η αντιπολίτευση για τα εμβόλια ελεγχόμενη είναι. Μια παρέα είναι όλοι.

Το ΣΥΡΙΖΑ όπως έκανε την πάπια και συνυπέγραφε τα μνημόνια υπακούοντας την Γερμανία, το ίδιο έκανε και με τα εμβόλια. Στην Ελλάδα του Εσκομπάρ και των βαρώνων κοκκαίνης, πειρατικού, διακίνησης ανθρώπων κοκ. Είναι δυνατόν 3 εφοπλιστές να ελέγχουν ΜΜΕ, εφημερίδες και διακίνηση τύπου; Η ΕΕ δεν το βλέπει το καρτέλ; Tο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ευρωβουλευτές;

Υ. Το άρθρο ξαναγράφηκε.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.