. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η σημασία της πλήρους εξουδετέρωσης του ιικού φορτίου με mRNA εμβόλια. Ανεκπλήρωτο όνειρο!

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ

Η φωτογραφία προέρχεται απο παλιό άρθρο μου εδώ με ημερομηνία Μαρτίου 06, 2021.

Ένα εμβόλιο για τη Δέλτα θα έχει πολλά προβλήματα λόγω του μεγάλου ιικού φορτίου που έχει.

Η παρατήρηση υπερπολλαπλασιασμού του ιικού φορτίου – κάτι στο οποίο έχω αναφερθεί – στη Δέλτα είναι ένα θέμα που θα δούμε και σε άλλες μεταλλάξεις στο μέλλον. Η εξουδετέρωση του ιού με τα παρόντα εμβόλια δεν θα μπορεί να γίνει. Γιαυτό ακούτε να μιλούν και για χάπια, για σπρέι κλπ που θα δίνουν δυνατότητα λόγω ποσότητας να αντιμετωπίζεται περισσότερο ιικό φορτίο του ιού.

Η ομάδα της Οσάκα για τη περίπτωση της Άλφα διεπίστωσε πως σε όσους πάνε στις ΜΕΘ υπάρχει αύξηση του φαινομένου ΑDE. Aυτό αφορά και την Δέλτα.

  • Όπως σας είπα, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί δύο μηχανισμοί ΑDE. Σας έχω αναφέρει και τους δύο. Υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί σε έρευνα που θα μπορούν επίσης να προκαλέσουν την αύξηση των μολύνσεων, δηλαδή του ιικού φορτίου σε ένα ασθενή ή εμβολιασθέντα και γενικώς να μειώσουν την αποτελεσματικότητα.

Παραμένει πρόβλημα η μη μέτρηση ιικού φορτίου και αντισωμάτων συχνά σε ασθενείς. Το έχω θίξει αυτό σε άρθρο μου. Πρέπει να γίνεται. Κάποιος Πρύτανης της ΜΣΤΕ δεν το θέλει αυτό, επειδή σιτίζεται απο εταιρεία εμβολίων. Δεν μιλάω για τον γνωστό Κοσμήτορα που στηρίζει… Κούβελα.

Ένα άλλο πρόβλημα απο τη χρήση τεχνητής ανοσίας π.χ. εμβολιασμό (επαγόμενη ανοσία) είναι η μη παράλληλη αύξηση της φυσικής ανοσίας, γιαυτό και οι συνεχείς δόσεις. 

UPDATE (few hours later)

Και άλλο λάθος του Ισραήλ. Όλο σπασμωδικές κινήσεις κάνουν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.