. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πρός αλλαγή σκέψης διεθνώς στον τρόπο επιδημιολογικής αντιμετώπισης κορωναϊού

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Μια νέα συζήτηση μου για το αερόλυμα (aerosol) του κορωναϊού σε πόλεις με μεγάλο αριθμό φορέων θα οδηγήσει σε νέο κύκλο αντιδημοκρατικών αποφάσεων σε διεθνές επίπεδο. Μιλάω για νέες παραμέτρους που θα αλλάξουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και τον τρόπο που σκέφτονται όλοι διεθνώς. Διερωτώμαι αν πρέπει να το κάνω τώρα ή αργότερα.

Ξέρω απο διάχυση ιπταμένων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα και απο Φυσική Περιβάλλοντος και απο Μαθηματική Επιδημιολογία. Εγώ υπολόγισα πριν πολλά χρόνια και τη διάδοση του τοξικού νέφους απο σωματίδια απο απεμπλουτισμένο ουράνιο απο τον πόλεμο στη Σερβία στην Ελλάδα, που έφτασε ως τον Βόλο. Οι άλλοι τότε, τα ειδικόσσσ, δεν ήξεραν γιατί μίλαγα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι, πως δεν μπορούν να είναι άλλοι καλύτεροι σε θέματα που πρώτος βάζω στο τραπέζι και ειδικά αυτοί που τα ειδικόσσσ ρωτούν έξω για να επιβεβαιωθούν για όσα λέω απο κόμπλεξ κατωτερότητας. Ούτε στις ΗΠΑ ούτε στο Ισραήλ ούτε κάπου αλλού. Κατανοητόν;

Το θέμα δεν είναι να γνωρίζετε ή να γνωρίζουν. Το θέμα είναι πως ζουν σε άλλο κόσμο και πως ΔΕΝ μπορούν. Η διεπιστημονικότητα είναι MUST στην εποχή μας. Δεν το καταλαβαίνουν. Κακό του κεφαλιού τους.

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στη φωτογραφία διάδοση αερολύματος ραδιενεργών σωματιδίων στον αέρα.

Περίπτωση Fukushima

Περίπτωση Chernobyl

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Το aerosol των σταγονιδίων κορωναϊού μπορεί να παράγει συλλογικά και αθροιστικά ανάλογα νέφη αν υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού, πολύ ιικό φορτίο και κατάλληλες συνθήκες, στα οποία επιπλέον μπορεί να υπάρχουν συμπυκνώσεις των σταγονιδίων αυξάνοντας την μακροβιότητα του ιού σε αυτά σε ημέρες.

Το Ro δηλαδή και η ανοσία αγέλης; 😁 

Άσχετοι διεθνώς σας κάνουν αστεία… Πόσες φορές σας έχω μιλήσει για καθαρισμό του αέρα π.χ. στα ΜΜΜ ή στην εστίαση; AΠΕΙΡΕΣ.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.