. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν αντιλαμβάνεται σωστά τη στατιστική της πανδημίας και αυθαιρετεί

Δέστε το σχετικό άρθρο εδώ απο το Πρώτο Θέμα. Αφορά το θέμα της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών ή όχι, στον Καναδά για τον κορωναϊό.

Ηλίας Μόσιαλος: Και στον Καναδά η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευμένων είναι ανεμβολίαστοι και σημειώνει (πού) ότι «είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως οι πληροφορίες που παίρνουμε από τις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού έχουν κοινά ποιοτικά χαρακτηριστικά: τα υψηλά ποσοστά προστασίας από το να αρρωστήσουμε με βαριά συμπτώματα και τελικά να νοσηλευτούμε. Αυτό ήταν που ελπίζαμε πως θα κάνουν τα εμβόλια για τον ιό και αυτό κάνουν: μας παρέχουν υψηλή προστασία».

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης: Η αποτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης στη πολιτική της υγείας φαίνεται να οφείλεται σε κακή αντίληψη των στατιστικών δεδομένων απο τους ειδικούς κάθε φύσης που συμβουλεύουν τον ΠΘ επί τόσους μήνες αλλά και στην ελλιπή αντίληψη της σημασίας και χρήσης των ειδικών μέτρων.

  1. Σημασία έχει η συνολική κατανομή του ιικού φορτίου της κοινότητας ανά παραλλαγή, στον καθορισμό της επιτυχίας ή αποτυχίας μιας πολιτικής και όχι το πόσοι είναι ανεμβολίαστοι ή όχι σε αυτή. Οι θάνατοι δεν εξαρτώνται απο τα εμβόλια αλλά απο το πόσο ιικό φορτίο έχουν τελικά οι ασθενείς, όταν θα πάνε στον γιατρό ή στο νοσοκομείο, όπως και απο τα αντισώματα που έχουν. Για το λόγο αυτό έχω απαιτήσει να μετράται ιικό φορτίο στους ασθενείς που πάνε στα νοσοκομεία της Ελλάδας με ειδικά PCR tests αλλά και να λαμβάνονται μετρήσεις λυμάτων ανα παραλλαγή. Δεν μπορούν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα “τραγουδούν” με τα εμβόλια.
  2. Είναι λάθος να μιλάει κανείς για υψηλή προστασία που προσφέρουν τα εμβόλια, όταν οι τιμές για τον υπολογισμό των στατιστικών μεγεθών λαμβάνονται σε ένα χώρο διαστάσεων πολύ μικρότερο απο αυτόν που περιγράφει την πραγματικότητα. Αυτό το λέμε επιλεκτικό συμπέρασμα και το αποτέλεσμα του fake information.
  3. Το φαινόμενο ADE αυξάνει την εισαγωγή στις ΜΕΘ αλλά και αυτό εξαρτάται απο χαρακτηριστικά τα οποία δεν μετρώνται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ο Η.Μ. π.χ. στα αντισώματα. Κάποιοι που εργάζονται για εταιρείες εμβολίων στην Ελλάδα π.χ. ο Δημόπουλος του ΕΚΠΑ δεν θέλει να ακούει για αντισώματα και αγνοεί τί είναι ADE. Λυπάμαι αλλά δεν πρέπει να το αγνοεί, διότι είναι μπροστά του.

Σημειώστε πως η πρωτεΐνη των εμβολίων δεν είναι ακριβώς ίδια με την πρωτεΐνη του κορωναϊού, όπως λένε κάποιοι τρελοί ειδικοί στα ΜΜΕ του Μωυσή. Τα εμβόλια αγνοούν ένα μεγάλο μέρος της πρωτεΐνης του ιού και έτσι αυξάνουν την πιθανότητα παραγωγής παρενεργειών και φαινομένων ΑDE. Τα υπόλοιπα όταν μου κάνει κέφι…

Προφανώς δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ! Η παπαρολογία με 13,000 θανάτους και τόσα τρελά αγόρια με ενοχλεί.

Όπως σας έχω πεί, καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη… και θα φάνε και ξύλο.

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.