. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πλοία απο αλουμίνιο δεν κάνουν για πλοία ανορθόδοξου πολέμου. H Ελλάδα έχει! Επίτηδες;

Δεν ξέρουν απο ραντάρ και τεχνολογία υλικών στο υπουργείο άμυνας

Το πλοίο που βλέπετε είναι Ελληνικής σχεδίασης και είναι απο αλουμίνιο! Λάθος.

1. Το αλουμίνιο σαν υλικό κατασκευής πολεμικών πλοίων είναι μια κακή επιλογή, γιατί δίνει ισχυρό σήμα στα ραντάρ! Το βλέπει ο εχθρός.

Αυτό δυστυχώς συμβαίνει με όλα τα μέταλα απο τα οποία είναι κατασκευασμένα τα πλοία του ΠΝ. Δεν μπορεί όμως να συμβαίνει και με τα πλοία ανορθόδοξου πολέμου, που θα πρέπει να είναι αόρατα στα ραντάρ.

Ακολουθεί ένας οκταγωνικός ανακλαστήρας απο αλουμίνιο που πωλείται στο Amazon για τα αλιευτικά. 

Στην Ελλάδα έκαναν ολόκληρο πλοίο απο αλουμίνιο για τις ειδικές δυνάμεις! Να βλέπει στα ραντάρ τους καταδρομείς ο Τούρκος να έρχονται και να τους σβήνει με τα Bayraktar. Μιλάμε για καθαρό στίγμα! 

2. Στο διάγραμμα βλέπετε πόσο σκληρό υλικό είναι το αλουμίνιο σε σχέση με άλλα μέταλα. 

Το να είναι σκληρό ένα υλικό κατασκευής πλοίων δεν αρκεί σαν καλή επιλογή. Το Αλουμίνιο οξειδώνεται εύκολα και δημιουργεί εύκολα ρωγμές στο σκαρί και στις κολλήσεις, σε στιγμές έντασης σαν σχετικά σκληρό υλικό που είναι κλπ. Στη φωτογραφία βλέπετε τέτοιες ρωγμές! 

Είδατε τι συνέβη με το ταχύ και παντελώς άοπλο πλοίο ΓΑΥΔΟΣ του Λιμενικού απο αλουμίνιο και αυτό, που το “ακούμπησε” ένα Τουρκικό πλοίο και πήγε μετά με ένα μεγάλο κομμάτι χαμένο για επισκευή στη Ρόδο. Παραλίγο να το κόψει στα δύο! Δεν το είδε κανείς στο ΓΕΕΘΑ. Και πόσα άλλα δεν βλέπουν… 


3. Το Αλουμίνιο λειώνει κάπου στους 650 C. Κάθε εχθρική σφαίρα θα “υπογράφει” εύκολα πάνω στο πλοίο.

Όπου και να κοιτάξεις βρίσκεις “λάθη” που βγάζουν μάτι στο ΥΠΕΘΑ

Κινούμενους στόχους φτειάχνει ο Παναγιωτόπουλος; Kαι καλά αυτός είναι σαχλαμάρας, οι ναύαρχοι της στεριάς δεν είδαν τίποτα; Κάνουν τον μάγκα μόνο όταν βγούν στη σύνταξη; Nτροπή τους να αποδέχονται αυτή τη κατάσταση

Με την επιλογή αυτού του πλοίου ο Παναγιωτόπουλος θα καρφώνει στους Τούρκους τη θέση των ειδικών δυνάμεων της χώρας μας, που θα μετακινούνται με αυτά δίπλα σε βραχονησίδες.

Ούτε για ψάρεμα δεν κάνει αυτό το πλοίο, που το διαφημίζουν στα πλοία ψαρέματος!

Δέστε δύο sites που βρήκα να το διαφημίζουν.

Έχουμε καταλάβει ότι,

❏  το να μιλάει κανείς για υπερσύγχρονα πλοία στο ΠΝ είναι προπαγάνδα σαν τα ψευτοεμβόλια. Και όποιος το πιστεύει, ότι είναι αφελής.

❏  ο κάθε σαχλαμάρας της ΜΣΤΕ είναι αποτυχημένος απο χέρι, κάτι σαν τον Κικίλια ή τον Δημητριάδη τον ανηψιό του μικρού Κούλη των offshore και της ΕΥΠ.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.