. Αναρτήσεις ιστολογίου .

O Μητσοτάκης πρέπει να μπεί στο Γκίνες ή στη φυλακή, παρέα με τον Λιγνάδη; Δουλίτσες…

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

O Ευάγγελος Αντώναρος είναι σίγουρο πως έχει χιούμορ και άνθρωπος που έχει χιούμορ είναι ευφυής. Εγώ πάλι αναλύω τις ειδήσεις και τα πάντα γενικώς. Μερικές φορές διαισθάνομαι σαν έμπειρος αστυνομικός που είμαι (!) τί πρέπει να ψάξω, όπως αν ο μικρός Κούλης είχε ποτέ αναφερθεί στο παρελθόν στο κλίμα γενικώς. Και να που ο Ευάγγελος Αντώναρος μου έβγαλε είδηση.

Για εθνική στρατηγική πρίν το τέλος του 2019 – μετά το καλοκαίρι που ερχόταν - μίλησε ο Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη το 2019. Λόγω της μπίζνας της πανδημίας δεν πρόλαβε να του κάτσει τότε κάποια μεγάλη φωτιά.

Κάτι σαν το πιστοποιητικό πάρεργο για τα ψευτο - τέστς και τα πειραματικά εμβόλια.

ΑΜΝΗΣΙΑ ΣΤΗ NOVARTIS ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το 2021 όμως είναι μια καλή χρονιά, να πραγματοποιήσει τις επιδιώξεις του ο μικρός Κούλης - απο αναπτυξιακής πλευράς εννοώ - και να διασταυρώσει συμφέροντα. Αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη είναι πάλι ο μικρός Κούλης.

Διερωτώμαι πότε οι ΗΠΑ θα κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του Μητσοτάκη, όπως κάνουν με τον Ερντογάν. Εγώ θα το έβαζα στη “συναλλαγή”. Θα έψαχνα επίσης να δώ τι μπροστινούς έχει στην Ελλάδα.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Μεγάλη ζημιά τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη και ο διπλωματικός σάκος…

Ο Εφιάλτης πατέρας του που έφερε την επταετία και το δράμα της Κύπρου και που όταν την κοπάνησε επι επταετίας πήγε στην Τουρκία στον Τσαγλανγιαγκίλ, συλλογή με αρχαία είχε την οποία δώρισε στο κράτος.

Φαντάζομαι πως όσοι πέρασαν απο το υπουργείο πολιτισμού έκαναν περιουσίες. Για Μαφίες μιλάμε. Δύο νομίσματα αρχαία στοίχιζαν παλιά 200 εκ. δραχμές. Έτσι, μου είπαν κάποιοι κάποτε.

Γ. Ζουγανέλης: Όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση Μητσοτάκη τόσο πιο μεγάλη θα γίνεται η καταστολή των ελευθεριών και θα φανερώνεται το παρακράτος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.