. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κουτάλια στο μπράτσο απο εμβόλια. Πρόβλημα Φυσικής Λυκείου πανικοβάλλει ”ειδικούς” της ιατρικής…

Έστειλε πολλούς μηχανικούς στο ψυχιατρείο η Βαρβάρα Ανεμοδουρά

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ 

Ενα πρόβλημα φυσικής Α’ Λυκείου έχει γίνει θέμα επι μήνες στο διαδίκτυο. Κουτάλια μαγνητίζονται και μένουν πάνω στο σώμα στην περιοχή που κάποιος κάνει εμβόλιο.

Ο συμπαθής δημοσιογράφος του Art-Channel Φίλιππος Καμπούρης είχε μια απορία! Γιατί τα κουτάλια μένουν πάνω στο χέρι στο σημείο του εμβολίου; Στο ερώτημα του κάλεσε την “ειδικό” Βαρβάρα Ανεμοδουρά, πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά να το απαντήσει! Σύμφωνα με όσα του απάντησε, οι έχοντες το πρόβλημα θα πρέπει να τρέχουν σε … δερματολόγο! Ο συμπαθής Φίλιππος έπιασε λαγό αλλά τον άφησε να του φύγει.

Στην Ελλάδα

  1. υπάρχει το αλάνθαστο
  2. δεν υπάρχει η συγγνώμη και η ανάληψη ευθύνης
  3. όλοι ξέρουν τα πάντα για όλα
  4. υπάρχει επιμονή στο λάθος
  5. τα ΑΕΙ είναι τα καλύτερα στον κόσμο

Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως οι γιατροί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ απο μάσκες, ειδικά μέτρα, μαθηματική επιδημιολογία και φυσικά φαινόμενα. Να θεωρηθεί ως δεδομένο. Είναι ανασφαλές και χάσιμο χρόνου να τους ρωτούν.

Η επιτροπή δεν είναι κατάλληλη να χαράξει πολιτική για την πανδημία. Και αυτό αποδείχτηκε και αποδεικνύεται κάθε μέρα. Ο κόσμος έχει τρελλαθεί.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ – Μπορεί να μπεί σαν θέμα και στις Πανελλήνιες

Το να καθήσει σαν μαγνητισμένο ένα πηρούνι ή ένα τηλέφωνο στο μπράτσο ή στο πρόσωπο ή στη πλάτη ενός εμβολιασμένου είναι ανεξάρτητο της παρουσίας εμβολίου ή όχι. Είναι θέμα Φυσικής Λυκείου. Στατική ισορροπία. Το ίδιο ισχύει για ψαλίδι ή κέρμα. Λίγη φαντασία.

Το G είναι το κέντρο βάρους το πηρουνιού. Τ είναι η τριβή, Β είναι το βάρος του πηρουνιού, Ρ είναι η αντίδραση του σώματος στο πηρούνι. Α, το διανυσματικό άθροισμα των Τ και Ρ. Α ανυσμα ίσον με το ανυσμα Β (βάρος). Οταν συμβαίνει αυτό το πηρούνι ή το νόμισμα ή κάτι άλλο στέκεται, στο κεφάλι, στο χέρι, στον πισινό, στο μάγουλο όπου νάναι. Σύστημα αναφοράς το χέρι! Αν κινείται το χέρι δεν μας πειράζει.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ

Aπο biosensors και bionformatics ξέρω. Μη μπερδεύετε θέματα που τα αφορούν με τα εμβόλια. Τα εμβόλια σύμφωνα με τις στοιχειομετρίες που έχουν δώσει οι εταιρείες δεν μπορούν να παράγουν μαγνητισμό ικανό να έλξει ένα πηρούνι! Μη τρελλαίνεστε σαν τον Μητσοτάκη του Γεωργιάδη και του Λιγνάδη.

Η εξήγηση που σας έδωσα είναι η μόνη αποδεκτή επιστημονικά. Η συζήτηση με αυτό να τελειώσει. Αν δεν ξέρω απο ηλεκτρομαγνητικά θα πέσει ο ουρανός να με πλακώσει.

Το ρεκόρ Γκινες είναι 17 πηρούνια στο μάγουλο!!! Θα έπρεπε στο Λύκειο να διδάσκεται σε άσκηση το παραπάνω κοινότυπο θέμα. Το θέμα μόλις έκλεισε. Πραγματικά ντρέπομαι που αναγκάστηκα να δώσω την απόδειξη.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ “ΑΚΟΥΕΙ” ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;

Ζείτε σε μια χώρα που βασιλεύει το χάος επι σκοπώ. Σκοπός ο συνεχής εμβολιασμός, η καταστροφή της οικονομίας, το ξεπούλημα των πάντων, τα νέα κόκκινα δάνεια, το φάγωμα του ΕΛΠΑ, το φάγωμα των χρημάτων των Ταμείων με τη μετατροπή τους σε ... μετοχές. Δεν υπάρχει επίπεδο στη χώρα σε τίποτα και πουθενά. Είστε μέσα στο πρόβλημα. Δεν αφορά τον διπλανό σας.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.