. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ρωσική ρουλέτα κατά των ανθρωπίνων κυττάρων η χρήση των εμβολίων στην πανδημία

ΜΙΑ “AΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ” ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

Ο κορωναϊός COVID-19 είναι κατασκευασμένος. Η δομή των ακίδων του δείχνει προς συγκεκριμένες λύσεις εμβολίων, τα οποία με τη σειρά τους έχουν τυχαιότητα στον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν σε μικροσκοπικό επίπεδο και αυτό αφορά την προϊστορία του ασθενή. Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω αυτό εδώ και δεν κάνω και κέφι να το κάνω. Δεν αφορά την Ελληνική πραγματικότητα.

Η τυχαιότητα με την οποία δρουν τα εμβόλια κατά του ιού είναι πολύ πιο μεγάλη απο αυτή μιας κλασικής Ρωσικής ρουλέτας και αυτό είναι εγκληματικό. Εδώ είναι η Νυρεμβέργη. Σε μια παράγραφο σας είπα τί παίζει. Έρχεται Τυφώνας.

Επικοινωνιακή λύση δεν υπάρχει. Το “θα δούμε” τελειώνει. Λύση οι εκλογές, μια εσωτερική αναστάτωση ή ένας πόλεμος. Και μετά οι ίδιοι με άλλη φάτσα!

Μια παρέα απατεώνες και άχρηστοι είναι όλοι. Ο ιός μπορεί να αποδειχτεί τελικά φίλος!

ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

  • Τα κύτταρα διαφορετικών ανθρωπίνων φυλών δεν είναι απαραίτητα ίδια απέναντι στις παραλλαγές του ιού. Αυτό είναι άλλη μια παράμετρος που διαφοροποιεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ανά περιοχή του πλανήτη. Στην Ελλάδα τίνος φυλής σας έδωσαν;
  • Δεν ξέρουμε ποιοί λαοί έχουν περάσει ενδημίες απο προηγούμενους μαλακούς κορωναϊούς – οπότε έχουν αντισώματα - και ποιοί όχι.
  • Υπάρχει η δυνατότητα, αντισώματα μιας παραλλαγής να δρουν σαν αντισώματα που προκαλούν ADE σε μια άλλη παραλλαγή. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπει κανείς περισσότερες κακές εξελίξεις σε μια νέα παραλλαγή σε εμβολιασμένους της προηγούμενης παραλλαγής αντί σε ανεμβολίαστους.

Προτίμησα αρχικά να μιλάω για "καλά" και για "κακά" αντισώματα για να περάσει ευκολότερα το πρόβλημα στον απλό κόσμο αλλά και για να μη υπάρξει οξεία αντιπαράθεση με τους οπαδούς των υπαρχόντων εμβολίων, καθότι θα έβγαινε άμεσα το συμπέρασμα πως τα υπάρχοντα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ADE. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Το θέμα είναι, “θα σας ωφελήσει να μάθετε τις λεπτομέρειες ή θα ωφελήσει την υπερασπιστική γραμμή στο Δικαστήριο αυτών που έστησαν τη πανδημία”;


UPDATE Ιούλιος 18, 2021

Όσο αργούν να καταλάβουν τα νούμερα των στατιστικών στο Ισραήλ και την επιστημονική πραγματικότητα, κάνουν κακό στον εαυτό τους αλλά και στους άλλους. 41 χρόνια φούρναρης δεν έχω κάψει ούτε κουλουράκι. Άλλοι έχουν κάψει οικόπεδα ή πόλεις. Ένα λάθος δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.