. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οι Τούρκοι πραγματικά ερευνούν στο Αιγαίο. Το militaire.gr παραπληροφορεί.

ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “ΜΜΕ”

Η κίνηση του ερευνητικού Τουρκικού πλοίου δείχνει πως δεν κάνει απλά επίδειξη σημαίας όπως αναφέρει το militaire.gr αλλά ότι κάνει έρευνα κανονικότατα σε κοιλάδα του Αιγαίου, σε μια περιοχή που έχει κοιτάσματα, την οποία είχα υποδείξει απο το 2013. Αυτό που γράφω είναι μη αμφισβητήσιμο.

Η κυβέρνηση των παιδεραστών που απέτυχε και στην πανδημία, έχει κλείσει τα μάτια της πάλι σε όσα κάνει η Τουρκία. Άλλες δύο φορές έχει συμβεί αυτό τουλάχιστον στην περιοχή του Καστελόριζου, πρίν ο Μικρός Κούλης παραδώσει την Ελληνική ΑΟΖ ανατολικά του 28ου μεσημβρινού προς διευθέτηση σε Τουρκία και Αίγυπτο με τη πολιτική Δένδια. Τα ΜΜΕ τότε δεν έγραψαν τίποτα για έρευνες των Τούρκων αλλά για παρουσία σκαφών του ΠΝ, που παρακολουθούσαν τα ερευνητικά σκάφη εκ του σύνεγγυς! Η Ελλάδα επι Μητσοτάκη συνεχίζει να παραδίδει τα πάντα χωρίς καμμία ενοχή στη Τουρκία.

Παρατηρείστε που μπαίνουν τα εισαγωγικά απο το militaire.gr και πως αυτό μεταφράζει την εμφανή έρευνα του Τubitak Marmara σε “επίδειξη σημαίας”! Αυτό είναι παραπληροφόρηση.

Η ηγεσία του ΠΝ πολλές φορές και επι χρόνια έλεγε πως παρακολουθούσε τα ερευνητικά πλοία της Τουρκίας εκ του σύνεγγυς και ότι δεν έβλεπε τίποτα ενώ στη πραγματικότητα τους κράταγε φανάρι. Περίεργο, γιατί το θόρυβο απο τις σεισμικές μετρήσεις τα Ελληνικά υποβρύχια μπορούσαν να τον ακούν απο το Σούνιο ή από την Κρήτη.

Αμόρφωτος λαός είστε αγαπητοί μου. Το δούλεμμα πάει κορδόνι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ MILITAIRE.GR

Αν υπάρξει ανασκευή και ειδοποιηθώ θα διορθώσω το κείμενο. Aν δεν υπάρξει θα μείνει ως έχει για πάντα, όπως το άρθρο 13 στη συμφωνία των Πρεσπών που έκανε ο Κοτζιάς. Η άποψη μου ως ειδικού υπερισχύει._

Υ. Έχω κρατήσει αντίγραφο σε pdf.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.