. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Νέο σκάνδαλο απο Μπακογιάννη στην Ομόνοια. Νέα πατάτα απο το ιερό μωρό! Αντε πάλι…

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Πρίν λίγο τρείς πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι μου έστειλαν ένα ερώτημα. “κατά πόσον 4 συστήματα σαν αυτο το σύστημα που εγκαταστάθηκε στην Ομόνοια μπορεί να αντικαταστήσει 30 δένδρα που θα λειτουργούσαν στον ίδιο χώρο”. Νόμιζα πως ήταν αστείο και τον πρώτο τον ψιλόχεσα... .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πρόκειται για ένα κυλινδρικό πυκνωτή, που όταν μικροσωματίδια περάσουν μέσα απο τα κάγκελα (γείωση) και πάνε προς το κέντρο του (αρνητικό ηλεκτρόδιο), φορτίζονται αρνητικά απο ηλεκτρόνια εκεί (μέθοδος με corona wires) και οδεύουν πίσω προς το υψηλότερο δυναμικό (τη γείωση), που συσσωρεύονται και αποφορτίζονται.

Παρατηρήσεις

  1. Μόνο όταν περάσουν μικροσωματίδια ΜΕΣΑ στο χώρο του πυκνωτή, μπορεί να συμβεί αυτό που προανέφερα. Δηλαδή μόνο αν κάποιος άνεμος τα στείλει μέσα θα μαζευτούν πάνω στα κάγκελα και όταν μαζευτούν πολλά ουδέτερα φορτισμένα εκεί, θα αποκολληθούν απο τα κάγκελα για να επαναλάβουν τον ίδιο κύκλο. Η συσκευή αυτή δεν λειτουργεί με τον τρόπο που υπόσχεται!!!
  2. Αυτό με τα 30 δένδρα δεν το κατάλαβα. Άλλη η επιφάνεια που καλύπτει ένα δένδρο με τα φύλλα του και συγκρατεί τη σκόνη καί άλλο η επιφάνεια στην οποία η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί. Είναι πολύ μικρότερη απο αυτή ενός δρενδρόφυλλου δένδρου. Συγκεκριμένα είναι ο χώρος ανάμεσα στα δύο ηλεκτρόδια. Αυτό με τα 30 δένδρα είναι FAKE INFORMATION.
  3. Θα μπορούσα να μιλήσω για ηλεκτρομαγνητική ρύπανση ή για πρόβλημα με τα πουλιά. Mελέτη για το θέμα διασποράς του ηλεκτροστατικού πεδίου της συσκευής δεν έχω βρεί.
  4. Το οption ΙοΤ δεν είναι πρόβλημα, αφορά το ON/OFF.

O Μπακογιάννης φαίνεται να έχει τον ιό της μεγαλομανίας. Λόγω έλλειψης γνώσεων, τα κάνει πάντα χάλια σε ότι κάνει, όπως και ο θείος του. ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ πάλι.

Κατά τη γνώμη μου ο Δήμαρχος της Αθήνας έχει στόχο να κόψει δένδρα στην Αθήνα που απορροφούν την ακτινοβολία 5G. Oι κεραίας 5G εμποδίζονται να λειτουργήσουν απο τα δένδρα, όπως και όλες οι κεραίες γενικώς. Μάλλον είδε τις συσκευές αυτές σαν λύση. Κακώς.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.