. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μιλιά τα ΜΜΕ του Μωυσή για το άρθρο 13 της συμφωνίας των Πρεσπών. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί πλέον.

Ενα απο τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στη συμφωνία των Πρεσπών είναι το άρθρο 13. Σύμφωνα με αυτό η Ελλάδα αποδέχεται πως τα Σκόπια είναι περίκλειστο κράτος. Αυτό σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας τους επιτρέπει να διεκδικήσουν ΑΟΖ απο γειτονικά κράτη που έχουν ακτές σε θάλασσα. Με το άρθρο 13 ο Κοτζιάς αποδέχτηκε – χωρίς να χρειάζεται – το δικαίωμα της διεκδίκησης Ελληνικής ΑΟΖ στο Αιγαίο απο τα Σκόπια π.χ. στον κόλπο της Θεσσαλονίκης κοιτάσματα που υπάρχουν όπως και αλιευτικές ζώνες. Ακολουθεί ο χάρτης μου των κοιτασμάτων και οι πρόσφατες δηλώσεις Μπάιντεν. Παρατηρείστε την παρουσία τεράστιου κοιτάσματος στα Σκόπια που φτάνει στον κόλπο της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται μέχρι τις Μικρασιατικές ακτές.

Να σημειώσουμε εδώ τη διάνοιξη που γίνεται στον Αξιό στα μουλωχτά για να έχουν έξοδο τα Σκόπια στη θάλασσα του Αιγαίου. Τη συμφωνία προφανώς την έχουν διαβάσει ΟΛΟΙ στη ΝΔ. Δεν με εντυπωσιάζει πώς και σε αυτό η ΝΔ συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ ή αποκρύπτει τα κακά της συμφωνίας. Όλοι είναι μια παρέα. Τα ΜΜΕ είναι στο κόλπο και εσείς … καλό ύπνο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.