. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Άχρηστα τα self tests για τον κορωναϊό. Υποχρεωτικός εμβολιασμός απο πίσω.


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Στην πραγματικότητα τα self-tests είναι PCR tests με πολλαπλασιασμό 3-4 cDNA αντι τoυ αριθμού 30, με τον οποίο γίνεται ώστε να προκύψει ανίχνευση κορωναϊού το γνωστό PCR. Τρίχες τέστς και μπορώ να σας εξηγήσω πως δουλεύουν επακριβώς, κάτι που κανένας απο την επιτροπή στην Ελλάδα δεν μπορεί να το κάνει, γιατί αν μπορούσε τότε θα ήξερε πως πρόκειται για άχρηστα τέστς. Οι της επιτροπής είναι άσχετοι επιεικώς. 

Ο FDA αναφέρει πως αν βγούν θετικά τα τέστς χρειάζεται επανεξέταση για τον κορώνα και αν βγούν αρνητικά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ίωση! Διαβάστε το.

Πρακτικά τα self-tests είναι άχρηστα και ελπίζω να μην είναι και n-type γιατί θα μιλάμε πλέον για νέα κομπίνα της κυβέρνησης των Παρανοϊών.

  • Για αυτά τα τέστς μίλαγε κάποιος Ιωαννίδης απο τις ΗΠΑ και τον έπαιζαν τα ΜΜΕ του Μωυσή; ΑΧΡΗΣΤΑ.
  • Σας δίνουν να κάνετε άχρηστα τέστς και σας απειλεί η Χούντα των φίλων του Λιγνάδη και του Γεωργιάδη με φυλάκιση;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

Απο τη στιγμή που τα tests αυτά δεν είναι ευαίσθητα, δεν θα εντοπίζουν φορείς. Πολλοί δεν θα φορούν μάσκα. Τότε θα εμφανιστεί μεγάλος αριθμός φορέων και ανεξακρίβωτος σε σύντομο χρόνο. Θα χαθεί ο έλεγχος. Τότε, για λόγους έκτακτης ανάγκης θα υπάρξει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ - με τα εμβόλια που σκοτώνουν - για όλους.  Ο Μωυσής στην Ελλάδα έχει πρόβλημα. Πιάστηκε. Πάλι.

NA ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

και να καταγραφούν τα ονόματα όσων απο το εξωτερικό την υποστηρίζουν στρογγυλεύοντας όσα κάνει. Σημειώνετε ονόματα. Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.

  • Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πληρώνει σε νεκρούς το τελευταίο λάθος lockdown του Παρανοϊού και της επιτροπής. Οι νεκροί αυξάνονται απο την αύξηση των κρουσμάτων λόγω του lockdown.
  • Οσα κράτη χρησιμοποίησαν ΜΕΘ με συσκευές ECMO είχαν κατά 50-60% λιγότερους νεκρούς στις ΜΕΘ. Η Ελλάδα δηλαδή θα είχε τώρα 4,000 νεκρούς αντί για 10,000. Αντί για συσκευές ECMO η Ελλάδα αγοράζει με τη σέσουλα άχρηστα τέστς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


Ισχύει το ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ. Μέσος όρος 3 μήνες. Μετά πάλι εμβόλιο. 

Τα περι ανοσίας με ένα εμβολιασμό είναι παραμύθι. Η πανδημία θέλει άλλη στρατηγική. Ας ξεκουμπιστεί η επιτροπή και η κυβέρνηση της παράδοσης του Αιγαίου να το αναλάβω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Μπάχαλο επιλογές σε όλα. Φιγούρες και Σπατάλες.

Εδώ η πρόσφατη συνέντευξη μου στον FOCUS FM 103.6 στη δημοσιογράφο κ.Δέσποινα Μποτίτση. Μελετήστε τη.

Και οι Νοτιο Κορεάτες χρησιμοποιούν μάσκες. Συνεπώς δεν πρόκειται για θαύμα ότι δεν έχουν κρούσματα χωρίς να κάνουν εμβόλια!

Σας λυπάμαι για την επιτροπή των “ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ” που έχετε, για τη κυβέρνηση και για τη κακή πληροφόρηση απο τα ΜΜΕ του Μωυσή.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.