. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η κυβέρνηση αγνοεί πως ο έλεγχος των δικτύων 5G είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας για την Ελλάδα


ΕΝΑ ΕΛΙΑΜΕΠ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Εδώ και πολλά χρόνια οι πόλεμοι δεν γίνονται με καραμπίνες ή με συνθήματα ΑΕΡΑΑΑ και φωνές. Το διεθνές δίκαιο είναι μια βάση αναφοράς, όπως και η θεωρία παιγνίων στο Risk Analysis. Η εξωτερική πολιτική της χώρας μας δεν μπορεί να καλύπτεται απο ένα τάγμα δικηγόρων, το EΛΙΑΜΕΠ, που δεν ξέρει τί είναι οικονομία, ενέργεια, άμυνα, νέες τεχνολογίες. Το ίδιο πρόβλημα έχουμε με τη προσπάθεια της επιτροπής λοιμωξιολόγων να ανακαλύψουν ειδικά μέτρα – παλαιομοδίτικα είναι -  για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τα οποία στο τέλος δεν πιάνουν.

Στη λογική αυτή ένας άνθρωπος σαν τον Ντόκο του ΕΛΙΑΜΕΠ ή ένας ναύαρχος ε.α. που ήταν πρίν, δεν μπορούν να είναι σύμβουλοι ενός πρωθυπουργού, ειδικά ενός τόσο άχρηστου και κομπλεξικού όπως του Μητσοτάκη. Η επιτροπή ραδιοεπικοινωνιών δεν μπορεί επίσης να σκεφτεί με παραμέτρους άλλες πλήν των τεχνικών προδιαγραφών. Έτσι, φτάσαμε σε ένα μεγάλο Εθνικό πρόβλημα, που δεν έχει γίνει αντιληπτό στην Ελλάδα, πως είναι πρόβλημα Εθνικής Ασφαλείας και κανένας Ντόκος ή Στόκος απο το ΓΕΕΘΑ δεν θα μπορούσε να το καταλάβει.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G -  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ S400…

Το δίκτυο 5G δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες σε διαφορετικές ηπείρους και μπορεί να ανιχνεύει σήματα απο διάφορες πηγές, ακόμη και ανακλώμενα.

Είναι θέμα EΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τα δίκτυα 5G της Ελλάδας να ελέγχονται απο το κράτος και όχι απο ιδιώτες, που χρησιμοποιώντας τα θα μπορούν να ανιχνεύουν με μεγάλη ακρίβεια μέρη π.χ. κάποιων F35 που περνούν στο ΑΙΓΑΙΟ, όπως και άλλων αεροπλάνων π.χ. των Ελληνικών F16 και να αναμεταδίδουν τη θέση τους στο εξωτερικό, πέραν και άλλων θεμάτων για τα οποία δεν θα μιλήσω. Δεν θα είχε νόημα με το χάλι που υπάρχει.

Για το λόγο αυτό οι ΗΠΑ δεν θέλουν τα F35 της να πάνε στα ΗΑΕ, τα οποία έχουν καλή σχέση με τη Κίνα αλλά χρησιμοποιούν το Κινεζικό 5G.

Kαιρός ήταν να μάθετε γιατί είχε τρελλαθεί ο Donald Trump με το κινεζικό 5G της Huawei.

Είναι δυνατόν ο Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ να παραμένει Σύμβουλος του ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΥΛΗ σε θέματα Εθνικής ασφαλείας; Στον ύπνο τους έπιασα πάλι. Δεν το βλέπετε;

Στην Ελλάδα πολλοί κάνουν τον ειδικό χωρίς να είναι. Τα ΜΜΕ του Μωυσή προωθούν συγκεκριμένα πρόσωπα, που στη πραγματικότητα είναι παιδιά του κυκλώματος για να περάσουν μηνύματα στο κόσμο και να περάσουν επερχόμενες πολιτικές. Θυμηθείτε πόσοι είπαν πως ο Δένδιας είναι ήρωας, έχοντας ξεχάσει πως έδωσε μεγάλος μέρος της Ελληνικής ΑΟΖ στην Αίγυπτο και πως έχει ήδη αποδεχτεί με δηλώσεις του συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τη Τουρκία, με δηλώσεις του στο Πρακτορείο Bloomberg όταν ήταν στις ΗΠΑ! Ο Δένδιας έξω λέει άλλα και μέσα άλλα.

Συμπέρασμα: Δεν έχουμε μόνο ΜΜΕ του Μωυσή, έχουμε και εγκάθετους του Μωυσή στα ΜΜΕ, στους οποίους το παρακράτος κάνει χρήση.

Τρύπιο απο παντού το Μαξίμου ενώ το υπ. Εξωτερικών έχει μεταφερθεί απο χρόνια στην Άγκυρα. Το βλέπουμε ελέγχοντας ποιά είναι τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Το είδαμε στη συμφωνία με τα Σκόπια.  Ολα σε βήματα και πάντα προς την ίδια κατεύθυνση, τη μείωση κράτους και την αλλαγή ταυτότητας. Μίζα για παραχωρήσεις  είναι η μαγική λέξη στο Μαξίμου.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.