. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κάποιοι έχουν ξεχάσει πως τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι απο γενετικά τροποποιημένα ποντίκια


Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές να χρησιμοποιεί κανείς ως φάρμακα για τον κορώνα, παράγωγα γενετικά τροποποιημένων ποντικών τα οποία για το λόγο αυτό δημιουργούν παρενέργειες στον άνθρωπο. Το περίεργο είναι πως ειπώθηκε στην Ελλάδα πως είναι μυστικό η παραγωγή τους ενώ δεν είναι. Απλά κάποιοι είτε είναι ανενημέρωτοι είτε παίζουν άλλο παιγνίδι στα ΜΜΕ του Μωυσή.

Θα μου πείτε τα εμβόλια είναι “καθαρά”;

ΣΥΝΗΘΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ (mAbs)

Απο το τους παραπάνω συνδιασμούς μόνο αντισώματα προερχόμενα πλήρως απο άνθρωπο (fully human) δεν προκαλούν παρενέργειες π.χ. αλεργίες και άλλα. Είναι δύσκολο να φτειαχτούν. Τα υπόλοιπα έχουν λόγω ασυμβατότητας παρενέργειες. Tα μονοκλωνικά αντισώματα π.χ. της Regeneron για τον COVID-19 είναι μείγμα δύο μονοκλωνικών αντισωμάτων (mAbs), της imdevimab και της casirivimab. Το πώς παρασκευάζονται εξηγείται παρακάτω.

Όσο αφορά το ερώτημα “τί είναι Humanized Velocimmune mouse”, η απάντηση είναι εδώ (απο δημοσίευση). Πρόκειται για ένα γενετικά τροποποιημένο ποντίκι.

Δεν ξέρω ποιός θα ήθελε να δοκιμάσει γενετικά τροποποιημένα φάρμακα για να γίνει καλά απο τον κορωναϊό. Αυτό όμως που πρέπει να ξέρει είναι, τί είναι τα φάρμακα που του προτείνονται και ελεύθερα να αποφασίζει. Τα συγκεκριμένα μονοκλωνικά αντισώματα είναι υβριδικά αντισώματα ποντικού και ανθρώπου και δεν άκουσα κανέναν στην Ελλάδα να το λέει, πλήν εμού, που καθαρίζω πάντα…

Ύπαρξη AΛΛΕΡΓΙΑΣ απο εμβολιασμό σημαίνει αντίδραση του οργανισμού στο εμβόλιο - όποιο και να είναι – εξαιτίας του εμβολίου. Δεν είναι πως εσείς έχετε το πρόβλημα, το εμβόλιο το έχει…

Θα επανέλθω.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.