. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πρώτα οριοθετείς ΧΥ στα 12 νμ και μετά οριοθετείς ΑΟΖ και νομική υφαλοκρηπίδα απατεώνα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Όταν ο άλλος είναι προδότης, ότι και να του λές θα σου λέει Τζατζίκι! Κάπως έτσι είναι η περίπτωση Μπακογιάννη και Γεραπετρίτη.

Έχω εξηγήσει χιλιάδες φορές πως αν η Ελλάδα οριοθετήσει ΑΟΖ στα 12 νμ σε όλο της το χώρο μια και έξω και όπως πρέπει, τότε στα νησιά του Αιγαίου η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ της προκύπτει μεγαλύτερη σε επιφάνεια και σε όγκο, από ότι αν το κάνει

  1. με χωρικά ύδατα ίσα με 6 νμ ή
  2. αν οριοθετήσει πρώτα υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και μετά τα χωρικά της ύδατα

Η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα ενός άλλου κράτους δεν μπορεί να επικαλύψει τα χωρικά ύδατα ενός άλλου, άρα και της Ελλάδας.

Συνεπώς, πρώτα η Ελλάδα πρέπει να οριοθετήσει χωρικά ύδατα στα 12 νμ και μετά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Τα υπόλοιπα είνα τρίχες σαν αυτούς που τα λένε.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

  1. Πολύ μικρά τα κέρδη
  2. Τεράστια τα οικόπεδα

Η χώρα έχει γεμίσει με ειδικούσσσ – τελάληδες εταιρειών στα κανάλια που διαφημίζουν το μέγιστο κέρδος που ΠΡΕΠΕΙ να έχουν οι εταιρείες για να έλθουν στην χώρα να εκμεταλλευθούν τα ελληνικά οικόπεδα υδρογονανθράκων και να … οι μίζες.

Πουθενά στον κόσμο καμμία χώρα δεν έχει ξεπουλήσει για έρευνες και εξόρυξη τόσο μεγάλα οικόπεδα. Μόνο στο Yunanistan. Ο Ερντογάν ξέρει με τί καφρίλα έχει να κάνει.

Άλλο RED LINE και άλλο SEX HOT LINE

Οι κόκκινες γραμμές των Μητσοτάκη και του γαϊδάρου οι πορδές έχουν γίνει διεθνές ανέκδοτο. Στην Τουρκία γίνονται αντιληπτές σαν SEX HOT LINES…

Μετά την αποτυχία των ειδικών μέτρων για τον κορώνα ξανά επιστροφή στα εθνικά. Απο κάπου να πιαστούν οι άχρηστοι.

ΜΕΜΟRΙΖΕ

Υπενθυμίζω πως για τη χρήση συλλογικών μετρήσεων PCR π.χ. σε χώρους λυμάτων, σε επιλεγμένους φορείς σε κέντρα συνωστισμού κλπ εγώ μίλησα πρώτος στην Ελλάδα προ μηνών και σε πολλά άρθρα στη συνέχεια αλλά και σε συνέντευξη μου στον FOCUS FM, που ακούγεται στη Θεσσαλονίκη.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.