. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Να γιατί τα 6 νμ δεν θα γίνουν ποτέ 12 νμ στο Ανατ. Αιγαίο. Πάλι Κώστας Μητσοτάκης.

ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Θα θυμάστε το γνωστό video του Κώστα Μητσοτάκη στο οποίο δίνει συνέντευξη  στο Α. Παπαχελά, όπου θέλει μοίρασμα της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου με τη φίλη του Τουρκία. Απο εμάς ανέβηκε το θέμα στο διαδίκτυο ξανά ενώ είχε ξεχασθεί (βλέπετε εδώ). Σήμερα σας παρουσιάζομε το δεύτερο κομμάτι αυτής της ιστορίας που παιζόταν πίσω απο αυτές τις δηλώσεις Μητσοτάκη. Οι πληροφορίες μου είναι απο το βιβλίο του αποθανόντος δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαντωνίου, ο οποίος συνεχώς επαληθεύεται.

Το Μητσοτάκι δεν μπορεί να μιλήσει για τα χωρικά ύδατα βόρεια της Κρήτης. Για το Ανατ. Αγαίο υπάρχει κάτι καλά κρυμμένο απο την εποχή του Εφιάλτη. Σταθερά και αμετάβλλητα σύνορα σημαίνει 6 νμ, διότι αυτό ίσχυε τότε. Γιαυτό ο Μητσοτάκης μιλάει για χωρικά ύδατα μόνο νότια της Κρήτης. Θαυμάστε το κάλλος της Αγίας Οικογένειας.

Ο Κώστας Μητσοτάκης οριοθέτησε στον 25ο μεσημβρινό και το Κούλι στον 28ο. Τί δεν καταλάβατε;

Έχουν προσωπική ευθύνη Σαμαράς, Σαμαράς, Σαμαράς και Καραμανλής για την επιλογή Μητσοτάκη. Τα αστειάκια και τα “εξαφανιζόμαστε” να τελειώσουν. 

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.