. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Συνεισφορά της ΑΟΖ του Καστελόριζου στην Ελληνική ΑΟΖ. Υπολογισμός με Voronoi.

ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΟΖ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ

Στο χάρτη βλέπετε πως καθορίζονται με μοναδικό τρόπο τα τριπλά σημεία στις ΑΟΖ με 100% επήρεια παντού ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο, Τουρκία και Ελλάδα – Καστελόριζο, με τη χρήση περιφερειών που ισαπέχουν απο τρία σημεία. Αυτός ο χάρτης, θα τον έχετε δεί και αλλού, προέκυψε απο εμένα.

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Ακολουθεί μια δημοσίευση μου στη Φωνή των Πειραιωτών αυτής της εβδομάδας. Για πρώτη φορά δίνεται αναφορά σε άρθρο στη χώρα σε υποβρύχια που μειώνουν τον ήχο ανίχνευσης με τη χρήση μεταυλικών. Τα Ελληνικά U214 με τη μεγάλη μαγνητική υπογραφή απο κακή κατασκευή, δεν κάνουν χρήση τέτοιων υλικών.

Στο ίδιο άρθρο παρουσιάζω

  1. Την ΑΟΖ Ελλάδας με Καστελόριζο με μηδενική επήρεια
  2. Την ΑΟΖ Ελλάδας με Καστελόριζο με 100% επήρεια
  3. Την ΑΟΖ Ελλάδας με Καστελόριζο με 45% επήρεια

και τις αντίστοιχες ΑΟΖ της Αιγύπτου, της Τουρκίας και της Κύπρου. Σημειώστε πως Κύπρος και Αίγυπτος και Ισραήλ έχουν χωρίσει τις ΑΟΖ τους με βάση την αρχή της μέσης γραμμής.

  • Στον υπολογισμό λαμβάνονται σημεία – κουκίδες στις ακτές όλων των χωρών. Αρα η άποψη της Τουρκίας πως έχει μεγάλες ακτές, άρα το Καστελόριζο δεν έχει ΑΟΖ γιατί αυτές δεν λαμβάνονται υπόψη, καταρίπτεται. Αποδεικνύεται απο τον υπολογισμό.
  • Η αναφορά απο τη Τουρκία πως το Καστελόριζο είναι μια κουκίδα και άρα δεν έχει ΑΟΖ επίσης καταρίπτεται. Το Καστελόριζο μαζί με τα άλλα νησιά που είναι εκεί συνεισφέρουν στην Ελληνική ΑΟΖ, λόγω της θέσης τους και όχι λόγω του μεγέθους τους. Κατανοητόν;
  • Το Διεθνές Δίκαιο εφαρμόζεται με βάση τον ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ και όχι με βάση τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ (κάποιες αποφάσεις δικαστηρίου με συνυποσχετικό-κομπίνα). Ο Ροζάκης το σκέφτηκε αυτό; Κατερίφθη ήδη. Άλλο;

Δεν θα καταρίψουμε τα μαθηματικά και το διεθνές δίκαιο, επειδή κάποιοι θέλουν να κλέψουν και κάποιοι στην Ελλάδα να ξεπουλήσουν μέσω καθορισμού της Ελληνικής ΑΟΖ μέσω Αιγύπτου. Τελεία και Παύλα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Να χαρίσουμε όλη την Ελληνική ΑΟΖ στη Τουρκία, για να μη μας την κλέψει και να αφήσουμε τον Μίνι Κούλη Πασαρέλα να κάνει και άλλες δουλίτσες αλα Ελληνικό και Ντόρα-Θράκη και εσείς να συνεχίσετε τον ύπνο σας.

Το ΕΣΠΑ θα το στείλει στη Τουρκία ο Μητσοτάκης μέσω Θράκης;

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.