. Αναρτήσεις ιστολογίου .

ΑΟΖ. Ο Ροζάκης και το παρακράτος του Μητσοτάκη θα φέρουν νέα τάνκς λόγω Αιγαίου.

Το να ελαχιστοποιείς τις απαιτήσεις της χώρας είναι μειοδοσία αλλά και ο τρόπος που διεκδικείς κάτι έχει σημασία όταν είναι αφελής και φαίνεται...

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Αυτά που λένε για ΑΟΖ οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη και του γαϊδάρου οι πορδές, λένε στο χωριό μου, είναι το ίδιο πράγμα. Πιο σοβαρά πράγματα θα βρείς αν ψάξεις στο διαδίκτυο για ΑΟΖ, παρά το να ασχολείσαι με το τι λέει η κάθε κατουρημένη ποδιά.

Mιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι οι ασκούπιστοι. Η χώρα δεν φτειάχνει ούτε χαρτί υγείας και ο κάθε τεμπέλης που δεν έχει δουλέψει ποτέ του στη παραγωγή έχει άποψη, επειδή τον τακτοποίησε για δεύτερο μισθό το Λαγούμι. Να μην έχει.

Αν δεν προσφέρεις, δεν πρέπει ούτε να απαιτείς ούτε να ανεβαίνεις ούτε να εκλέγεσαι. Αλλά είπαμε Μπανανία.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Διεθνές Δίκαιο είναι ένα σύνολο κανόνων που θεσπίζονται από έθιμο ή συνθήκη και αναγνωρίζονται από τα έθνη ως δεσμευτικές στις σχέσεις τους μεταξύ τους. Οι νομολογίες είναι πάντα κατά περίπτωση ερμηνείες και ούτε έθιμο είναι ούτε αποτελούν συνθήκη για να αποτελούν μέρος του διεθνούς δικαίου. Αρα όταν ζητάμε απο τη Τουρκία να αποδεχτεί το διεθνές δίκαιο δεν αναφερόμαστε σε νομολογίες.

Χέστηκα με το τί σας λέει ο Ροζάκης, ο Ζντούκος και ο Φούκος. Είναι όλα προπετάσματα καπνού για τη ντροπιαστική συνθηκολόγηση της χώρας.

ΧΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Αμα η Τουρκία ζητάει τρελά πράγματα πάς σε πόλεμο. Δεν πας σε παράδοση της Ελληνικής ΑΟΖ στη Τουρκία, μέσω μειωμένης ΑΟΖ με Αίγυπτο και με εντολή των ΗΠΑ. Τέλος η συζήτηση.

IF

Αν δεν καταλαβαίνεις πως για να χωρισθεί μια ΑΟΖ, χρειάζονται κάποια μαθηματικά, κάποιοι υπολογισμοί και στη περίπτωση μας οι λεπτομέρειες τους, τότε θα βγαίνεις στα κανάλια σαν το Ροζάκη και θα λες μαλακίες. Και επειδή είναι Εβραίος θα του λένε, τι ωραία που τις λές για να μη τους πούν αντισημίτες. Η λογική του 4x4. Η μαλακία στο Ισραήλ ανακαλύφθηκε αλλά στην Ελλάδα η επιδημία αυτή κάνει θραύση. Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό.

Οταν η Τουρκία μιλάει για μηδενική επήρεια στην ΑΟΖ, στο Καστελόριζο χρησιμοποιεί ως βάση της λογικής της πως έχει μια τεράστια ακτογραμμή στην πλευρά της Μεσογείου σε σχέση με το μέγεθος των νησιών του Καστελόριζου. Και ποιός της είπε πως αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη, όταν υπολογίζεται η ΑΟΖ του Καστελόριζου, της Ρόδου, της Καρπάθου, της Αμοργού. O Ροζάκης το είπε ή καμμιά στρατηγίδα; Aυτός είναι άσχετος. Δεν είδατε τι έγινε με την παράνομη οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας που έκανε με τη Λιβύη ο Μανιάτης; Δεν είδατε πως νομίζει πως το Καστελόριζο δεν έχει ΑΟΖ επειδή “δεν” ανήκει στα Δωδεκάνησα; Toν πληροφορώ πως η ΑΟΖ του Καστελόριζου, την οποία εγώ μπορώ να υπολογίσω ενώ αυτός και όλοι οι άλλοι μαζί στο υπουργείο Εξωτερικών δεν μπόρεσαν, πήραν ένα κωλόχαρτο απο τις ΗΠΑ και το κάνουν βόλτα στα ΜΜΕ, δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός αυτό.

O Ροζάκης έχει αράξει απο την εποχή του Σημίτη στο υπ. Εξωτερικών και τα έχει κάνει όλα σκατά. Και το πρόβλημα του είναι πως εκδικάζει οποιαδήποτε πρωτοβουλία άλλων δεν του αρέσει και κυρίως αυτές που δεν ευνοούν το Ισραήλ. Βέβαια βρίσκει και τα κάνει. Πού πάει η χώρα με αυτόν; Αυτός είναι ληγμένος απο τη φύση. Η Ελλάδα έχει ήδη χάσει δίκες με αυτόν στη Χάγη ή μήπως ήταν ο άλλος φοβερός διεθνολόγος ο Περάκης που μίλαγε για επήρεια και περίμενε εμένα να την εξηγήσω! Άσε αυτά που έγιναν στην Μαδρίτη επι Σημίτη, τα άλλα επι Ανδρέα  και το καταστροφικό μνημόνιο Παπούλια κοκ. Άσε τα ΜΟΕ…

ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Θεωρώ δεδομένη την ήττα της Τουρκίας στη Λιβύη απο την Αίγυπτο. Θα είναι και η καλύτερη λύση στο τέλος. Εννοώ, να ηττηθεί επειδή πρέπει.

Η Ελλάδα επι Ροζάκη στο υπ. Εξωτερικών έχει μεταφέρει το υπ. Εξωτερικών της στη Τουρκία ενώ παράλληλα έχει πουλήσει όλες τις βιομηχανίες παραγωγής όπλων της στο Ισραήλ. Εξωτερική πολιτική και άμυνα πάνε μαζί.

Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπαίνουν σε νευραλγικά πόστα πολίτες πρώτης γενεάς απο άλλη χώρα. Και σε αυτό η Ελλάδα κανοτομεί. Καινοτομεί και στο θέμα της παράδοσης των λιμανιών, αεροδρομίων και των πρωτογενών πηγών της σε ξένες χώρες και συμφέροντα εκτός Ελλάδας. Αυτά είναι εγκλήματα. Οι μνημονιακοί δημιούργησαν φαβέλες στην Ελλάδα. Ο κορωναϊός συνεισέφερε στη καταστροφή της οικονομίας με λάθος πολιτική υγείας απο το Μόσιαλο, όχι γιατί δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά γιατί εξαρχής δεν εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα. Ακόμη για τις μάσκες συζητάνε οι μη ειδικοί και οι δημοσιογράφοι χωρίς πτυχίο. Και εδώ ο κώλος της κατσίκας έκανε το μάστορα. Βρείτε 30 δις ευρώ τώρα και βλέπουμε.

ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν ξαφνιάζει κανένα η απόφαση της Ελλάδας να στηρίξει τον Χάρατζ και να πάρει ως αντάλλαγμα της αλλαγή πολιτικής στα θέματα ΑΟΖ απο την Αίγυπτο ή να χαρίσει Ελληνική ΑΟΖ στη Τουρκία κάνοντας μερική οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο στα όρια και με τις επήρειες νησιών που επιζητεί η Τουρκία. Σας απέδειξα μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως ο Ροζάκης δεν έχει επιστημονική αυτάρκεια. Δεν τα έγραψα για πλάκα. Δεν ζώ στον Ισπαχάν… 

Με τόσους εγκάθετους, μηδενιστές και ξεχειλωμένους πολιτικούς η χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια έχει ήδη τελειώσει. Οι επιβήτορες της θα καθορίσουν την ημερομηνία. Στη περίπτωση μας μια ήττα της Τουρκίας αν είναι μικρή θα φέρει την Τουρκία στη μέση του Αιγαίου, όπως το ήθελε ο Κώστας Μητσοτάκης, ο Σημίτης των Ιμίων και άλλοι. Μη ξεχνάμε πως ο Κώστας Καραμανλής χρεοκόπησε την Ελλάδα.

Η Ελλάδα αναγκαστικά πρέπει να μεγιστοποιήσει την ήττα της Τουρκίας απο την Αίγυπτο, πριν έλθει η σειρά της. H Toυρκία θέλει την κατάληψη του κόλπου της Σύρτης, γιατί με βάση τον κόλπο της, που θεωρήθηκε κλειστός καθορίστηκε η ΑΟΖ της Μάλτας και θα καθοριστεί αύριο η Ελληνολιβυκή ΑΟΖ. Αν η Τουρκία πάρει τη Σύρτη, θα έχει το πάνω χέρι στα καλά κοιτάσματα στη Λιβύη. Σε περίπτωση σχηματισμού δύο κρατών στη Λιβύη, πολλά κέρδη απο κοιτάσματα θα αλλάξουν χέρια. Τότε η Τουρκία θα χάσει στη Λιβύη.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Κάθε τι που δρά σαν ιός στην Ελληνική πολιτική, οικονομία και κοινωνία είναι το παρακράτος. Παρακράτος υπάρχει και στο Μαξίμου. Το είδαμε.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ;

Δεν καταλαβαίνει ο Σύμβουλος του ΠΘ του Σαίνη, πως ο στρατός δεν χρειάζεται κρούσματα; 

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.