Αναρτήσεις ιστολογίου

H Μητσοτάκαινα έκανε καλύτερη μάσκα απο αυτές που διαφημίζει το Μητσοτάκι!

Εγκρίνεται η μάσκα Zeus-Dione!

Μια ευχάριστη έκλπηξη ήταν η μερική αντιγραφή της κλασικής πάνινης Ιαπωνικής μάσκας (βλέπετε απο πάνω), που πρώτος υπέδειξα πριν δύο μήνες (με τη  προσθήκη ενεργοποιημένου ζεόλιθου που αποτελεί και καινοτομία), απο την εταιρεία Zeus-Dione.

Η αλήθεια είναι πως η γυναίκα του Μητσοτάκη χρειαζόταν μια τέτοια μάσκα, γιατί με τόσο χέσιμο που ρίχνω στον άντρα της κάθε μέρα, δεν μπορεί να κάτσει άνθρωπος δίπλα του! Βρωμάει. Της συνιστώ να βάλει και ζεόλιθο μέσα για να πωληθεί και διεθνώς. 

Η σειρά του Τσιόδρα (ΜΑΘΗΜΑ για OSCAR)

Σε μια μάσκα πάνινη ενός επιπέδου απο βαμβάκι η απορρόφηση σύμφωνα με τη βιβλιογραφία για ιούς παρόμοιους σε μέγεθος με αυτούς της γρίππης (π.χ. κορωναϊός) είναι 0.67 ή 67%, που σημαίνει ότι περνάει Τ = r = 0.33 ή 33% στον φορώντα τη μάσκα. Αυτό ισχύει και αντιστρόφως, δηλαδή απο μέσα προς τα έξω  (όταν αυτός που φοράει τη μάσκα είναι ασθενής).

Aν η μάσκα που θα φτειάξετε έχει δύο  ίδιες βαμβακερές επιφάνειες, όπως της Μητσοτάκαινας, τότε θα περνάει Τ= 0.33 x 0.33 = 0.11 και θα έχει R>1-0.11=0.89 ή 89%.

Aν η μάσκα που θα φτειάξετε έχει τρείς ίδιες βαμβακερές επιφάνειες, όπως θα μπορούσε να είναι της Μητσοτάκαινας, τότε θα περνάει Τ= 0.33 x 0.33 x 0.33  = 0.036 και θα έχει R>1-0.04=0.96 ή 96%.

Με τέσσερις βαμβακερές επιφάνειες (π.x. Zougamask) ακόμη καλύτερα κοκ.

Καλύτερη η μάσκα της Μητσοτάκαινας απο την μάσκα Πλαστικά Θράκης που διαφήμιζε το Μητσοτάκι, πού είναι όπως λένε (χωρίς να έχει μετρηθεί) 0.92 ή 92%. ΧΑ ΧΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΡΕΒΑ!!! Ξέρει να εκτιμάει το καλό πράμα…

Κατά τα άλλα, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος παραμένει σύλλογος με άσχετους συνδικωλιστές και ο Τσιόδρας πάει για Oscar…

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά