. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο αφορισμός Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά απο τον Αμβρόσιο δικαιολογείται και επιστημονικά!

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεία Κοινωνία είναι κρασάκι, ένα είδος ασθενούς αντισηπτικού (αλκοόλ και νερό) που το πίνεις και πάει στο στομάχι ενώ είναι και μικρή ποσότητα. Δικαιολογείται έτσι και η επί χρόνια ΜΗ μετάδοση ασθενειών μέσω της Θείας κοινωνίας. Ο Τσιόδρας είναι άσχετος επιστημονικά και συνέβαλλε στον μη εορτασμό του Πάσχα των χριστιανών. Εδώ φαίνεται πώς υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι πίσω απο αυτό. Ενας απο αυτούς είναι η δημιουργία μελλοντικών θυμάτων του κορωναϊού με τις λοιμώξεις που δευτερογενώς δημιουργεί με βάση τη κυκλοφορία του αίματος στο κυκλοφοριακό σύστημα.

Social distancing και μάσκες και Θεία Κοινωνία δεν ήταν πρόβλημα για το Πάσχα.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Θαυμάστε τη προφύλαξη των συνόρων στον Εβρο με κοτόσυρμα αξίας εκατ. ευρώ.

Το Πάσχα των χριστιανών μπορούσε να εορτασθεί αλλά μάλλον ήταν στα ΜΟΕ που ο αφορισμένος Πρωθυπουργός της Εθνικής Ήττας, της ΑΟΖ που χάρισε στη Τουρκία με πρώτο το πατέρα του, της μη φύλαξης των συνόρων, του εξισλαμισμού που επιβάλλει με όλους μέσα, του show υπεράσπισης του απο τον Ερντογάν στον Εβρο, των Πρεσπών, των εξοπλιστικών (1 δις ευρώ τη Γαλλική Βιλαρά, όταν ίδια τιμή έχει ένα Ιαπωνικό αεροπλανοφόρο) και των φαρμακοβιομηχανιών συμφώνησε με τον Ερντογάν.

Δικαιολογημένη η απόφαση Αμβρόσιου να αφορίσει Μητσοτάκη, Κεραμέως και Τσιόδρα μετά τη συμπεριφορά τους.

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ – ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ

Στην Ελλάδα όπου βλέπεις δυσκολία πάντα πέφτει κλέψιμο...

  1. Κορωναϊό έχει κάποιος που μετράται με μια απο τις εκδοχές του PCR.
  2. Αν κάποιος έχει νόσημα το οποίο δεν είναι σταθερά επιβαρυνόμενο αλλά επιβαρύνεται με την προσβολή του ασθενούς απο κορωναϊό τότε ο θάνατος μετράει στον κορωναϊό. Αυτονόητο.
  3. Πρέπει να γίνονται παράλληλα με τον κορωναϊο και τέστς για γρίπη κλπ. Σημασία έχει απο ποιά ασθένεια ξεκίνησε η επιδείνωση της κλινικής κατάστασης. Σε αυτή πρέπει να μετράει ο θάνατος.

Αμφιβάλλω αν κάτι γίνεται σωστά στην Ελλάδα.

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΠ.

Τα έχουν κάνει τελείως σκατά.

  1. Μπερδεύουν τα αποτελέσματα που ανακοινώνουν απο κλειστές δομές πάσης φύσης, στις οποίες δεν μετράνε, με αποτελέσματα απο μετρήσεις στον πληθυσμό όπου υπάρχει σημαντική διαφορά στο Rt με αυτές. Δεν ακολουθούν κανόνες στις μετρήσεις. Αυτό δείχνει ότι και επιδημιολογικά είναι άσχετοι. Απέτυχαν άλλωστε όλες οι προβλέψεις τους. Απο το ΕΚΠΑ μάλιστα κάποιοι αντέγραψαν δημοσιεύσεις Ιταλών επιστημόνων και τις έστειλαν σε άλλο περιοδικό για να φανεί πως ξέρουν απο μαθηματικά επιδημιολογικά μοντέλα! Χάος.
  2. Συγκρίνουν με επιμονή κάποιοι εγκάθετοι αλλά και ΜΜΕ της διαπλοκής, τη θνησιμότητα απο την κοινή γρίππη (που δεν λαμβάνονται ειδικά μέτρα σε μια χώρα) με τη θνησιμότητα απο κορωναϊό σε χώρες που έχουν ληφθεί με ειδικά μέτρα. Αυτό είναι επιστημονικό λάθος.

  3. Στις αερογραμμές υπάρχει συνεχής εξαερισμός και ανανέωση του αέρα. Σε αυτό πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία από ότι στις μάσκες και στις αποστάσεις. Εδώ χρειάζονται ειδικά μοντέλα ανάλυσης. Αυτά δεν μπορεί να τα κάνει κανένας Ιωαννίδης.
  4. Απο την αρχή της πανδημίας δεν ευνοήθηκαν διεθνώς τα ειδικά μέτρα, όπως έγινε στην Ιαπωνία και είναι κατανοητό για  μένα ό,τι αποφασίστηκε εδώ που είμαι, αν και υπήρξαν κάποια λάθη.
  5. Απο τον ΠΟΥ αλλά και τον παπαγάλο Τσιόδρα ευνοήθηκε το lockdown και κατηγορήθηκαν οι μάσκες. Ο λόγος ήταν η δημιουργία ασθενών (βλέπετε εδώ).

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.