Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Μια απλή φτηνή μάσκα για προστασία απο κορωναϊό

ZΟUGA MASK, ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Επειδή περιμένω να υπάρξει έλλειψη εισαγομένων μασκών σας παρουσιάζω μια μάσκα υψηλής απόδοσης που σχεδίασα με τη χρήση ζεόλιθου που αποτελεί ένα φυσικό φίλτρο του νερού και πιστεύω καλύτερο απο τα φίλτρα που έχουν οι μάσκες που κυκλοφορούν. Φυσικά υπάρχουν και άλλα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με αυτόν ή χωρίς αυτόν αλλά και στη κατασκευή. Δυστυχώς στη χώρα μας και στα πλαστικά υπάρχει πρόβλημα.

Στη μάσκα αυτή έδωσα βάρος στο κομμάτι που αφορά τη κάλυψη όλου του προσώπου, άφησα κενό στο κομμάτι της χρήσης του καλύτερου υλικού στη μάσκα (η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί πυκνό βαμβακερό πανί) και πρότεινα τη χρήση ζεόλιθου σαν φίλτρου δεδομένου πως φίλτρο πολυπροπυλενίου με πολύ μικρές τρύπες είναι δύσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα ενώ για ενεργό άνθρακα πάλι πρέπει να εισαχθεί. Με τον Αδωνη ανάπτυξη;  Δεν είστε καλά. Δέστε που είστε λίγο.

Προτίμησα τη χρήση ενός φίλτρου ζεόλιθου κατάλληλα τοποθετημένου, για τη σύλληψη των droplets που πιθανόν να μεταφέρουν covid-19 μέσω του αέρα. Ακολουθεί σχετικό video που αφορά τη κατασκευή της μάσκας που το βρήκα έτοιμο.

Σημειώστε την καινοτομία στην εισαγωγή ζεόλιθου, ενός υλικού που απορροφάει υγρασία, δεν εξαχνώνεται και δεν αντιδράει με το νερό. Η χρήση του κάνει μεγαλύτερης απόδοσης μια μάσκα και την κάνει επιπλέον αμφίδρομης χρήσης. Τα μπαλάκια ή τα μικρά πετραδάκια ζεολίθου πρέπει να είναι τέτοιου μεγέθους που να μην εισπνέονται διαμέσου των τρυπών του υλικού κατασκευής.

Ο ζεόλιθος θέλει αλλαγή μετά απο κάθε πλύσιμο της μάσκας. Στην Ελλάδα εισάγεται απο Βουλγαρία και Τουρκία και είναι πάμφθηνος. Για τη χρήση ρωτείστε σοβαρό ειδικό, γιατί στα ΜΜΕ πολλοί άσχετοι παριστάνουν τον ειδικό σε ζεόλιθο με παρέα δημοσιογράφους-παρτιτούρες. Πρόκειται για κοινά λαμόγια.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

Μια σωστή κατασκευή μάσκας για τον κορωναϊό απαιτεί σχεδιασμό, υποδομές και τεχνολογικές γνώσεις. Το βρίσκω αδύνατο για την Ελλάδα. Τα υπόλοιπα επι της οθόνης…

Σχόλια

 1. Ευτυχως που υπαρχει και το διαδικτυο. ΑΛΗΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απο αύριο η προπαγάνδα θα δείχνει σε φωτογραφίες σε όλα τα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο πως όλοι χρησιμοποιούν τις σωστες μάσκες και πως είναι ενημερωμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στα νοσοκομεια οι συντριπτικη πλειοψηφια των εργαζομενων δεν φοραει Ν95 μασκα ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΣΦΑΓΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντι να τους κάνουν αύξηση να τους δώσουν μάσκες, για να μη πάνε άκλαφτοι.

   Διαγραφή
  2. Γεια σας κύριε Ζουγανέλη,

   θα μπορούσατε να μας δώσετε οδηγίες για το πως χρησιμοποιείται ο ενεργός άνθρακας, και ποια η καταλληλότερη μορφή του, ως φίλτρο;


   Μετά τιμής,

   Πέτρος Χαραλάμπους

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά