. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Χωρίς σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης έχει τη Στρογγύλη ο Μητσοτάκης

Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Τον χάρτη αυτό τον ανέβασα πρώτος στο διαδίκτυο (βλέπετε εδώ και εδώ) κάπου το Σεπτέμβρη του 2013 με στόχο να δείξω πως θα άλλαζε η Ελληνική ΑΟΖ τότε προς τη περιοχή της Κύπρου αν δεν είχε οικονομική ζωή η Στρογγύλη.

Ακολούθησε επίθεση με όλα τα μέσα εναντίον μου απο τη τότε κυβέρνηση που έλεγχε αρκετά ΜΜΕ τότε αλλά και ανώνυμες συκοφαντίες στο διαδίκτυο απο δημοσιογράφους της κακιάς ώρας, δημοσιογράφους “πατριώτες” εγκάθετους της CIA απο ΗΠΑ κλπ.

Το σχέδιο στηνόταν απο τότε. Η Στρογγύλη παραμένει πάντα το κλειδί της υπόθεσης της Ελληνικής ΑΟΖ, όπως και το γεγονός πως δεν έχει αναπτύξει απο τότε καθόλου οικονομική ζωή, γιατί δεν το ήθελε κανένας απο τους Πρωθυπουργούς που ακολούθησαν.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ.

Ειναι γνωστό το πρόσφατο συμβάν όπου μετανάστες έκαναν απόβαση στη Στρογγύλη χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας ενώ το Λιμενικό της Τουρκίας είχε μπεί στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και έφτασε μέχρι και τα 150 μέτρα απο τη στεριά! Το Ελληνικό Λιμενικό μη έχοντας όραση στη περιοχή έφτασε αφου το συμβάν είχε συντελεστεί. Περίεργο είναι και το γεγονός πως το Λιμενικό δεν κρατάει φωτογραφίες, κάτι που όλα τα λιμενικά σώματα διεθνώς κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις και τις δημοσιεύουν στο διαδίκτυο.

Τεχνολογία για τη παρακολούθηση των συνόρων υπάρχει (βλέπετε εδώ). Εγώ μίλησα πρώτος στην Ελλάδα και για την συνορεύουσα ζώνη των 24 νμ, που η Κύπρος έχει ήδη οριοθετήσει απο το 2013. Να μη το λέμε; Θα το λέμε όποτε υπάρχει ευκαιρία, γιατί ΤΩΡΑ, 7 χρόνια μετά, κάποιοι χαρτογιακάδες του υπ. Εξωτερικών το πετάνε σιγά-σιγά προσπαθώντας να συγκαλύψουν το κενό της ανυπαρξίας τους απο το 2013 μέχρι σήμερα. Εχει σημασία τι λέει κάποιος και πότε το λέει, γιατί αυτό δείχνει ποιός είναι στο κόλπο και ποιός όχι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ

Tρελλά μηνύματα, γεωστρατηγικές αναλύσεις, διεθνές δίκαιο και μπούρδες κάθε μέρα απο τα ΜΜΕ του Μαρινάκη, του Βαρδινογιάννη και του Κόκκαλη. Απο πράξεις τίποτα. Κατεβασμένα τα βρακιά και ψυχραιμία μέχρι θανάτου ενώ ήδη άρχισαν να κτίζονται μουσουλμανικές πόλεις παντού.

Να ξεκουμπιστεί ο Μητσοτάκης. Δεν το βλέπετε αλλά θα καταστρέψει τα πάντα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.