. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Το κοίτασμα της Θεσσαλονίκης. Καλά τα νέα για τα Ελληνικά κοιτάσματα απο ΗΠΑ.

ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; EΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΓΩ.

… και εγώ λέω ότι το κρύβουν επι σκοπώ, γιατί η προδοσία στα Σκόπια δεν ήταν μόνο το όνομα, ήταν και το κοίτασμα πάνω στο οποίο κάθονται τα Σκόπια. Γιαυτό τα έχει πιάσει εκεί πόρτα ο Σόρος, ο φίλος του Donald Trump και του Πούτιν!

Την πόρτα εξόδου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη έτρεξαν και την έκλεισαν. Φώναξαν και άλλοι τότε απο τις ΗΠΑ. Και εδώ φαίνεται το μέγεθος της διαπλοκής και η υπακοή ΟΛΩΝ των ΜΜΕ.

Και ερωτώ, τα κοιτάσματα στην ξηρά, στη Θεσσαλονίκη, στην Δυτική Θράκη, στην Ηπειρο και στη Πάτρα οι Τούρκοι δεν αφήνουν να βγούν; Aν αυτό είναι έτσι, ο Μητσοτάκης να πάρει τη Μαγείρισα απο τη Κρήτη και να ανοίξει εστιατόριο να μαγειρεύει κοχλιούς.

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΡΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις φτηνά τα δικαιώματα για εξορύξεις απο μια χώρα που τη δουλεύουν απατεώνες. 

  1. Πρώτα απο όλα τους αγοράζεις τους ίδιους τους απατεώνες που είναι γνωστοί γιατί επηρεάζουν καταστάσεις με βουλευτές και βγάζουν πρωθυπουργούς
  2. Κάνεις τους Πρωθυπουργούς αργόστροφους ώστε να ξεχνούν ενώ ξέρουν. Τους κάνεις να μη βλέπουν. Nα τραβάνε σέλφις όταν δεν τραβάνε κάτι άλλο…
  3. Εμφανίζεις διεκδικητές του χρυσού. Και ο Ερντογάν τη στιγμή που βλέπει τέτοιο φαγοπότι στην Ελλάδα, σωστά σκέφτεται και λέει “γιατί να μη φάω και εγώ, οι Έλληνες είναι Μ. Λάκες, οι πολιτικοί τους είναι εξαγοράσιμοι και απατεώνες”. Και έχει δίκιο.
  4. Πληρώνεις χρόνο στα ΜΜΕ του καρτέλ που δεν λένε ειδήσεις παρά μόνο απόψεις, τους δίνεις και μια θεσούλα σε μια ΜΚΟ ή σε ένα κωλοπανεπιστημιάκι του Μπανανιστάν για να έχει ο λόγος τους αξία και τους βγάζεις να λένε αρλούμπες, παπαριές. Δεν ξέρουν καν σε τι βάθος μπορούν να φτάσουν τα τρυπάνια και έχουν άποψη και τους βγάζουν στα χαζοκάναλα, θα τα έλεγα βοθροκάναλα αλλά το copyright το έχει ο Κασιδιάρης με τον οποίο δεν ταυτίζομαι πολιτικά.

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εδώ και χρόνια οι Αμερικάνοι του Donald Trump έχουν πρόβλημα με τα παλαιά κοιτάσματα στις ΗΠΑ απο τα οποία έβγαζαν πετρέλαιο και ένα μέρος αναγκαστικά φυσικό αέριο. Αυτά τα κοιτάσματα πλέον βγάζουν μόνο φυσικό αέριο, γιατί το πετρέλαιο τους τελείωσε (στο βάθος που ήταν) και όχι πετρέλαιο, το οποίο αναγκαστικά το καίνε παράγοντας διοξείδιο του άνθρακα για να πάνε υψηλότερα την τιμή του.

Και εδώ ξεκινάει η συζήτηση. Ξεκινάει γιατί χάρι στη πολιτική της κυβέρνησης Τράμπ στις εξορύξεις αχνίζουν όλες οι ΗΠΑ ΞΗΠΑ απο διοξείδιο του άνθρακα που διαλυόμενο στο νερό το κάνει πιο όξινο κάνοντας κακό στην αλιεία αλλά και στο περιβάλλον.

Για το λιγνίτη, δεν συμφωνώ για το ξεπούλημα του εργοστασίου της ΔΕΗ σε ξένους απο το Μητσοτάκη που εξάγει χωρίς φόρους και έλεγχο τον Ελληνικό χρυσό στη Τουρκία. Μπορούν αγορασθούν φίλτρα κλπ και να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. 1,3 δις ευρώ δεν το πετάνε έτσι. Κάνουν άλλα πράγματα. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν είμαι αμόρφωτος σαν αυτούς που ψηφίζετε στην Ελλάδα και τις διορισμένες ποδιές στα ΑΕΙ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ

Για να πουλήσουν οι ΗΠΑ φυσικό αέριο στην ΕΕ θα πληρώσουν πολλά στη μεταφορά ενώ τα κοιτάσματα στη Κρήτη (νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά) και ειδικά αυτό στα Σκόπια και στη Θεσσαλονίκη θα δώσουν φυσικό αέριο φτηνότερο απο αυτό της Ρωσίας. Φοβάμαι ότι στην Ελλάδα διαδίδονται λάθος εκτιμήσεις απο εγκάθετους στα βοθροκάναλα, γιατί θέλουν να πουληθούν φτηνά τα ΕΛΠΕ στο Λάτση μέσα απο το υπερΤαμείο, στο οποίο γίνεται της κακομοίρας.

Η μετάβαση απο το μεθάνιο στο υδρογόνο είναι ανοικτή πλέον.

VIRTUAL REALITY

Δεν βλέπω θετικό ότι οι ΗΠΑ εμφανίζονται ως εταίρος στον EAST MED. Απο τη στιγμή που στηρίζουν τον Ερντογάν η ψήφος τους θα πέσει κατά της Ελλάδας. Δεν τα πιάνετε αυτά. Το ξέρω.

Και τα όπλα που δίνουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα κατεβάζουν τον μέσο όρο της χώρας σε επίπεδο εξοπλισμών και δυνατοτήτων, αφού δεσμεύουν δυνατότητες σε άχρηστες επιλογές. Γνωστό κόλπο των ΗΠΑ που το είδα ακόμη και στο Δημόκριτο όταν έργαζόμουν εκεί. Έστελναν εκεί όλα τα άχρηστα για να μη προχωράει τίποτα και τα ΜΜΕ που είχαν ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ, έκαναν τα τσόλια Θεούς για να παίρνουν θέσεις στο κύκλωμα. ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Αυτό γίνεται και τώρα. Έτσι σε περίπτωση κρίσης, το Μητσοτάκι βρέθηκε Πρωθυπουργός χωρίς αντιδράσεις με στημένα ποσοστά δημοσκοπήσεων κοκ. Τα έχει κάνει όλα σκατά το Μητσοτάκι και όλοι τον χειροκροτάνε!

ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ H ΥΠΟ ΣΥΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΧΩΡΑ

Χαμένη υπόθεση η Ελλάδα. Στη κατάσταση αυτή που οι ΗΠΑ στήνουν μια Συρία στην Ελλάδα, να μη περιμένετε επενδυτές αλλά απατεώνες της αρπαχτής που θα κάνουν ξέπλυμα στο ΧΑ και μέσω υπερΤαμείου. 50% ανέβηκε ο δείκτης του ΧΑ άκουσα…

NA KAI KATI AΛΛΟ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Λέτε να βάλει ο Λάτσης τις μετοχές του Ελληνικού ενέχυρο στις τράπεζες αφού ανέβουν, για να πάρει δάνειο απο τις χρεοκοπημένες; Ναααα μια ανάπτυξη….
Αυτά δεν τα προσέχουν τα λαμόγια του Μαξίμου; Ποιός ελέγχει τις τράπεζες; Ο κεφτές, ο λουκουμάς ή ο Μπάμπης που πήρε το project διαχείριση του νερού;

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΧΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ;

Aκου τα λαμόγια. Η τάφρος στον Εβρο έγινε για να μη περάσουν τα Τουρκικά τανκς. Να τρώτε όλο σας το φαγητό. Και η τάφρος στον Αξιό γιατί μεγαλώνει; XAXAXXAXA.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.