. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κατάργησε τα σύνορα ο Μητσοτάκης. Δεν ελέγχει τίποτα ενώ μπορεί. Aμεση απόδειξη.

ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΩ…

Πριν πολλά επεισόδια σας έχω αναφέρει πως υπάρχει τρόπος να ανιχνεύονται άνθρωποι στη στεριά και στη θάλασσα με ραντάρ. Κάποια που θα σας παρουσιάσω στη συνέχεια φτάνουν να ανιχνεύουν ανθρώπους στα 18 χιλιόμετρα (σε 12 μίλια περίπου απόσταση, όσο είναι τα χωρικά ύδατα για όλες τις χώρες της ΕΕ πλήν της Ελλάδας που δεν είναι κράτος και στο οποίο τα χωρικά ύδατα είναι μέχρι 6νμ).

ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Στη Σαουδική Αραβία χρησιμοποιείται το ραντάρ SPEXER 2000, που είναι τύπου AESA.


Στο μαύρο πλαίσιο αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του. Στη δεξιά φωτογραφία φαίνεται η υπάρχουσα κατασκευή ενός “επαγγελματικού” συνοριακού τοίχου της Σαουδικής Αραβίας με το Ιράκ (δέστε τη θέση του στον χάρτη). Για τη περίπτωση της Ελλάδας θα πρότεινα για τη στεριά μια φτηνότερη και άμεση λύση χωρίς υπερέρυθρες κάμερες και ραντάρ. Δεν θα σας την αναφέρω. Σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή θα την αναφέρω.

Στη φωτογραφία το SPEXER 2000 (υπάρχουν και άλλα πιο αντρικά…)


Παρατηρείστε πως το συγκεκριμένο ραντάρ βλέπει τα πάντα και μέσα στη στεριά αλλά και μέσα στη θάλασσα. Θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε βραχονησίδες κλπ. Αντί αυτού ο Μητσοτάκης διορίζει λιμενικούς και συνοριοφύλακες στον Εβρο (για να παίρνουν απο το χεράκι τους λάθρο και να τους φέρνουν μέσα) και αποφεύγει την ουσία τη λύσης. Σας δουλεύει δηλαδή.
 

Φυσικά υπάρχουν και άλλα κόλπα για την περιφρούρηση των χωρικών υδάτων και των συνόρων στην ξηρά, που δεν θα σας αποκαλύψω.  Αυτό όμως που σας αποκάλυψα για πρώτη φορά στην Ελλάδα δείχνει
  1. πως υπάρχει τεχνολογικός τρόπος που να βλέπει το “κράτος” είτε στη στεριά είτε στη θάλασσα τους λαθρομετανάστες, που έρχονται με τα πόδια ή με τις βάρκες απο 18 χιλιόμετρα απόσταση!
  2. πως απο 6 μίλια πριν μπούν στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας ή απο 18 χιλιόμετρα μακρυά απο τα σύνορα (το φράχτη) στη ξηρά, το “κράτος” μπορεί να ανιχνεύει τους λαθρομετανάστες!
Κοιμάστε όρθιοι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
  1. Είναι προφανές πως η χώρα μας έχει ανοίξει τα σύνορα της για να περνάνε όλοι μέσα. Πόσα πληρώνονται οι επαίοντες για αυτό δεν ξέρω. Πρέπει να τα παίρνουν χοντρά. Μιλάμε για χιλιάδες Novartis.
  2. Ο Μητσοτάκης είναι ανίκανος στη καλύτερη περίπτωση και προδότης στη χειρότερη. Αυτό αφορά και όλη την αντιπολίτευση.
Μερικά ζώα είναι χοντρόπετσα. Στις ΕΔ μάλιστα κάνουν ότι ξέρουν τα πάντα. Συγκρίνετε λοιπόν τον φράχτη που έχει η Σαουδική Αραβία και αυτόν που σχεδίασαν οι ΕΔ στην Ελλάδα. Στη φωτογραφία, ακολουθεί το σχέδιο “κοτέτσι” made in Greece, που αμαλγαμώθηκε για να μη σκουριάζει στη Τουρκία! Και έχετε και τους καλύτερους… Αυτοί δεν ξέρουν ούτε μπετά να ρίχνουν.


Ας δούμε και τον Τουρκικό φράχτη στα σύνορα Συρίας και Τουρκίας.



Σας τους παρέδωσα με το κλειδί στο χέρι! Ο Μητσοτάκης να παραιτηθεί. 

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

1. Με τη Ντόρα τη μαγείρισα απο την Κρήτη, τη φίλη του Χριστοφοράκου και του Ερντογάν

Την εποχή της ρομποτικής σε ένα κράτος που δεν θέλεις να χρεοκοπήσει και που θέλεις να τρέξει επιζητάς να δώσεις βίζα σε ανθρώπους με ταλέντα και δεξιότητες (όπως η Γερμανία και η Αυσραλία) και όχι σε τεμπέληδες, λαμόγια, εγκληματίες, επικίνδυνους για την εθνική ασφάλεια και σε άχρηστους. Θα φεύγουν οι Ελληνες για να μείνουν οι Μητσοτάκηδες.

Η συζήτηση τέλος για αυτή τη κυρία, που θέλει η Ελλάδα αντί για ρομπότ να προσλαμβάνει λαθρομετανάστες στα χωράφια και να πουλάει ακριβά προϊόντα, αφού θα ανεβαίνει το κόστος τους και δεν θα πηγαίνουν προς εξαγωγή, για να παίζει με τους συγγενείς της στα παιγνίδια του Σόρος.
Ολο μαλακίες λέει όποτε μιλάει η Μπακογιάννη και με μπλαζέ ύφος! Εχει γεράσει πολύ και μπορεί να έχει και προβλήματα υγείας.

Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν έχει προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα. Να φύγουν μαζί με τα πρότυπα τους. Ειναι ξεπερασμένα μοντέλα. Ρουφάνε, δέν δίνουν.

2. Με τους συμβούλους “Εθνικής” Ασφάλειας του Μητσοτάκη


Οι Τούρκοι έχουν κάνει χωνί τις ΕΔ στο Αιγαίο και στο μεταναστευτικό αλλά και το Μητσοτάκη προσωπικά που πιάστηκε να παραβαίνει το Σύνταγμα στο Καστελόριζο, κάτι που έκρυψαν τα ΜΜΕ του καθεστώτος (δείτε εδώ , να μάθετε τι εστί Λαγοκέφαλος Μητσοτάκης) και αυτοί μιλάνε για προστασία ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας χωρίς να ξέρει κανείς επίσημα ποιά είναι! Μεγάλο το χάλι τους.
Απο πίσω μπαίνουν τραίνα και οι στρατηγοί κάνουν την παρθένα! Σαν δεν ντρέπονται οι χλιμίτζουρες.

Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν έχει προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα. Να φύγουν μαζί με τα πρότυπα τους. Ειναι ξεπερασμένα μοντέλα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.