. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Eίναι Ηoax πως ακόμη και το λίγο άτμισμα με το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο μπορεί να βλάπτει; Οχι δεν είναι Ηoax. Εξήγηση.

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου μου στη ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ με τίτλο Ναργιλες και ηλεκτρονικό τσιγάρο, πολλοί ευαισθητοποιήθηκαν ακόμη και στην Ελλάδα και άρχισαν να ψάχνουν το θέμα μετρώντας και τους νεκρούς στις ΗΠΑ να αυξάνουν απο το άτμισμα, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει με ευκαίρια το γιατί. Είναι και πολλά τα λεφτά.

Στη δημοσίευση στη ΝΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ απέδειξα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πως το άτμισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι α) κάτι σαν αργιλές και β) πως το υγρό ατμίσματος περιέχει επιπλέον άγνωστες ουσίες με άγνωστο αποτέλεσμα μετά την εισπνοή τους στους πνεύμονες κλπ. Μετά τα έγραψαν και άλλοι και τα είπαν και άλλοι. Ετσι γίνεται στην ελλάδα. Σας μαθαίνω και μετά ρωτάνε εναν που κοιμότανε τόσα χρόνια αν τα λέω σωστά (για να φανεί ότι “ήξερε”). Η χώρα δεν είναι κράτος, είναι Μπανανία. Για αυτό συμβαίνουν αυτά.

Σήμερα θα σας εξηγήσω πάλι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πως ακόμη και το λίγο άτμισμα είναι επικίνδυνο για τον καπνιστή. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε στις ΗΠΑ. Δεν κολάω μπρίκια. Ακόμη να βρουν το μεταυλικό που γίνεται αόρατο σε περιοχή συχνοτήτων… στις ΗΠΑ ΞΗΠΑ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ (ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ)

Καλό άτμισμα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού