. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δεν είναι τυχαίες οι θέσεις που προκηρύχτηκαν τα οικόπεδα υδρογονανθράκων

Δεν είναι τυχαίες οι θέσεις που προκηρύχτηκαν τα οικόπεδα υδρογονανθράκων ούτε πως οι προκηρύξεις είναι παράνομες, γιατί είναι σε διεθνή ύδατα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ME TH TOYΡΚΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ

Οι Τούρκοι όμως θέλουν και άλλα…

Στη φωτογραφία βλέπετε
  1. την υποτιθέμενη Ελληνική ΑΟΖ (αντί αυτής υπάρχουν κατά το διεθνές δίκαιο αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ διεθνή ύδατα) που δεν έχει οριοθετηθεί όπως και η υφαλοκρηπίδα ούτε με τη Κύπρο, με το λάθος μέγεθος στο “δόντι” στο Καστελόριζο (περιοχή 6)
  2. έναν ένθετο το χάρτη μου, που δείχνει τις θέσεις των υδρογονανθράκων - πρέπει να μου πληρώσουν εύρετρα - και το ποιά οικόπεδα προκηρύχτηκαν σε Ελλάδα και σε Κύπρο πρίν βγεί η Τουρκία και αρχίσει τα τρελά της για συνορα της ΑΟΖ της με Λιβύη, με τις πλάτες των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
  3. την επερχόμενη ζώνη ασφαλείας αλα ΣΥΡΙΑ, που σχεδίασαν οι ΗΠΑ με τη κρυφοΧάζαρη Τουρκία σε Αιγαίο και σε Ανατολική Μεσόγειο, που μπήκε στη Συρία καταπατώντας το διεθνές δίκαιο, στη Κύπρο ήδη απο το 1974 και προσεχώς και στην Ελλάδα. Κάποιοι παίζουν πολύ με “λωρίδες“ επί χρόνια και σημειώστε τον όρο αυτό.
Στον χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι διεκδικήσεις της Τουρκίας


Παρατηρείστε πως είναι σε περιοχές που δεν έχουν προκηρυχθεί οικόπεδα απο την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι τυχαίο.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ

Κατά σύμπτωση οι περιφέρειες διαχωρίζουν και τα κοιτάσματα (για να μη μαλλώνουν μετά οι άρπαγες)! Απο χρόνια λοιπόν το κόλπο με τα κοιτάσματα. Απο χρόνια.


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ). ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;

Το ότι εμφανίζονται στα ΜΜΕ δέκα υποτιθέμενοι “γεωστρατηγικοί” αναλυτές και μιλάνε μεταξύ τους  είναι φτειαχτό. Έχουν ρόλο.

O ρόλος τους είναι να μειώσουν την ισχύ του διεθνούς δικαίου - με τον επιλεκτικό τρόπο που παρουσιάζουν τα θέματα - ώστε να περάσει εύκολα σαν λογικό αποτέλεσμα στον αγαθό μας λαό η παραχώρηση ΑΟΖ στη Τουρκία. 
Εκτός αυτού, είναι άσχετοι και με τη γεωστρατηγική, γιατί δεν έχουν λόγω της ελλειπούς μόρφωσης τους εικόνα για τη πραγματικότητα. Μιλάνε π.χ. χωρίς να ξέρουν ενεργειακά θέματα π.χ. υδρογόνο, μπαταρίες υψηλής ισχύος, e-gas, παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων απο λιγνίτη, δεν ξέρουν τι είναι κλιματική αλλαγή, ΑΠΕ, παραγωγή ενέργειας απο νερό κοκ.  Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε αυτοί ούτε οι δικηγόροι ούτε οι οικονομολόγοι της οκάς… 

Η Ελλάδα όμως θέλει ανάπτυξη όχι καλυτέρευση του τρόπου φορολόγησης σε αυτούς που πληρώνουν ενω τα προνόμια κάποιων διατηρούνται. Με αυτούς που ψηφίζετε, τις επολογές και τους πεπέδες τους ανάπτυξη δεν θα υπάρξει. Δεν μπορούν. Είναι λίγοι και οι καιροί πονηροί.

Η προδοσία της Ελλάδας κτίσθηκε διαχρονικά (ακόμη και η ΧΟΥΝΤΑ στο κόλπο ήταν).

ΠΡΟΣΟΧΗ!
  1. Οι εγκάθετοι στο τέλος θα πούν πως δεν υπάρχει φυσικό αέριο στο Αιγαίο ενώ ήδη είναι γνωστό πως έχει βρεθεί στη Σαμοθράκη, στη Θεσσαλονίκη και στον κόλπο της Θεσσαλονίκης. Έχουν γραφεί και απο άλλους αυτά προ πολλών ετών. Τα βουβάλια έχουν μνήμη όμως;
  2. Μεγάλο κοίτασμα υπάρχει στο κεντρικό Αιγαίο και κοντά στις Ασιατικές ακτές, εκεί που οι Τούρκοι διεκδικούν Ελληνική ΑΟΖ όπως και Βορειοανατολικά της Κρήτης (δέστε στο χάρτη).
  3. Έχουμε παρέες “ειδικών” που γυρνάνε σαν τις σβούρες στα ΜΜΕ του καρτέλ. Πρόκειται για παρέες ομάδων συσκότισης και παραπληροφόρησης, πιθανόν πράκτορες ξένων κυβερνήσεων και της ΕΥΠ. Μερικοί έχουν δύο μισθούς…
  4. Έχουμε στα ΜΜΕ διορισμένους “ειδικούς” και περίεργους τίτλους “ομοτίμων” καθηγητών που δεν υφίστανται στις ΗΠΑ αλλά τους αποδίδονται στην Ελλάδα απο “δημοσιογράφους” για να τους δίδεται “προσοχή” και να πέφτουν οι άμυνες σε όσα λένε αυτοί που προσκαλούν.
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…

Σημειώστε πως μόνο εγώ μιλάω επι χρόνια για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προκηρύξεις οικοπέδων υδρογονανθράκων.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.