. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Aνακοινώθηκαν οι ζώνες ασφαλείας της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο


ΟΙ κρυφοΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΩΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ…

Oι Αμερικανοί όλο με "ζώνες" και με "λωρίδες" δουλεύουν... επι δεκαετίες. Τυχαίο;

Το Συριακό μοντέλο δημιουργίας ζωνών ασφαλείας φαίνεται ότι θα εφαρμοσθεί σε Αιγαίο και σε Ανατολική Μεσόγειο απο τη Τουρκία.
Σε παράλληλη τροχιά συνεχίζεται η είσοδος μεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ενώ η εξωτερική πολιτική περιορίζεται στις δηλώσεις Δένδια στις ΗΠΑ που μιλάνε για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο (δηλώσεις στο Bloomberg όταν ήταν στις ΗΠΑ). Ο κύριος αυτός είναι ακόμη υπουργός και με την ανοχή Μητσοτάκη και Τσίπρα δεν έχει ακόμη περάσει απο Ειδικό Δικαστήριο.
Επι Μητσοτάκη του Πρωθυπουργού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ μια κωμόπολη απο παράνομους μετανάστες κάθε μήνα περνάει στην χώρα.  Χώρα υποδοχής είναι η ΤουρκοΧΑΖΑΡH Τουρκία, κάτι που δεν χρησιμοποείται απο τις “Eλληνικές” κυβερνήσεις. Τυχαίο;

72 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ. 120 KAI ΠΑΝΩ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ.


ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ
  1. Αυτοί που ψηφίζετε θα βγάλουν ΠτΔ τη Γλυκατζή και θα στέλνουν πάλι μηνύματα ενώ η χώρα έχει ήδη αλλάξει ταυτότητα και έχει γίνει μικρότερη. Δεν ξέρετε να μετράτε. Για το λόγο αυτό δεν το βλέπετε.
  2. Η συνθήκη της Λωζάνης αναφέρεται στα Τουρκικά σύνορα. Αν η Ελλάδα με ΜΟΕ ή με τα διάφορα μνημόνια και τις “εμπορικές” συμφωνίες προσφέρει γή και ύδωρ είτε δεν φυλάτει τα σύνορα της είτε δεν προφυλάσσει τα κυριαρχικά της δκαιώματα είναι δικό της θέμα… Τα έχουν σκεφτεί καλά.
  3. Oι Τούρκοι επι χρόνια καταγράφουν τα πάντα στο Αιγαίο ακόμη και τα κοιτάσματα και το ΠΝ μιλάει για διακρατική παρακολούθηση των Τουρκικών ασκήσεων! Σαν δεν ντρέπονται.
  4. Προδοσία δεν είναι μόνο ότι δεν δίνεις αλλά και ότι δεν κάνεις. Αυτό ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας Μητσοτάκης, που έξι μηνών ήταν και πολιτικός κρατούμενος (!!!), να μη το ξεχνάει.
  5. Ο πόλεμος στη Συρία θα έχει πισωγυρίσματα. Οπως έχω γράψει ο Donald Trump είναι προβλέψιμος. Με τη τακτική του δεν μειώνει μόνο την εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ αντικαθιστώντας το διεθνές δίκαιο και τη δύναμη του ΟΗΕ με το δίκαιο του ισχυρού αλλά επιβάλλει άλλους κανόνες ηθικής, που να δικαιολογήσουν την αθωότητα των ΗΠΑ απο το πεδίο μιας μελλοντικής κρίσης. Λιγότερη ευθύνη δεν σημαίνει λιγότερη εμπλοκή. Σημαίνει όμως δημιουργία περιφερειακών δυνάμεων που θα κάνουν τις εργολαβίες, που θα κάνουν δηλαδή το βρώμικο παιγνιδι που δεν θα μπορούσαν φανερά να κάνουν οι ΗΠΑ.
  6. Στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας υπάρχει τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου. Έχω γράψει για αυτό προ αμνημονεύτων ετών! Αυτό πάει με απόφαση των ΗΠΑ στη Τουρκία για τον κόπο της;
  7. Πολύ “αέρας” η ιστορία με το Ελληνικό και τους 7 ξύστες. Πολύ μακέτα και καζίνο. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη είναι γαντοφόρα αρπαχτή δανείων απο τις τράπεζες και κοπάνα με νέα κόλπα αλα Εθνική.
  8. Υπάρχουν εξισώσεις που δεν λύνονται και αναγκαστικά γίνονται ανισότητες, μαύρες τρύπες που ρουφάνε τα πάντα. Μην ονειρεύεται κανένας “σταθερότητα” εκεί που η ισότητα με πραγματικές παραμέτρους δεν είναι ρεαλιστική.
  9. Μη περιμένετε κάτι απο αυτούς που ψηφίζετε. Είναι νεκροί και αυτοί που τους έβγαλαν φευγάτοι. Τα προβλήματα της χώρας δεν αντιμετωπίζονται με τους εγκάθετους, τα τσόλια και τις λινάτσες, όταν οι άλλοι τρέχουν με χίλια και έχουν υποδομές, παράδοση, ισχύ, ισχυρότερες συμμαχίες, δεσμούς αίματος κλπ
  10. Το προφανές για μένα δεν μπορεί να είναι προφανές για εσάς. Εδώ δεν έρχεστε να μιλήσουμε για ισότητα. Αυτά με αυτούς που σας χρεοκόπησαν και που τους γλύφετε το χέρι!
ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ
  • Aυτά που ανακαλύπτουν άλλοι τώρα, τα έλεγα πρίν χρόνια. Διαβάστε το βιβλίο μου “Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” εδώ στη κορυφή του ιστολογίου.
  • Στο ΝΑΤΟ υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών. Αρα τα περί μυστικότητας που παίζουν μερικές φορές αφορούν το να μη ενημερωθεί ο Ελληνας.
ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.