. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η ραδιενέργεια και η τοξικότητα στην ΕΕ αυξάνουν. Οι ΗΠΑ στήνουν μηχανισμούς να το κρύψουν αλα πανδημία...

Α. Απεμπλουτισμένο Ουράνιο - πυρηνικό μανιτάρι – ραδιενέργεια

To απεμπλουτισμένο ουράνιο απο όπλα της Δύσης δεν μπορεί να δώσει πολύ ραδιενέργεια, τοξικότητα ναί. Το μανιτάρι που βλέπουμε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας δεν ενισχύει την υπόθεση για οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου αλλά για πυρηνικές εκρήξεις απο ξεχασμένες Ουκρανικές πυρηνικές βόμβες της Σοβιετίας.

Όπως και να έχει οι μετρήσεις στην Ουκρανία είναι ελλιπείς, γιατί έτσι συμφέρει τη Δύση, που μέσα απο τα ΜΜΕ της Αμερικανικής προπαγάνδας στην ΕΕ δεν παραδέχεται την ύπαρξη ραδιενέργειας απο το Χμελνίτσκι της Ουκρανίας, για να μή αντιδράσει ο κόσμος στη ραδιενέργεια και τοξικότητα που έρχεται να ζήσει μαζί του και να μολύνει το περιβάλλον του για πολλά χρόνια.

Η Ουκρανία έχει πολλές αποθήκες με όπλα διαφόρων τύπων και με παλαιά πυρηνικά μέσα. Καταλαβαίνετε πως η ραδιενέργεια και η τοξικότητα των αιωρούμενων σωματιδίων θα γεμίσει την ΕΕ.

Β. Εξήγηση φωτογραφιών

1. Οι φωτογραφίες (1,2,3) που ελήφθησαν στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας δείχνουν το χαρακτηριστικό μανιτάρι μιας πυρηνικής έκρηξης.

2. Η μέτρηση ραδιενέργειας που έγινε στο στην περιοχή (4) το επιβεβαιώνει όπως και οι μετρήσεις που έγιναν στο έδαφος της Πολωνίας αργότερα.

3. Το πυρηνικό μανιτάρι (2,3) είναι καφέ και όχι λευκό, γιατί οι σταγόνες του νερού που δημιουργούνται στη κορυφή του μανιταριού περιέχουν χώμα.

4. Το πυρηνικό μανιτάρι (5) που δημιουργείται μετά απο μία πυρηνική έκρηξη δεν εκπέμπει τόση ραδιενέργεια όσο αυτή που εκπέμπει σε μεγάλο ύψος (6). Να γιατί η αύξηση της ραδιενέργειας που μέτρησαν στο Χμελνίτσκι φαίνεται μικρή (4). Αν και 50% αύξηση δεν μπορείς να το πείς "μικρή".  Λεπτομέρειες στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Η έκρηξη έγινε 13 Μαίου.

5. Στη φωτογραφία (7) βλέπετε για σύγκριση εκρήξεις σε αποθήκη όπλων που χτυπήθηκε στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει κανένα μανιτάρι.

Γ. Κυβέρνηση του Μεντεγίν στην Ελλάδα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενδιαφέρθηκε να δεί την πορεία των ανέμων απο την Ουκρανία την ώρα της έκρηξης;

Τί μέτρα σύστησε για την προστασία απο την σκόνη άν αυτή έλθει στην Ελλάδα; Τίποτα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.