. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σε τί οφείλονται οι Ξαφνικίτιδες απο τους Εμβολιασμούς; Τί δεν γίνεται σωστά πάλι στην Ελλάδα;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ…

Η πληροφόρηση πρέπει να είναι σφαιρική σε ένα θέμα. Η φράση “Η επιστημονική κοινότητα λέει” δεν υπάρχει. Ενα θέμα περιγράφεται στην επιστήμη με πολλές δημοσιεύσεις και έχει πάντα πολλές παραμέτρους. Στην Ιατρική ιδιαίτερα τα πράγματα είναι πιό δύσκολα στο να σχηματιστεί συνισταμένη άποψη σε κάτι, γιατί περιέχει πολλούς άγνωστους μηχανισμούς. Με δεδομένο αυτό έχει σημασία να ακούγονται και άλλες απόψεις εκτός απο αυτές των σιτιζομένων των φαρμακευτικών εταιρειών με τελευταίο παράδειγμα τα mRNA εμβόλια της Pfizer.

Την περίοδο του κορωναϊού δεν καταγραφόντουσαν σωστά τα κρούσματα. Η εξέλιξη της επιδημίας στην Ελλάδα δεν επαρακολουθείτο ούτε παρακολουθείται σωστά. Κανένας ας πούμε δεν γνωρίζει με σιγουριά στην Ελλάδα την αιτία θανάτου στην αύξηση των νεκρών την εποχή του κορωναϊού στην Ελλάδα.

Έχει σημασία, τί καταγράφεται στην Ελλάδα απο τους ιατροδικαστές σε περίπτωση ξαφνικίτιδας των εμβολιασμένων και μάλιστα στις πρώτες δέκα ημέρες μετά τον θάνατο τους. Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κανένα σοβαρό δεδομένο ή καταγραφή απο την ανέντιμη προς τους πολίτες Ελληνική πολιτεία, για να μη φανεί πως αιτία είναι το ίδιο το εμβόλιο και να μη προκύψουν επισφάλειες από όσους εμβολιασμένους είναι ακόμη ζωντανοί εναντίον της ή κατά της Pfizer.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ

Έχουν ήδη αναφερθεί σποραδικά διάφορα ευρήματα σε νεκρούς απο ξαφνικίτιδα αλλά δεν υπάρχει ενιαία εξήγηση για το θέμα μέχρι σήμερα 19 Σεπτ.2022!

Ας δούμε τί γράφτηκε χθές σε Ιαπωνική εφημερίδα και τί συμπέρασμα βγαίνει απο αυτό.

Εργαστηριακά ξέρουμε να βρίσκουμε την παρουσία των ακίδων του εμβολίου πάνω σε όργανα π.χ. στην καρδιά, στον εγκέφαλο, σε αγγεία κλπ.

Βλέπουμε

  1. πως η αύξηση δόσεων των εμβολίων προκαλεί υπερβολική αντίδραση του οργανισμού και αύξηση των φλεγμονών λόγω καταιγίδας κυτοκινών σε όργανα κάποιων ασθενών, κάτι που επιφέρει τον θάνατο. Είναι όσα σας έχω πεί σε παλιά άρθρα μου, για την αύξηση του κινδύνου θανάτου με την αύξηση του αριθμού των δόσεων των εμβολίων. Κάπου έχω μιλήσει στο ιστολόγιο και για τη θανατηφόρα τρίτη δόση αλλά και για το ADE.
  2. στο ίδιο συμπέρασμα με εμένα πιθανολογεί εδώ (ένα χρόνο και βάλε μετά απο εμένα) και ο ανωτέρω καθηγητής της ιατροδικαστικής, που δεν είναι όμως εμβολιολόγος για να έχει άποψη για τη χρήση των εμβολίων για πρόληψη σοβαρής ασθένειας. Τα εμβόλια είναι εξουδετερωτικά και απλά καθυστερούν την εξέλιξη της ασθένειας αλλά δεν την αποτρέπουν. Το αναφέρει στη παρουσίασή του για να μη θεωρηθεί αντιεμβολιαστής και πάει αντίθετα προς το κυρίαρχο αφήγημα. Προφανώς έχει επιλέξει αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις πτωμάτων στην ανάλυση του.
  3. πως υπάρχει τρόπος παρακολούθησης μιας πιθανής ξαφνικίτιδας σε ένα εμβολιασμένο με το πειραματικό σκεύασμα με τι χρήση κατάλληλης συσκευής που πρέπει να φοράει ένας εμβολιασμένος. Το λέω αυτό φορώντας τώρα το καπέλο του σχεδιαστή ηλεκτρονικών. Ούτε αυτό έχει γίνει.
  4. πως στην τριτοκοσμική Ελλάδα ειδικός θεωρείται ο Τσιόδρας που επι 7 μήνες έλεγε να μη φοράει ο κόσμος στην Αλφα μάσκες και που υποχρέωσε τον κόσμο να κάνει εμβόλιο με το ζόρι, λέγοντας του ΨΕΜΜΑΤΑ πως θα υπάρξει ανοσία αγέλης, κάτι που όπως εξαρχής είχα γράψει σε αυτό το ιστολόγιο δεν μπορούσε να υπάρξει. Ειδικός της πλάκας και μάλιστα σιτιζόμενος απο εταιρείες εμβολίων. Επι Αβραμόπουλου έθαψε τα εμβόλια που κανείς δεν μέτρησε…

Και εδώ έχουμε ένα πρωτόκολλο θανάτου (λάθος οδηγίες απο την πολιτεία) απο τη στιγμή που δεν παρακολουθούνται οι εμβολιασμένοι, αφού δεχτούν τα πειραματικά σκευάσματα, όπως γίνεται και με τους ασθενείς απο κορωναϊό απο το ιατρικό προσωπικό.

Χρειάζονται οι ΜΕΘ όπως έχω αναφέρει (και ειδικά οι ΜΕΘ με ECMO που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα) αλλά όταν σε αυτές ο αέρας δεν καθαρίζεται σωστά ή οι οδηγίες δεν επιτρέπουν σαφή διάγνωση τότε μιλάμε πάλι για πρωτόκολλα θανάτου!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

Η χούντα της Φάρμα θα επιμείνει στους εμβολιασμούς για το κρύωμα πλέον απο τον κορωναϊό αλλά οι πολλαπλές λοιμώξεις και το ακαραριαίο λόγω εμβολίων θα γίνουν νόμος της φύσης και δεν θα φταίει η κλιματική αλλαγή αλλά ο αντιανθρωπισμός της Δύσης. Άν επιμείνει υπερβολικά θα σημαίνει πως και οι Ρεπουμπλικάνοι του Donald Trump είναι στη μάχη για τη “σωτηρία” απο τον κορωναϊό που κατάντησε μάστιγα απο βαριά γρίπη.

Η Ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε σαν μπροστινή της Φάρμα και στην Ελλάδα και στην ΕΕ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ; ΟΙ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ; XOXOXO

Σε μια πανδημία τον καθορισμό της στρατηγικής σε μια χώρα τον έχουν οι μαθηματικοί επιδημιολόγοι και όχι οι λοιμωξιολόγοι. Για τον λόγο αυτό ούτε ειδικά μέτρα ελήφθησαν σωστά στην Ελλάδα ούτε ο εμβολιασμός έγινε σωστά και η Ελλάδα κατέληξε με το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ανά εκατ. στον κόσμο.

Η κυβέρνηση επέλεξε λοιμωξιολόγους να κάνουν το κουμάντο και με το ακαταδίωκτο (!!!) που αποδείχτηκαν ανεπαρκείς και τοξικοί, κάτι που η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμη αντιληφθεί καθώς έχει μονομερή πληροφόρηση.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Με όσα διατείνεται το WEF, η πανδημία πρέπει να ήταν μια καλή ευκαιρία για να επιτευχθούν οι στόχοι του. Όλα ήταν στη θέση τους για την τρικυμία του κόσμου αρχίζοντας απο τον τεχνητό ιό στην Κίνα, με την οποία το WEF διατηρεί καλές σχέσεις.

Την εποχή της πανδημίας στην Ελλάδα, περίεργα άτομα χωρίς καμία ειδικότητα στην επιστήμη έχουν πάρει "εργολαβία" στην Ελλάδα απο τον Bourla, τον WHO και τον Bill Gates τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα δηλητήρια με τις πλάτες του Μητσοτάκη, που τους ανέχεται και τους έχει δώσει νομικό χώρο να κινούνται με κάλυψη, όπως έκανε και με την επιτροπή των σιτιζομένων ειδικών για τον κορωναϊό και με το δικαίωμα να κλείνουν το στόμα άλλων που δεν ενισχύουν τις πωλήσεις των δηλητηρίων - με ύφος χιλίων καρδιναλίων - προκαλώντας και κάνοντας κακό στην Εθνική Υγεία και στο πολίτευμά μας.

Να μας πεί ο Μητσοτάκης ποιά Αρχή δίνει και σε αυτόν το δικαίωμα να νομοθετεί υπερ κάποιων εγκαθέτων ομάδων απο ντόπιους χωριάτες δίνοντάς τους δικαιώματα περισσότερα των Ελλήνων πολιτών ώστε να παριστάνουν τον Ανώτατο Δικαστή και Αστυφύλακα στο Διαδίκτυο και στα ΜΜΕ. Φτάνει με την Υπέρτατη άποψη. Δεν περνάει αυτό. Η δοκιμή απέτυχε.

Οι ιατροδικαστές κάνουν τον έλεγχο που πρέπει στην Ελλάδα; Λίγο αλήθεια χρειάζεται.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.