. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Green Pass, lockdown, υποχρεωτικότητα, θεραπεία, μονοκλωνικά. Κατήφορος χωρίς τέλος.

GREEN PASS. ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ.

Τα mRNA εμβόλια ενεργοποιούνται στην αρχή της εισόδου του ιού στο σώμα. Γιαυτό και ο αριθμός αντισωμάτων  που δημιουργούν μέσω του ανοσοποιητικού πρέπει να είναι αρκετός για να εξουδετερώσουν πλήρως τον ιό αλλά και καλής ποιότητας για να επιβιώσουν στο σώμα του εμβολιασθέντος για αρκετό διάστημα (είναι της τάξης 4 μηνών π.χ. για την Αλφα - και ανεξαρτήτως ηλικίας, με την αύξηση της οποίας μειώνεται ο αριθμός τους). Δυστυχώς τα παρόντα εμβόλια λόγω της φύσης του ιού και του τρόπου που έχουν σχεδιασθεί δεν πληρούν αυτούς τους όρους.

Κάθε παραλλαγή έχει ιδιαιτερότητες. Το κύμα ας πούμε της κάθε παραλλαγής  (ύψος και πλάτος) αλλά και το ιικό φορτίο που μεταδίδει δεν είναι το ίδιο. Η διάρκεια ανοσίας και η αποτελεσματικότητα που παρέχει – ξεχνώντας το σοβαρό θέμα ADE και παρενέργειες – το κάθε εμβόλιο σχετίζεται με τη παραλλαγή και το ποιές μεταλλάξεις καλύπτει. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει στο Green Pass να λαμβάνονται υπόψη το είδος του εμβολίου, οι μεταλλάξεις που καλύπτει ανα παραλλαγή και η ίδια η παραλλαγή πρίν καθορισθεί η ισχύς τους. Η δυσκολία να καθοριστεί αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος να καταργηθεί.

Να μη ξεχνάμε και το τραγικό. Τα εμβόλια να εμφανίζονται στην αγορά αφού το κύμα τους έχει εξαφανιστεί ή να χρησιμοποιούνται την περίοδο που το κύμα των ενεργών κρουσμάτων πέφτει και ενώ έχει σταματήσει η μετάδοση! Πρόκειται για καραγκιοζιλίκι που δεν έχει επιστημονική δικαιολογία.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ LOCKDOWN;

Οταν τα κρούσματα είναι τόσα πολλά δεν μπορείς να βάλεις lockdown. Και όταν είναι λίγα δεν έχει νόημα. Γενικά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Και αυτοί δεν ξέρουν. Αυτό σημαίνει πως αν κάνουν lockdown την πάτησαν προς το πολύ χειρότερο. Αυτή η κυβέρνηση φεύγει. Εθνική καταστροφή ήταν.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτά που γίνονται στη Βουλή απο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θυμίζουν την ομοψυχία τους να ψηφίσουν τα μνημόνια. Η Ελληνική Βουλή έχει καταντήσει ο ορισμός του λαμόγιου. Τί μνημόνια τί εμβόλια. Τι ίδιο αφεντικό είναι.

Είμαι σαφώς κατά της υποχρεωτικότητας. Είναι αντισυνταγματικό και απάνθρωπο ειδικά μάλιστα όταν άλλες επιλογές που έχουν αποδώσει υπάρχουν. Αυτό καταρρίπτει κάθε άλλο νομικό έρεισμα απο συνταγματολόγους και όχι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΥ

Μια κακή θεραπεία δικαιολογεί τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό θανάτων στην Ελλάδα. Λάθος ο χρόνος παροχής των μονοκλωνικών, άχρηστη η χρήση ρεμδεσιβίρης. 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ

Τα όποια μονοκλωνικά αντισώματα θα έρχονται στη χώρα πρέπει να ελέγχονται στον απομονωμένο ιό κάθε παραλλαγής εργαστηριακά για την αποτελεσματικότητά του.

  1. Τα μονοκλωνικά αντισώματα πρέπει να δίνονται στην αρχή της θεραπείας και όχι επειδή είναι ακριβά στο τέλος της, όπως κάνει η κυβέρνηση. Βλακεία σχέδιο νοσηλείας έχουν οι "λοιμωξιολόγοι". Ρεμδεσεβίρη… Ωραία νοσηλεία.
  2. Τα μονοκλωνικά αντισώματα μπορούν να έχουν παρενέργειες και αυτά.
  3. Τα mRNA εμβόλια εν μέρει εξουδετερώνουν τον ιό, που πολλαπλασιάζεται γιαυτό και μεταδίδεται. Έχει σημασία η ποιότητα αντισωμάτων που παράγουν και ο αριθμός τους. Η συνεχής χρήση τους καταστρέφει το ανοσοποιητικό. (ξανά)
  4. Την τελική απόφαση για το αν πρέπει να κάνει εμβόλιο και τί είδους πρέπει να την έχει ο ασθενής. Καμμία θεραπεία δεν είναι σίγουρη.
  5. Η Ελλάδα δεν έχει ECMO. Η χρήση ΕCMO σε ΜΕΘ αποτελεί ξεχωριστή εξειδίκευση. Μάλλον τυπογραφικό λάθος είναι.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Σας έδωσα τη βάση για να γίνει μια σωστή συζήτηση.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Έχει σημασία ποιός εκπροσωπεί ποιόν στα ΜΜΕ. Το Ιερό Αίμα ελέγχει τα πάντα και τους υπέρ και τους κατά. Όμως δεν του βγαίνει. Είναι λογικό γιατί δεν έχει τη λογική.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.