. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η Όμικρον είναι στην Ελλάδα απο την αρχή της πανδημίας. Πάλι ψέματα οι ΨΕΥΤΕΣ.

Εικ.1: Γονιδιωματική παρακολούθηση του SARS-CoV-2 στο Βέλγιο

ΕΛΛΑΔΑ. Η WUHAN της ΕΕ.

Μια σπηλιά με νυχτερίδες η Ελλάδα που παράγει και προωθεί μεταλλάξεις στην ΕΕ χάρι στο μεταναστευτικό  και στη κακή πολιτική στην υγεία.

Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Στην Εικ. 1, βλέπουμε πως πολλές παραλλαγές στο Βέλγιο συνεχίζουν να υπάρχουν απο την αρχή της πανδημίας μέχρις σήμερα π.χ η Ομικρον, που σας έλεγαν πως ανακαλύφθηκε στην Αφρική. Η Αλφα στο Βέλγιο συνεχίζει να υπάρχει απο το Σεπτέμβρη του 2020 μέχρι σήμερα. Την ίδια περίοδο εμφανίζεται και η πρώτη παραλλαγή της Δέλτα που φτάνει μέχρι σήμερα μαζί με άλλες παραλλαγές της που εμφανίστηκαν αργότερα. Και αυτό σας το απέκρυψαν λέγοντας πως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο Δέλτα! Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως τους ήλθε να μιλούν για ανοσία αγέλης στην Ελλάδα μέ τόσα είδη διαφορετικών παραλλαγών παρόντα. Μη διερωτάσθε γιατί η Ιαπωνία έχει σε ύφεση την πανδημία. Συμβαίνει γιατί εδώ δεν έχουμε παραλλαγές της Δέλτα, όπως στην ΕΕ.

Η παραπάνω φωτογραφία ελήφθη απο παρουσίαση του Παν/μιου του Τόκυο για το θέμα των παραλλαγών σε Ιαπωνία και ΕΕ. Είναι μια παρουσίαση, που έγινε 4-5 μέρες μετά απο τις συνεντεύξεις μου α) στους ΨΕΥΤΕΣ με τους ΨΕΥΤΕΣ στο Αντ1, κάτι που άκουσαν και είδαν πάνω απο 200,000 Έλληνες και β) στη Μαρία Κυπραίου και στο Γιάννη Παπαζήση.

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ

Δείτε τις συνεντεύξεις μου σε Μαρία Κυπραίου και Γιάννη Παπαζήση

  1. https://www.youtube.com/watch?v=dyaJNCAfakI    Α' ΜΕΡΟΣ
  2. https://www.youtube.com/watch?v=VqjCS0YBOkU Β' ΜΕΡΟΣ

ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλλαγές της Δέλτα στην Ελλάδα μαζί με άλλες που συνυπάρχουν σε μικρότερα ποσοστά, ανα πάσα στιγμή μπορούν να αναζωπυρωθούν ή να εμφανισθούν άλλες νέες, ειδικά όταν ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων απο αυτές είναι μεγάλος. Και αυτό είναι ο μεγάλος κίνδυνος που αφορά την Ελλάδα. Σημειώστε, πως ο εμβολιασμός αυξάνει τον χρόνο δημιουργίας παραλλαγών (Εικόνα 2).

Εικ. 2: Εξήγηση της αύξησης του χρόνου παραγωγής παραλλαγών με εμβολιασμό

Δυστυχώς και ο εμβολιασμός στην Ελλάδα δεν έγινε σωστά και αύξησε τον αριθμό των παραλλαγών που υπάρχουν στη χώρα σε σχέση με το Βέλγιο. Συγκρίνοντας ενεργά κρούσματα σε Βέλγιο και Ελλάδα στην Εικ. 3, φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες παραλλαγές της Δέλτα και κρούσματα στην Ελλάδα απο ότι στο Βέλγιο αλλά και πολλαπλάσιοι θάνατοι. Είναι λογικό πως ακόμη και αν τα mRNA εμβόλια δούλευαν καλά, ότι δεν θα ήταν αποτελεσματικά σε κάποιες παραλλαγές στην Ελλάδα, που δεν είναι απαραίτητα να είναι ίδιες σε αριθμό και σε είδος με αυτές του Βελγίου λόγω των εισαγόμενων επενδυτών απο τη Τουρκία.

Εικ.3: Ενεργά κρούσματα, Θάνατοι και εμβολιασμός σε Βέλγιο και Ελλάδα

Η τρίτη δόση και στο Βέλγιο και στην Ελλάδα φαίνεται να αύξησε τον αριθμό των παραλλαγών και των θανάτων και ειδικά στην Ελλάδα. Το ίδιο παρατηρήθηκε και στην Δανία, βλέπετε και εδώ. Δεν παρατηρήθηκε στη Νότια Αφρική, που δεν υπήρξε τρίτη δόση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το συμπέρασμα είναι πως η επιτροπή τα έχει κάνει μπάχαλο, η αντιπολίτευση είναι σε άλλο πλανήτη ενώ ο λαός κοιτάει απλά να επιβιώσει συνεχώς απειλούμενος απο τη κυβέρνηση που σαφώς έχει καταλύσει το σύνταγμα. Οι ΗΠΑ κρατούν τον Μητσοτάκη στην εξουσία για να κερδίσουν τη Ρωσία στη διαχείριση του φυσικού αερίου της Μεσογείου και στο έλεγχο των Στενών. Η Ελλάδα στο τέλος θα είναι μέρος της τελικής συναλλαγής.

Όσον αφορά το τι έρχεται, δεν βλέπω την πανδημία να τελειώνει σύντομα στην Ελλάδα. Θεωρώ και εγώ πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας του τεχνητού ιού με τη χρήση άλλων φαρμάκων και ειδικών μέτρων. Σίγουρα η επιτροπή πρέπει να πάρει δρόμο και ο εμβολιασμός να σταματήσει. Κάνει κακό.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.