. Αναρτήσεις ιστολογίου .

O Θάνος “Goofy” Πλεύρης, τα Λάθος Νέα Μέτρα και η επερχόμενη Εθνική Ήττα!

ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ< 30 ΕΤΩΝ

STOCKHOLM, Oct 6 (Reuters) - Η Σουηδία και η Δανία δήλωσαν την Τετάρτη, πως παύουν την χρήση του εμβολίου της Moderna COVID-19 για νεότερες ηλικιακές ομάδες μετά από αναφορές πιθανών σπάνιων καρδιαγγειακών παρενεργειών.

Ο σουηδικός οργανισμός υγείας δήλωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το εμβολιασμό σε όσους γεννήθηκαν αργότερα απο το 1991, καθώς τα δεδομένα επεσήμαναν αύξηση της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας μεταξύ των νέων και των νέων ενηλίκων που είχαν εμβολιασθεί. Αυτές οι συνθήκες περιλαμβάνουν φλεγμονή της καρδιάς ή της επένδυσής της.

"Η διασύνδεση είναι ιδιαίτερα σαφής όταν πρόκειται για το εμβόλιο της Moderna SpikeVax, ειδικά μετά τη δεύτερη δόση", δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Υγείας... Περισσότερα εδώ.

Το ότι όσο αυξάνουν οι δόσεις τα πράγματα θα χειροτερεύουν το έχω ήδη επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο μου.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝH;

Γιατί επιμένει σε εμβολιασμό παιδιών ο Μητσοτάκης; Δεν το χρειάζονται. Ο μόνος κερδισμένος απο αυτό που κάνει είναι η Pfizer.

Για δουλίτσες ο Μητσοτάκης είναι πρώτος.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η PFIZER

Ίδιας τεχνολογίας εμβόλια είναι. Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης θα αντιληφθεί το θέμα όταν ξεστοκάρει όλα τα εμβόλια που αγόρασε και αγοράζει απο τον κτηνίατρο.

Το παγκόσμιο πείραμα χάριν των εταιρειών συνεχίζεται μετ’ εμποδίων. O σύμμαχος των εταιρειών το Facebook γίνεται στόχος Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων βουλευτών (βλέπετε και εδώ). Θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο αντιμετωπίζοντας το εσωτερικό της ΝΔ. Ο Πλεύρης δεν ήταν και ο καταλληλότερος για υπουργός ούτε η Lady Γκαγκά για αναπληρωτής. O Mητσοτάκης τον έβαλε για απειλή στον Καραμανλή για το Βατοπέδι, για να του θυμίζει πως θα το … θυμηθεί.

Τα μέτρα που έλαβε ο Πλεύρης της οικογενείας των αντισημιτών είναι μάπα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για τον Μητσοτάκη. Το εξήγησα πλήρως ήδη εδώ, όπου εξήγησα πώς μάσκες και εμβόλια δεν προστατεύουν απο τη Δέλτα αφού εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι πρακτικά έχουν το ίδιο ιικό φορτίο.

Το γράφημα δείχνει πως η Ελλάδα έχει απο τις χειρότερες πολιτικές στην υγεία διεθνώς. Απο την αρχή της πανδημίας η Ιαπωνία με τη πολιτική  που ακολούθησε έχει 10 φορές λιγότερους θανάτους απο την Ελλάδα ανα εκατομμύριο. Η Ιαπωνία έχει 1 νεκρό με ηλικία κάτω των είκοσι ετών απο κορωναϊό απο την αρχή της πανδημίας! Η εστίαση δεν έκλεισε ποτέ. Τα μέτρα δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικά. Αντι να με παραλαλάνε στην Ελλάδα να μιλήσω στα μεγάλα ΜΜΕ και να μου ζητήσουν να εξηγήσω τί δεν έγινε σωστά και είναι πάρα πολλά βγάζουν 2 τρελούς να διαφημίζουν τα εμβόλια της Pfizer και τον Ιωαννίδη για αντιπολίτευση να στρογγυλεύει τα πράγματα. Δεν πάει άλλο.

Όσο για την πανδημία των αιφνίδιων θανάτων ένα θέμα με το οποίο ασχολούνται ήδη αρκετοί στην Ελλάδα, σαν Καθηγητής τους δίνω οδηγία να κάνουν σύγκριση και με άλλες χώρες στις οποίες παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, θα αποκλείσουν κάποιες απο τις πιθανές αιτίες στις οποίες αναφέρονται. Εν ολίγοις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη… Δεν θέλω και σε αυτό να πω ”το είπα πρώτος…”

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει κατά κόρον το “Διαίρει και Βασίλευε” που έμαθε απο τον Εφιάλτη πατέρα του. Διάλυσε τη ΝΔ, χώρισε τον λαό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αλλά και σε μετανάστες και ιθαγενείς. Η δημιουργία τόσων διπόλων αλλά, η εισαγωγή νέων αφηγημάτων, οι παραχωρήσεις εδάφους και οι μη εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών σίγουρα μειώνουν την ανάπτυξη και τα αντανακλαστικά της χώρας σε κάθε εσωτερική και εξωτερική απειλή.

Έχω ήδη προειδοποιήσει πως με τη πολιτική Μητσοτάκη η χώρα οδηγείται προς μεγάλη Εθνική Ήττα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.