. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τσαρλατάνοι ειδικοί άφησαν ελεύθερη τη πρόσβαση στα μπάρ στους εμβολιασμένους…

ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ

Σε λίγο καιρό τους εμβολιασμένους θα τους λέμε μεταλλαγμένους. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο συμπέρασμα πως όσοι κάνουν το ψευτοεμβόλιο δεν πρέπει να πανδρεύονται μεταξύ τους. Ακραίες απόψεις. Ε και; Κάποιος πρέπει να το πεί. Για να ξεκινήσει η συζήτηση. Για το θέμα αυτό και τη πολυμεράση-θέτα  έγραψα πρίν πολύ καιρό. Βλέπετε εδώ και τη τελική δημοσίευση εδώ.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ

Επιπλέον μεταδίδουν και το ιικό φορτίο αν το έχουν. Μέσα στα μπάρ η χωρητικότητα και η πιθανότητα να αποκτήσει κανείς υπερβολικά μεγάλο ιικό φορτίου απο ότι σε μια απλή συνάντηση π.χ. με ένα μόνο φορέα του ιού μεγαλώνει. Το ιικό φορτίο που προσφέρεται μέσα στα μπάρ ΑΘΡΟΙΖΕΤΑΙ. Αρα αυτοί που πρότειναν το μέτρο να πηγαίνουν στα μπαρ μόνο εμβολιασμένοι είναι τσαρλατάνοι επιστήμονες, όπως τσαρλατάνοι είναι και οι πολιτικοί που υπέγραψαν την σχετική απόφαση.

Το μέτρο αυτό είναι λάθος και θα αυξήσει τα κρούσματα των εμβολιασμένων. Τη λύση για την εστίαση, τα ΜΜΜ, την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη κλπ, την έχω προτείνει πρίν απο 18 μήνες και βάλε. Βλέπετε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Δεν το βλέπετε πως σας κυβερνούν στόκοι; Η επιτροπή να τα μαζέψει και να φύγει.

UPDATES 😁😂

Μόλις χτύπησα το κουδούνι ακολούθησε συναγερμός 😀. Πρώτος ο Η. Μόσιαλος ξεκαθάρισε τη θέση του. Δεν είμαι εγώ…



Ποιός τσαρλατάνος ψευτοεπιστήμονας πρότεινε επανεξέταση σε 15 ημέρες; Σιτιζόμενος απο τη Pfizer είναι; Σε 15 ημέρες ο ηλίθιος να του πείτε, θα είναι πολύ αργά. Παίζουμε με πιθανότητες

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.