. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Hoaxes, Ψευτο-Δημοσιογράφοι στην υπηρεσία της προπαγάνδας του Μητσοτάκη

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – ΗΟΑΧΕΣ και ΜΟΣΙΑΛΟΣ

Ένα απο τα γνωστά κόλπα που κάνουν οι δημοσιογράφοι της προπαγάνδας είναι να επιλέγουν γεγονότα του χθες και του σήμερα και με αυτά να συρράπτουν ένα αφήγημα. Οι Hoaxes εξαρχής δεν ήταν δημοσιογράφοι. Και δεν το βλέπω να γίνουν ποτέ.

Το ακαταδίωκτο δεν το έχει μόνο η επιτροπή της Μπαρούφας του Μητσοτάκη, που σιτίζεται απο τις εταιρείες εμβολίων αλλά και κάτι ψευτο-δημοσιογραφάκια στα οποία η νομική προστασία προσφέρεται απο το εξωτερικό και η στήριξη απο μέσα…

Οι Hoaxes έχουν συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους, να καμπυλώνουν ότι πάει να σηκωθεί και να έχει άποψη πάνω απο τον μέσο όρο. Περιέργως δεν τους ακούμπησε κανένας ουσιαστικά μέχρι τώρα ούτε η ΕΣΗΕΑ ούτε κάποιο ΜΜΕ μεγάλο ούτε κάποιο κόμμα, όπως το ΣΥΡΙΖΑ και αργότερα η ΝΔ. Τους αποδέχτηκαν όπως και τα εμβόλια, που διαφημίζει ο “επιστημονικός” σύμβουλος τους Ηλίας Μόσιαλος που δεν τα πάει και τόσο καλά με την στατιστική, όποτε την επικαλείται. Βλέπετε, εδώ, εδώ και εδώ. Λαθάρες.

Ο Μόσιαλος όπως διαβάζω στο διαδίκτυο έχει κάνει δουλίτσες και για την ισραηλινή φαρμακευτική εταιρεία ΤΕVA στην Ελλάδα. Αυτός είναι μάλλον ο λόγος για τον οποίο ο ΠΘ, ο Μήτσος ο Ρεζίλης όπως τον λένε στη Μύκονο, τον κάλεσε να τον συμβουλεύσει πως να ασκήσει την πολιτική στην Υγεία στην Ελλάδα. Φυσικά απέτυχε και σε αυτό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ = EKBIAΣΜΟΙ + ANAΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΧΟΥΝΤΑ)

Η χώρα με εκβιασμούς της κυβέρνησης και χωρίς καμμία επιστημονική λογική εμβολιάζεται, χάριν των εταιρειών εμβολίων.  Επιτυχία καμμία. 14,000 νεκροί.

Η Ιαπωνία έχει λιγότερους νεκρούς απο την Ελλάδα ανα εκατομμύριο, με προαιρετικές μάσκες, με προαιρετικά ειδικά μέτρα και με ανοιχτή την εστίαση. Μιλάμε για την περίοδο πρίν τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μετά άρχισαν οι εμβολιασμοί και στην Ιαπωνία ενώ λύση υπήρχε. Αυτός ήταν ένας λόγος πού παραιτήθηκε και ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός!

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ TA ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ HOAXES

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Το Δανικό κοινοβούλιο αποφάσισε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη ότι όλα τα μέτρα για τον κορωναϊό πρέπει να τερματιστούν από την 1η Οκτωβρίου 2021. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρχει πλέον απαίτηση για μάσκα και το καθεστώς τέστς θα καταργηθεί. Στη συνέχεια, οι Δανοί δεν θα χρειάζεται πλέον να παρέχουν στοιχεία για το αν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν εμβολιαστεί ή αν έχουν βρεθεί θετικοί ή αρνητικοί (όχι πιστοποιητικά). Αυτό γίνεται υπό την προϋπόθεση είναι ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών με Covid-19 δεν υπερφορτώνει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

‎Αυτό δημοσιεύθηκε: 9 Αυγούστου 2021 - 11:32 π.μ. εδώ. Σημειώστε πως στις 9 Αυγούστου που ελήφθη η απόφαση απο το Δανικό κοινοβούλιο το ποσοστό εμβολιασμού ήταν ΜΟΝΟ 58,4%.

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ HOAXES

Αντί οι κύριοι αυτοί να συγκρίνουν τα δεδομένα της 9ης Αυγούστου και να μιλήσουν για τις αποφάσεις της Δανίας τότε, την 9η Αυγούστου δηλαδή που είναι όπως τα έχω καταγράψει, τα λαμόγια χωρίς πτυχίο του Μόσιαλου πήραν την σχεδόν χτεσινή ημερομηνία για να μιλήσουν για εμβολιασμό στη Δανία, που φτάνει το 92%. Έτσι, έβγαλαν οι άσχετοι το συμπέρασμα πως η Δανία κατάργησε τα μέτρα, γιατί ο εμβολιασμός εκεί είχε σχεδόν ολοκληρωθεί! Πιασμένοι απατεώνες.

Ξεχνούν πως η Δανία δεν αποδέχεται - όπως όλοι πλην Ελλάδας - την ανοσία αγέλης και τις τρίχες περί τείχους ανοσίας, στα οποία αναφέρεται η ανακοίνωση της 9ης Αυγούστου, το γεγονός των μη υποχρεωτικών εμβολιασμών στην Δανία και των καλών ειδικών μέτρων που πήρε η χώρα αυτή στη διάρκεια της πανδημίας, τα οποία δεν πήρε η Ελλάδα με τους σιτιζόμενους απο τις εταιρείες εμβολίων της επιτροπής του Ακαταδίωκτου, για να υπάρχουν φορείς και να γίνονται εμβολιασμοί στον αιώνα τον άπαντα.

Δεν είναι τυχαία η προπαγάνδα απο τους σιτιζόμενους, και τους περί αυτούς στα ΜΜΕ, για ανοσία αγέλης και για τείχος ανοσίας που δεν υπάρχουν, κάτι που αποδέχεται και ο υπεύθυνος για τα εμβόλια της Οξφόρδης καθηγητής Polard.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Όπως βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες στο σχήμα, η Ελλάδα

  1. έχει κάνει ένα λάθος lockdown στην αρχή της πανδημίας που μεταφέρθηκε στο μέλλον. βλέπετε εδώ.
  2. έχει επιπλέον κύματα μεγάλης επιφάνειας λόγω κακών ειδικών μέτρων αλλά και κακής προσφερόμενης νοσηλείας.
  3. δεν κάνει στους ασθενείς μετρήσεις αντισωμάτων και ιικού φορτίου ενώ δεν υπάρχουν MEΘ με ECMO, καλός εξαερισμός των νοσοκομείων και πολλά άλλα.
  4. δεν δοκιμάζει επίσης νέα φάρμακα.

Αυτά και πολλά άλλα λάθη η Δανία δεν τα έκανε. Μάλιστα απο τις 9 Αυγούστου μίλησε για τέλος όλων των ειδικών μέτρων, τέλος σε μάσκες και σε πιστοποιητικά. Δεν το έκανε “χτες” όπως θέλουν να εμφανίσουν οι Hoaxes του Μόσιαλου, για να μη φανεί τί παίζει στη χώρα με τα εμβόλια.

Έχω ήδη αποδείξει πως οι μάσκες ΜΟΝΟ για Δέλτα δεν προσφέρουν προστασία. Βλέπετε εδώ.

Επιπλέον όπως έχω ήδη και μαθηματικά επιδείξει απο τις 13 Φεβρουαρίου του 2021, τα περί ανοσίας αγέλης είναι μπούρδες. Βλέπετε και εδώ.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Υ. Η περίπτωση της αντιπαράθεσης Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και Hoaxes μου θυμίζει κάτι... τον τρίτο χρυσό κανόνα του Fermi.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.