. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μόνο όσοι έχουν ηλικία μεγαλύτερη των 50 ετών χρειάζονται εμβολιασμό. Απόδειξη.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ

Ήδη σας έχω αναφέρει πως οι ηλικιωμένοι αποκτούν δυσκολότερα φυσική ανοσία, λόγω της φυσικής τους εξασθένησης και σας έγραφα σε πολλά άρθρα, πως μόνο για τους έχοντες ηλικία μεγαλύτερη των 53 ετών απαιτείται ο εμβολιασμός. Οι νεότεροι δεν χρειάζονται. Το είπαν και άλλοι αυτό αργότερα αλλά κυρίως το λένε τώρα για τα παιδιά. Αργότερα, επιβεβαιώθηκα και απο δυτικές δημοσιεύσεις, πως η φυσική ανοσία είναι 27 φορές περίπου μεγαλύτερη απο αυτή την προσφερόμενη εκ των εμβολίων mRNA, των οποίων τα αντισώματα που δημιουργούν πρέπει να μετρώνται κάθε 20 ημέρες

Προφανώς, η φυσική ανοσία κρατάει περισσότερο απο την επαγόμενη ανοσία που προσφέρουν τα mRNA εμβόλια και αυτή αντιμετωπίζει μεγαλύτερη γκάμα παραλλαγών του ιού.

ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Πρόσφατα, βγήκαν τα στατιστικά για τον Covid-19 στη Ηνωμένη Βρετανία. Μέσα ανίχνευσα το παραπάνω σχήμα, το οποίο μας λέει πως, τα μη εμβολιασμένα παιδιά είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν από τον Covid-19 από τους εμβολιασμένους ενήλικες. Aν το δεί κανείς πιό προσεκτικά, βλέπει πως εμβολιασμό χρειάζονται μόνο όσοι είναι πάνω απο τα 40 έτη. Κατά τη γνώμη μου και λαμβανομένων και άλλων παραμέτρων και δεδομένων τα 50 έτη είναι ένα πολύ καλό όριο.

Οι νέοι και τα παιδιά σίγουρα δεν χρειάζονται κανένα εμβολιασμό.

Κάποιοι χρειάζονται την κανονική άδεια επειγόντως και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ότι μπορεί για αυτό.

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να σκαρφισθεί ένας τρελός για να πείσει, πως χρειάζεται να εμβολιασθούν τα παιδιά είναι, πως κάνοντας το εμβόλιο δεν μεταδίδεται ο ιός απο τα παιδιά. Αυτό όμως είναι ψέμα. Δεν υπάρχει τείχος αγέλης. Το εξήγησα εκατό φορές ήδη. Κακώς αυτή η προπαγάνδα επαναλαμβάνεται απο τα ΜΜΕ του Μαρινάκη και του Βαρδινογιάννη. Φτάνει.

 

UPDATE 13.Σεπτ.2021: ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Όπως βλέπετε, ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Αυτά που σας λέω απο πολύ καιρό. Εγώ σας έδειξα επιπλέον και ένα διάγραμμα, που είναι ισχυρή απόδειξη.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.