. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Άσχετοι και επικίνδυνοι. Με μάσκα και ειδικά μέτρα η πανδημία θα είχε τελειώσει.

ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ

Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης έχει αποκτήσει ψυχωτικά χαρακτηριστικά.  Είναι τρελοί.

Ο λαός έχει πάθει ανοσία ΜΟΝΟ στη πολιτική μαλάκυνση. Είναι γεγονός.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΩΣΗ (Μικρός Κούλης, όνομα και πράγμα)

Η ψύχωση (psychosis-psychοse) ή ψυχωτική διαταραχή είναι ψυχιατρική πάθηση που περιγράφει νοητική κατάσταση συνυφασμένη επί μακρόν με παραισθήσεις, αυταπάτες και συνεχή νοητική έκπτωση. Στους ασθενείς που πάσχουν από ψύχωση προκαλείται νοητική εξασθένηση, επέρχεται κοινωνική απόσυρση και αυξάνεται ο κίνδυνος αυτοκτονίας λόγω των παραισθήσεων, αυταπατών και διαταραχών στη σκέψη. Η ψύχωση χαρακτηρίζεται επιπροσθέτως από ανοργάνωτη συμπεριφορά, διαταραχή στο λόγο και κατατονία. Οι νοσούντες συχνά εμφανίζουν έλλειψη φυσιολογικής συμπεριφοράς και αδιάκοπη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, συχνά με την εμφάνιση αγχωδών διαταραχών. Αναλόγως του βαθμού εξέλιξής της, μπορεί να συνοδεύεται από παράξενη και αλλόκοτη συμπεριφορά καθώς και δυσκολία στην κοινωνική συναναστροφή.

Η επικρατούσα προσδοκώμενη κοινωνική συμπεριφορά των νοσούντων τους προκαλεί δυσφορία, και η αδυναμία προσαρμογής στις προσδοκώμενες υποχρεώσεις (κοινωνικός έλεγχος) προκαλεί επιθετικότητα κατά προσώπων κύρους, όπως παιδιά, γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές, Καθηγητές. Οι διαφοροποιήσεις της συμπεριφοράς του πάσχοντα από την κοινά αποδεκτή και αναμενόμενη συμπεριφορά από τα άλλα μέλη της κοινωνίας, οφείλονται στον τρόπο κατά τον οποίο το σύστημα των αξιών, των αντιλήψεων και των πεποιθήσεων του έχουν δομηθεί στη προσωπικότητα του. Νομίζω πως έγινα κατανοητός.

Η ΜΑΣΚΑ

Η μάσκα χρησιμοποιείται εκατό χρόνια στην Ιαπωνία. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά, τότε δεν θα τη φόραγε κανένας στη χώρα αυτή. Είναι ο απόλυτος αντίπαλος του εμβολίου σε συνδυασμό με καθαριότητα και σωστό εξαερισμό. Προσφέρει διαρκή και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τα πειραματικά εμβόλια με τις πολλές θανατηφόρες παρενέργειες. Οι μάσκες είναι μια φτηνή, προσιτή και χωρίς παρενέργειες επιστημονική λύση.

Οι ελληνικές μάσκες είναι κακής ποιότητας. Εντύπωση προκαλεί πως δεν υπάρχουν παιδικές μάσκες τόσα χρόνια στην Ελλάδα! Διορισμένοι ειδικοί εγκάθετοι εταιρειών υπάρχουν.

Υou can see this video also in YouTube, here. Το συγκεκριμένο video είναι μαθηματική απόδειξη - εξομοίωση της λειτουργίας μιας μάσκας. Δεν είναι απλά ένα video.

Οι γιατροί της επιτροπής δεν ξέρουν από μαθηματική επιδημιολογία, μάσκες και ειδικά μέτρα. Επιμένουν όμως να έχουν τη τελευταία άποψη για να μη χάσουν τη μασαμπούκα από την ΜΗ επίλυση της πανδημίας. Έχουν κάνει εγκληματικά λάθη και συνεχίζουν χωρίς φόβο λόγω του ακαταδίωκτου. Είναι αδιανόητο να μιλάνε για μάσκες ενώ δεν ξέρουν πως λειτουργούν είτε ως Φυσικοί είτε ως Επιστήμονες Υλικών είτε ως Σχεδιαστές είτε ως Μηχανικοί. Θυμάμαι πως τους 7 πρώτους μήνες σύστηναν στον κόσμο να μη φοράνε μάσκα και έγιναν και ανέκδοτο στο διαδίκτυο! Θυμάμαι και τα κακά lockdown των 40 ημερών που έκαναν αλλά και το λάθος σχέδιο εμβολιασμού. Όλα υπερβολικά και αχρείαστα.

Η επιτροπή για την πανδημία στην Ελλάδα είναι κατώτερη κατά πολύ των περιστάσεων. Από τα λάθη της πέθαναν άνθρωποι και καταστράφηκε η οικονομία. Το ακαταδίωκτο δεν καλύπτει μια κατηγορία για σύσταση συμμορίας.

Εντύπωση αποτελεί πως η Ελλάδα δεν δίνει επίσημα αριθμούς των κρουσμάτων κλπ αλλά στατιστικά επεξεργασμένα αποτελέσματα. Τί να λέμε τώρα...

ΟΙ ΤΗΛΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ

Προκαλούν γέλιο και οίκτο συνάμα. Ο συγκεκριμένος του video είναι κάποιος τηλε-ειδικός που παραπληροφορεί. Μάλλον τα ΜΜΕ του Μωυσή τον καλούν γιατί λέει τις καλύτερες ατάκες χωρίς νόημα. Συγκεκριμένα, δεν ξέρει

  • τί είναι αεροζόλ (σωματίδια που μένουν στον αέρα κατά την εκπνοή). Να γιατί όλοι οι επιστήμονες και μηχανικοί διεθνώς μιλάνε για εξαερισμό των κλειστών χώρων.
  • πως η θεωρία μιλάει για βολές υγρών σωματιδίων και αποστάσεις της τάξης του 1.8 μέτρων σε ανοιχτό χώρο. Ένα μέτρο δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο!
  • πως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα χωρίς εμβολιασμούς είχαν λιγότερους θανάτους ανά εκατομμύριο από την Ελλάδα, το Ισραήλ και άλλες χώρες.
  • πως στις δημοκρατικές χώρες όπως η Ιαπωνία, δεν είναι υποχρεωτικά τα  ειδικά μέτρα, τα lockdown και οι μάσκες, που είναι ιατρικές συσκευές.
  • πως η εστίαση στην Ιαπωνία δεν έκλεισε ποτέ.
  • πως τα self tests είναι άχρηστα, αφού δεν είναι ευαίσθητα. Μασαμπούκα.
  • πως τα εμβόλια λόγω απόδειξης της παρουσίας του φαινομένου ADE, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.
  • πως η συσκευή ECMO μειώνει κατά 60% τους θανάτους στις βαριές περιπτώσεις στις ΜΕΘ. Ο συγκεκριμένος του video τηλε-ειδικός, ξέρει τί είναι ECMO;

H Ελλάδα των ΜΜΕ του καρτέλ του Μωυσή κρύβει από τον κόσμο τα νέα δεδομένα από το φαινόμενο ADE (βλέπετε και εδώ), το θέμα ακίδες στα αγγεία (εδώ και εδώ) αλλά και το ότι ΔΕΝ έχει η χώρα ECMO γιατί η χώρα είναι επιστημονικά πάτος σε όλα.

Πλήρεις απλοποιημένες απαντήσεις εδώ:

  1. Μαθηματική απόδειξη της αποτυχίας των ειδικών μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  2. Ξεχάστε τη Ανοσία Αγέλης. Το lockdown της Θεσσαλονίκης ήταν δολοφονικό λάθος. Με μαθηματική απόδειξη.
  3. Εγκληματικό το 1ο lockdown των 40 ημερών. Μετέφεραν το πρόβλημα αυτούσιο στο μέλλον!
  4. Είναι πολύ επικίνδυνος ο εμβολιασμός πάνω από ένα όριο. Αδιάβαστη η επιτροπή πάλι
  5. Που βρισκόμαστε με την πανδημία του κορωναϊού; Στη μέση του πουθενά.
  6. Μάσκες και εξαερισμός χώρων. H σημασία τους στον περιορισμό του social distancing.

Σημειώστε πως η Ιαπωνία εξαρχής έχει αποδομήσει τα πιστοποιητικά της ΜΛΚ του Μητσοτάκη. Τώρα την ακολουθεί όλη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.