Με την ΜΣΤΕ βολεύτηκαν πολλοί άχρηστοι σε ΑΕΙ, ερευνητικά Ιδρύματα και αλλού…

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ελλάδα και Ισραήλ δεν πέτυχαν την ανοσία αγέλης. UK και Σερβία την πέτυχαν αλλά…

Μετά ήλθε η Δέλτα που δεν πιάνουν τα εμβόλι@!

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Με φανερή διανοητική νόσηση το Μαξίμου, δέν έχει ακόμη και τώρα μια ρεαλιστική στρατηγική αντιμετώπισης της πανδημίας. Στο τέλος θα ρίξει την αποτυχία στους μή εμβολιαζόμενους ενώ ξέρει πως τα πρoβλήματα οφείλονται στη δική του πάγια ανικανότητα και στην επιτροπή των Ακαταδίωχτων.

Κυβέρνηση και Επιτροπή Ακαταδίωκτων επι ενάμιση χρόνο έχουν κάνει τρομακτικά λάθη και συνεχίζουν να διασώζονται απο τα ΜΜΕ, που ελέγχει ένα καρτέλ φίλων τους με ξεπερασμένα επικοινωνιακά κόλπα. Αφρική!

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Στη φωτογραφία της κορυφής φαίνεται πως θα λειτουργούσε σε μια κοινωνία ένα σωστό εμβόλιο για προστασία απο ένα ιό.

Στη περίπτωση μας

  1. τα υπάρχοντα δοκιμαστικά εμβόλια για ηλικίες μικρότερες των 53 ετών προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό.
  2. το φαινόμενο ΑDE δεν έχει προβλεφθεί στο σχεδιασμό των εμβολίων όπως και τα προβλήματα απο τις ακίδες σε μακροχρόνιες παρενέργειες.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΟΧΙ.

Στη φωτογραφία βλέπουμε πως απο όλες τις χώρες στα διαγράμματα ενεργών κρουσμάτων συναρτήσει του χρόνου, η μόνη χώρα που δεν έχει πετύχει ποτέ ανοσία αγέλης είναι η Ελλάδα και το Ισραήλ (δέστε στη περιοχή του πράσινου βέλους, που η θαλασσιά καμπύλη ΔΕΝ ακουμπάει στο μηδέν). Σερβία και UK το έχουν πετύχει.

Τα εμβόλια που έγιναν στο Ισραήλ και γίνονται στην Ελλάδα ΔΕΝ πιάνουν την Δέλτα. Αν την έπιαναν δεν θα υπήρχαν θάνατοι απο Δέλτα σε εμβολιασμένους.    

Το αποτέλεσμα 50-50 δείχνει πως το εμβόλιο δέν άλλαξε τη σχετική ποσόστωση σε θανάτους, δηλαδή τα αντισώματα που παράγει δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ (απο κεί και πέρα υπάρχουν οι διαφημιστές των εμβολίων που κάνουν προπαγάνδα στα ΜΜΕ του Μωυσή).

Στο παραπάνω διάγραμμα βλέπετε πως παρότι υπάρχει μεγάλος αριθμός αντισωμάτων σε όλη τη επικράτεια του UK, η Δέλτα διαδίδεται. Λογικό, αφού τα εμβόλια δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.

Η Ελλάδα δεν εφήρμοσε εξαρχής σωστό εμβολιαστικό πρόγραμμα ενώ λησμόνησε παντελώς πως η ανοσία ενός εμβολίου - όπως έχω τονίσει πολλές φορές - είναι 3-5 μήνες και δεν είναι και σταθερά. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι που δεν θα αναπτύξω εδώ.

Δεν μπορείς να πείς πως ένα φονικό πειραματικό εργαλείο - όπως τα εμβόλια - κάνει για όλες τις περιπτώσεις. Για τη Δέλτα ας πούμε τα παρόντα εμβόλια δεν κάνουν αλλοιώς δεν θα μεταδιδόταν η συγκεκριμένη παραλλαγή(δέστε τη θαλασσιά γραμμή σε Ελλάδα, Σερβία και UK, μέσα στους κόκκινους κύκλους, που αρχίζει να ανεβαίνει, θα υπήρχε ένα “τείχος” ανοσίας που δυστυχώς ΔΕΝ δείχνει πως υπάρχει). Στο Ισραήλ το τείχος ανοσίας απο τον εμβολιασμό είναι σαν να μη υπάρχει. Για ποιό τείχος ανοσίας σας μιλούν στα ΜΜΕ του Μωυσή, αυτοί που δεν ξέρουν τί είναι ανοσία αγέλης είναι άγνωστο!

Είσαστε τυχεροί που οι παραλλαγές Δέλτα και Λάμβδα έχουν μικρή θνητότητα. Απο τη στιγμή που συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζονται τα εμβόλια, αφού δεν την αφορούν!

Είναι πολύ επικίνδυνος ο εμβολιασμός πάνω απο ένα όριο. Αδιάβαστη η επιτροπή πάλι. 25 Φεβρ.2021. (Πρόβλεψη μου της Δέλτα στο Ισραήλ, αποδεδειγμένα)

Τα self tests δεν είναι ευαίσθητα. Δεν έχει κανένα νόημα να τα χρησιμοποιείτε. Να βγάζετε ότι έχει το σακουλάκι μέσα να το πετάτε και να κρατάτε το σακουλάκι. Είναι το πιό χρήσιμο.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ.

Η συσχέτιση θανάτων μετά απο εμβολιασμό και εμβολίων δεν μπορείς να πείς πως δεν μπορεί να προκύψει, όπως συχνά ακούτε απο τους τηλεειδικούς. Σε όλους είναι γνωστός ο ρόλος των ακίδων. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν εργαστήρια να κάνουν τον έλεγχο στο Μπανανιστάν! Ετσι, ακούς παραεπιστήμονες να λένε τη γνωστή επιστημονική βλακεία, πως κάποιοι πεθαίνουν απο καρδιά ή θρόμβωση στην Ελλάδα κάθε μέρα, άρα το ότι κάποιοι πέθαναν μετά απο εμβόλιο είναι τυχαίο και όχι λόγω του εμβολίου.

Οπως εξήγησα υπάρχει εργαστηριακή μέθοδος να ελεγχθεί το γεγονός αυτό αλλά στο LSE, στο ΕΚΠΑ και σε άλλα ΑΕΙ της Αττικής άλλα “προσόντα” μετράνε π.χ. να είσαι εγκάθετος των εταιρειών ή του κόλπου γενικώς.

ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν το βλέπετε; Δεν υπάρχει μέλλον με αυτούς. Είναι Μεσαίωνας. Σε λίγους μήνες θα διερωτηθείτε γιατί σας έκαναν τον εμβολιασμό οι τρελλοί! Τρελλοί και με τη βούλα.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά