. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Κορωναϊός. Τί θα συνέβαινε με δύο ΝΕΕΣ παραλλαγές ταυτόχρονα χωρίς να τις πιάνουν τα εμβόλια;

Πέραν του ότι η Τουρκία συμφώνησε με την Ελλάδα να μη βγάλει υδρογονάνθρακες απο το Αιγαίο και τη Μεσόγειο χάριν των Αραβικών χωρών, τα υπόλοιπα είναι τελείως χάλια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Έχω ήδη εξηγήσει εδώ,  πως αναμένεται αύξηση των παρενεργειών και των μεταλλάξεων με το χρόνο απο εμβόλια που κάθε φορά θα ενημερώνονται για να αντιμετωπίσουν μια παραλλαγή π.χ. κάθε 4 μήνες. Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα

  1. αν μια κοινωνία αποδέχεται κάθε λίγο νέο εμβολιασμό, που θα παράγει μεταλλάξεις και συνάθροιση περισσοτέρων ακίδων στα αιμοφόρα αγγεία αυξάνοντας την πιθανότητα θρομβώσεων και αυτοάνοσων.
  2. πόσο γρήγορα μια εταιρεία φαρμάκων μπορεί να παράγει εμβόλια ενημερωμένα με τις νέες μεταλλάξεις που όμως θα πρέπει να καλύπτουν και τις παλιές. Αφού συμβεί αυτό, θα πρέπει να περάσει στην παραγωγή τους και στη συνέχεια να τα διανείμει σε χώρες (στη καλύτερη περίπτωση 4 μήνες). Τί νόημα έχει αυτό όμως, όταν τότε θα έχει ήδη ολοκληρωθεί ο κύκλος μιας μετάλλαξης, κάπου 3-4 μήνες;

Στην αρχή ενός κύματος που οφείλεται σε μια παραλλαγή δεν έχει νόημα να ψάχνει κανείς να ανακαλύψει εμβόλιο που θα επιτρέπει στη καλύτερη περίπτωση εμβολιασμό στην μέση του κύματος.

Η συνεχής αύξηση του αριθμού μεταλλάξεων με τον χρόνο δεν θα επιτρέπει στις εταιρείες να παράγουν νέα εμβόλια λόγω έλλειψης χρόνου.

Ένα lockdown μπορεί να μειώνει την μια παραλλαγή και να αυξάνει τη διάρκεια της άλλης!

Στις παραπάνω παραμέτρους να προσθέσουμε την παρουσία του φαινομένου A.D.E. που επιδεικτικά η κυβέρνηση της χούντας αγνοεί και το γεγονός πως η επιτροπή είναι άσχετοι. Φέξε μου και γλίστρησα.

Να σημειώσω πως αν η διάρκεια ενός κύματος είναι περίπου 4 μήνες για μια παραλλαγή, τότε αν σε αυτή υπάρξει εμβολιασμός τότε θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο να μειωθεί το κύμα απο 4 μήνες. Είναι δε πιθανόν, να μη πιάσει ποτέ μηδέν, που θα σήμαινε ανοσία αγέλης.

Τα φάρμακα πλέον είναι η καλύτερη λύση. Το κοκτέιλ αντισωμάτων ταχείας κατασκευής απο την Ιαπωνία μπορεί να έχουν την πρωτιά, βλέπετε εδώ. Ήδη σας εξήγησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις γρήγορη απάντηση στον ιό στην αρχή του επιδημιολογικού κύματος.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

September 23, 2019

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ

Ψάξετε να βρείτε

  1. ποιοί πολέμησαν τις μάσκες και ποιοί τις πολεμούν ακόμη. Η μάσκα είναι εχθρός των εμβολίων αφού η αποτελεσματικότητα της είναι μεγαλύτερη των εμβολίων. Αν όμως υπάρξουν παραλλαγές με μεγάλη μετάδοση, τότε θα υπάρξει πρόβλημα αποτελεσματικότητας και στις μάσκες και στα εμβόλια, που θα έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ιικό φορτίο.
  2. ποιοί πολεμούν την δημοσίευση που αποδεικνύει πως λόγω του A.D.E. χρειάζονται νέα εμβόλια που να αντιμετωπίζουν τα κακά αντισώματα του κορωναϊού, που ευνοούν τη μόλυνση.

Θα διαπιστώσετε πως είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Χθες έμαθα πως δεν υπάρχουν διαφορετικές μάσκες στην Ελλάδα για άνδρες, γυναίκες και παιδάκια. 

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ

Η Ιαπωνία

  • χωρίς υποχρεωτικά μέτρα αλλά μόνο με συστάσεις πάει πολύ καλύτερα απο την Ελλάδα, της οποίας την οικονομία και τη ζωή κατέστρεψε ο Μητσοτάκης!
  • προωθεί τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό και αυτό λόγω των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκυο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ “ΕΙΠΑ ΨΕΜΜΑΤΑ”

επειδή οι προβλέψεις του ήταν λάθος. Ελλάδα είναι και δεν μπορείς να περιμένεις πολλά…

Έχουμε να κάνουμε με αδίστακτη συμμορία.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.