. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τέλος με τα νέα εμβόλια. Ανακάλυψη μηχανισμού ΑDE στον Covid-19 απο τον Παν/μιο της Οσάκα.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ:   Να σέβεστε τον κόπο του άλλου. Μην αντιγράφετε χωρίς αναφορά σε εμένα, στον τίτλο μου όπως τον έχω, γιατί έτσι είναι και στο ιστολόγιο.      

Ένα πολύ σύντομο βιογραφικό μου υπάρχει εδώ. Το περόν κείμενο είναι draft, δηλαδή θα βελτιστοποιείται συνέχεια. Το σοβαρό αυτό θέμα εδώ βγήκε πρώτα στην Ελλάδα, όπως και τόσα άλλα. Και έχει σημασία αυτό. 

Διαβάστε τη version 3 της παρουσίασης που βάζει τέλος στα νέα εμβόλια. Προστέθηκε μετάφραση του συμπεράσματος της Ιαπωνικής μελέτης και έγιναν μικρές διορθώσεις σε links.

Το συμπέρασμα της Ιαπωνικής μελέτης θέτει υπό αμφισβήτηση πολλές υπάρχουσες επιστημονικές ανακοινώσεις, που δεν λαμβάνουν υπόψη το θέμα του ΑDE, που είναι κάτι νέο, επιβεβαιωμένο πλέον οριστικά και εργαστηριακά και κλινικά.

ΕΡΩΤΗΜΑ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ 

Κάποιοι φίλοι έθεσαν το ερώτημα “αν ένας εμβολιασμένος μπορεί να εμφανίσει το φαινόμενο παρουσίας εκείνων των αντισωμάτων που αυξάνουν τη μόλυνση απο Covid λόγω ADE”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πιστεύω πως η απάντηση είναι ευνόητη και προκύπτει απο τα συμπεράσματα της μελέτης. Εμπάσει περιπτώσει, απαντώ.

  • Με τη μόλυνση απο τον ιό ο φορέας αποκτά και τα “καλά” εξουδετερωτικά αντισώματα και τα “κακά” αντισώματα λόγω ADE που αυξάνουν την μόλυνση. Ο αριθμός των “κακών” μεγαλώνει όταν ο ασθενής χειροτερεύει. 
  • Αντισώματα παράγονται και απο έναν εμβολιασμό και απο την προσβολή απο τον ιό αλλά και απο την παρουσία των δύο ταυτόχρονα. Το ΑDE σαν πιθανότητα μεγαλώνει με τον αριθμό και το είδος των αντισωμάτων που έχει ένας οργανισμός!
  • Ως ΑDE μπορεί να λειτουργήσουν και αντισώματα που έχουν δημιουργηθεί απο τον ιό μιας παραλλαγής, σε ιό απο μια νέα παραλλαγή! Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να παρατηρηθεί στο μέλλον, να δούμε δηλαδή εμβολιασμένους να έχουν περισσότερο κακή εξέλιξη απο μη εμβολιασμένους!

Το θέμα είναι πως το ΑDΕ σαν μηχανισμός υπάρχει στον κορωναϊό απο τη στιγμή που δημιουργούνται αντισώματα ενώ αγνοείτο και ότι αυτό θέτει εκτός κυκλοφορίας εμβόλια της φάσης 3 που δεν τον έχουν λάβει υπόψη τους, όπως τα νέα με mRNA. Η παρουσία των “κακών” αντισωμάτων μπορεί να αποδειχθεί αιτία και παρενεργειών των σημερινών εμβολίων.  

Αν υπήρχε κάτι “άλλο”, ο προϊστάμενος της μελέτης των 17 επιστημονικών ομάδων της Ιαπωνίας δεν θα έλεγε στην Ιαπωνική τηλεόραση πως ΝΕΑ εμβόλια πρέπει να σχεδιασθούν με τρόπο που να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα και να μειώνουν τα αντισώματα απο ΑDE, που αυξάνουν τη μόλυνση. Να το σβύσω αυτό αν ενοχλεί… για να πουλάει ο Μητσοτάκης εμβόλια.

VIDEO OΠOY O MONTANIE MΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ADE

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ FOCUS FM 27.5.2021

Παρουσίαση του ADE (ενίσχυση μόλυνσης απο επιπλέον αντισώματα του ιού διαφορετικών απο τα εξουδετερωτικά, τα οποία επιπλέον παράγονται απο την είσοδο του κορώνα στο σώμα) και εξήγηση του γιατί χρειάζονται πλέον ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Για διδακτικούς λόγους αναφέρομαι στη συνέντευξη σε δύο είδη αντισωμάτων που παράγονται απο το ανοσοποιητικό, τα οποία λέω “καλά” και “κακά”. Θα μπορούσα ισοδύναμα να μιλήσω και μόνο για ένα είδος αντισωμάτων, που στατιστικά συμπεριφέρεται διαφορετικά ή για αντισώματα μιας παραλλαγής που δρουν σαν αντισώματα που προκαλούν ADE σε μια άλλη παραλλαγή...

Προτίμησα να μιλήσω γενικά για "καλά" και για "κακά" αντισώματα για να περάσει ευκολότερα το πρόβλημα στον απλό κόσμο αλλά και για να μη υπάρξει άμεσα οξεία αντιπαράθεση με τους οπαδούς των υπαρχόντων εμβολίων, καθότι θα έβγαινε άμεσα το συμπέρασμα πως τα υπάρχοντα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ADE. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα με το ADE άλλαξαν μετά την δημοσίευση 17 παν/μιακών ομάδων της Ιαπωνίας στο περιοδικό CELL (accepted 21η Μαίου 2021), που αναγνώρισαν την ύπαρξη και διαχρονική αύξηση της παρουσίας των αντισωμάτων λόγω ADE σε βαρειά ασθενείς. Τα παρόντα εμβόλια δεν είναι κατασκευασμένα να πολεμούν τα κακά αυτά αντισώματα, αφού οι εταιρείες δεν “έβλεπαν” μέχρι τώρα πως υπάρχουν. Αυτό αλλάζει και όλα είναι στον αέρα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.