Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

S400, Rafale και τεχνολογία stealth. Xρήσιμα τα Rafale για παρελάσεις…

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Oι S400 για να λειτουργήσουν κατά των F35 πρέπει να απλωθούν σε μια περιοχή ώστε να συνθέσουν το είδωλο ενός UFO. Το είδωλο αυτό μπορεί να μεταβάλλεται με ηλεκτρονικό τρόπο απο το UFO. Στη περίπτωση αυτή οι S400 και S500 μπορεί να βλέπουν το είδωλο του αλλά δεν θα μπορούν με ευκολία να το ταυτοποιήσουν. Υπο την έννοια αυτή, το κρίσιμο πρόβλημα των S400 δεν είναι σε ποιό μέρος της Τουρκίας και με την άδεια του ΝΑΤΟ θα μπορούν να απλωθούν αλλά ο χρόνος παρατήρησης που μπορούν να έχουν για αναγνώριση, τα είδη σημάτων και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

Στη περίπτωση των Rafale με ηλεκτρονικό τρόπο θα μπορούσαν να ξεγελασθούν οι S400 της Τουρκίας, όλα όμως έχουν να κάνουν με επιλογή σημάτων και την επεξεργασία τους. Θεωρώ πως τελικά οι S400 της Τουρκίας θα βλέπουν τα Ελληνικά Ραφάλ ενώ θα είναι προστατευμένα σε ουδέτερη περιοχή του ΝΑΤΟ κάπου στη Τουρκία.

Υπάρχει και θέμα των αοράτων πυραύλων που θα μπορούσαν να χτυπήσουν τα Ελληνικά Ραφάλ. Είναι ήδη γνωστό στο Ιράν και στη Τουρκία πιστεύω, πως οι πύραυλοι Cruise και τα μοντέλα με 3 coatings για πυραύλους είναι δυσδιάκριτα στα συνηθισμένα ραντάρ. Αν τα ραντάρ είναι “ισχυρά” θα αποτελούν στόχους. Ενα σημαντικό πρόβλημα είναι να μειωθεί το ΙR στίγμα τους. Αυτό με το κατάλληλο σχήμα, τον σχεδιασμό μηχανής του πυραύλου και με τα κατάλληλα υλικά μπορεί να μειωθεί αρκετά.

Συνελόντι ειπείν η αγορά των Ραφάλ δεν είναι πανάκεια. Πιστεύω πως τελικά και μέχρι να παραληφθούν όλα, θα είναι χρήσιμα στις παρελάσεις!

+ +++ Υπενθυμίζω πως είμαι κάτοχος της πρώτης πατέντας διεθνώς σε μεταυλικά και ότι σχεδίασα το πρώτο cloaking device της Ιαπωνίας σε περιοχή συχνοτήτων αντί για μία μόνο συχνότητα, που ήταν το Αμερικανικό.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά