Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Αλλο η Bασική Eρευνα, άλλο η Eφηρμοσμένη και άλλο η Μαφία. Eνας STEM Sensei μιλάει.

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

… όπως και όταν είσαι επαγγελματίας τεμπέλης που σε διόρισαν σε ΑΕΙ ή σε δημόσιο οργανισμό, για να σε φωνάζουν για σύμβουλο σε εμβόλια, κοιτάσματα, ΕΣΠΑ, για τις δουλίτσες γενικώς. Τρώς και τρώνε.

Το έργο ξεκινάει πρώτα απο την προβολή της γλάστρας-επιστήμονα, σε περιφερειακό θέατρο, σε ένα μικρό ΜΜΕ π.χ. της Ανεξάρτητης (Νέας) Κρήτης ή κάπου στον Εβρο ή στη Χίο του Μηταράκη 33ου κλπ. και μετά πάει στο κέντρο. Δεν το μάθατε ακόμη το κόλπο;

Δέκα δημοσιογράφοι κατά προτίμηση “πατριώτες” παίζουν το παιγνίδι της σκηνοθεσίας, της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης. Αν περάσει η γλάστρα τις εξετάσεις - που θα τις περάσει - γιατί θα τον κάνουν “Θεό” οι σκηνοθέτες του “όλα πάνε καλά” ή του “όλες μαζί μπορούμε”, τότε θα βρεθεί να κάνει τη μαϊμού ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ στον Σκάι ή στον Παπαδάκη τον δικό μας, που πούλαγε ηλεκτρικά μηχανάκια για ηλεκτρικά ποδήλατα απο τον ΑΝΤ1, μέχρι να κλείσει ο κύκλος του ή να πουληθεί το εμπόρευμα. Τα μηχανάκια ερχόντουσαν απο την Τουρκία νομίζω.

Στο κλίμα αυτό είναι αδιανόητο να πιστεύεις τα κόμματα και ό,τι σου δείχνουν τα ΜΜΕ του καρτέλ των τριών εφοπλιστών.

Σας παρουσίασα έναν σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξη της χώρας μας, μια γάγκραινα. Δεν είναι μόνο αυτός. Η Εκκλησία ας πούμε την εποχή της Χούντας ή των Μνημονίων ή της Σιωπής των Αμνών με όσα γίνονται είναι ένας άλλος παράγοντας. Μικρή περιουσία λέει πως έχει η Εκκλησία ο Αρχιεπίσκοπος Κλειστομάτης. Ισως οι πολιτικοί της μΣΤΕ που ενεπλάκησαν με το PSI και τα USB και τη Στρογγύλη και που άδειασαν τα Ταμεία να ξέρουν πολλά.

Η ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τους μαθαίνω την λέξη για να την κάψουν όπως τόσα άλλα. Σαν τα δάνεια της αρπαχτής. Πολλά είπαμε για τα σκουπίδια της φύσης.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά