Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Θα εξελιχθεί σε γρίππη ο κορωναϊός στο μέλλον; Θα πάρει πολλά χρόνια για να συμβεί αυτό.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο κορωναϊός θα συνεχίσει να διαδίδεται ακόμη και με τη παρουσία εμβολίων. Αυτό είναι σίγουρο. Στο σημείο αυτό να επισημάνω πως τα mRΝΑ “εμβόλια” δεν είναι κανονικά εμβόλια, τα οποία θα έλθουν κάπου το 2024 αλλά υβριδικού τύπου φάρμακα, στα οποία πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα αν μπορούν να δημιουργήσουν ανοσία αγέλης, κάτι που απάντησα ήδη σε προηγούμενο άρθρο μου εδώ. Με τα σημερινά “εμβόλια” δεν μπορεί να προκύψει ανοσία αγέλης. Αυτό δεν πάει με ψήφους “ειδικών” αλλά με μαθηματική απόδειξη, την οποία ήδη παρέθεσα.

  • Για να προκύψει ανοσία αγέλης πρέπει καταρχήν τα εμβόλια να προσφέρουν ανοσία για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο απο τη διάρκεια του κύματος που δημιουργεί η συγκεκριμένη παραλλαγή ενός ιού αλλοιώς θα χρειασθεί μόνο για τον λόγο αυτό και νέος εμβολιασμός.
  • Σε κάθε παραλλαγή του κορωναϊου θα αντιστοιχεί άλλο κύμα, άλλα φάρμακα και άλλο εμβόλιο, με άλλη αποτελεσματικότητα και με άλλη διάρκεια ανοσίας κοκ. Αν υπάρχει τύχη το παλαιό εμβόλιο θα καλύπτει κατά ένα ποσοστό αποτελεσματικότητας ένα εμβόλιο που θα γίνει στο μέλλον. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη γρίπη. Τα ποσοστά που ακούγονται για αποτελεσματικότητα για τα εμβόλια mRNA στο 94% είναι προπαγάνδα των εταιρειών. Γύρω στο 50% είναι και δεν το ορκίζομαι!

Τα εμβόλια mRNA θα μειώσουν το συνολικό ιικό φορτίο της αγέλης αλλά θα αυξήσουν και την επικινδυνότητα του. Αυτό το έχω πεί απο το καλοκαίρι σε συνέντευξη. Ο παράγων περιβάλλον και τα κατάλληλα ειδικά μέτρα έχουν σημασία σε αυτή τη περίπτωση. Δεδομένου πως στη χώρα μας δεν ξέρουν πότε και πως να επιβάλλουν lockdown μη περιμένετε πολλά και μην ακούτε τους ειδικούς των ΜΜΕ. Εχουν σημαντικές αποτυχίες στο ενεργητικό τους, όπως:

  1. μη χρήση μάσκας επι 7μηνο κάτι που αύξησε τον αριθμό των φορέων ενώ παράλληλα δεν ελαμβάνοντο μετρήσεις για αριθμό κρουσμάτων σε δομές π.χ. μεταναστών, γηροκομεία κλπ. Για τις μάσκες και για τη σημασία του κάθετου εξαερισμού σε κλειστούς χώρους έχω γράψει απο πολύ παλιά εδώ. Να σημειώσω πως τα σωματίδια του ιού που μεταφέρονται σε μορφή αεροζόλ δεν λέγονται “μικρά σωματίδια” και μεταφέρονται με τον αέρα. Μερικές φορές ακούω μέλη της επιτροπής να μιλάνε για “μικρά σωματίδια” και δεν καταλαβαίνω τί λένε!

  2. κακές ή ανύπαρκτες μετρήσεις αγέλης συμπεριλαμβανομένων και των μετρήσεων λυμάτων, που άργησαν να ξεκινήσουν. Στο σημείο αυτο να παρατηρήσω πως το ΑΠΘ παρουσιάζει καλύτερη ποιότητα μετρήσεων απο το ΕΚΠΑ που έχει πολλά λάθος εμφανή πειραματικά σημεία στις μετρήσεις που δημοσιεύει στο διαδίκτυο.

  3. ένα κακό πρώτο lockdown διάρκειας 40 ημερών που οδήγησε σε αύξηση του ελείμματος κατά 13 δις ευρώ. Για να μη υπάρχει αμφισβήτηση έδωσα μαθηματική απόδειξη που αναρτήθηκε εδώ.

Ο κορωναϊός θα εξελιχθεί σε γρίππη ΜΟΝΟ με συγκεκριμένη στρατηγική. Τα εμβόλια είναι ένα εργαλείο δεν είναι η λύση.

  • Μη περιμένετε η υπάρχουσα επιτροπή στην Ελλάδα να λύσει το πρόβλημα. Αυτή πουλάει φάρμακα και κάνει τέστς.
  • Τα μέτρα που εφαρμόζονται έξω δεν είναι απαραίτητο να αποδειχτούν καλά για την Ελλάδα.
  • H εμφανιζόμενη μείωση των θανάτων στο Iσραήλ δεν είναι απαραίτητο να οφείλεται στο εμβόλιο - όπως νομίζουν εκεί - και μπορεί να δούμε και πάλι αύξηση των κρουσμάτων.
  • Αγνωστο παραμένει τι θα συμβεί σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο μετά απο 4 χρόνια ή σε όσες εγγύους και παιδιά το κάνουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ.

Απο αέρος, κόβεται η πρόταση. Είναι κουταμάρα. Ενα εμβόλιο δεν δίνει άπειρη προστασία σε ένα αθροιζόμενο απο επαφές ιικό φορτίο. Μπορεί να χάσει και το νόημα του, δηλαδή ο εμβολιαζόμενος να καταλήξει φορέας.

40 χρόνια φούρναρης δεν μου έχει καεί ποτέ ούτε κουλουράκι. Αλλοι έχουν κάψει φούρνους με τον φούρναρη μαζί! Επιπλέον να κατανόησετε όσοι με διαβάζετε, ότι η Ελλάδα είναι υπανάπτυκτη. Οι “καλύτεροι” είναι μάπα το καρπούζι.

Δεν μας ενδιαφέρει στην Ιαπωνία τι λέει ο ένας και ο άλλος στην Ελλάδα. Δεν απαντάμε σε ότι ακούγεται. Κοιτάτε να μαθαίνετε όλοι τί λέω και εσείς και τα ειδικόσσσ. Τα μαθήματα να τα κάνουν μεταξύ τους τα ειδικόσσσ για να καλύπτουν ότι την πάτησαν με τα μοντέλα, ότι σκότωσαν κόσμο στη Θεσσαλονίκη και ότι αύξησαν το έλειμμα κατά 13 δις ευρώ τουλάχιστον. Στη θέση τους θα εξαφανιζόμουνα.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά