Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ο Μητσοτάκης παρέδωσε και άλλο έδαφος στη Τουρκία. Τώρα μέσω Ισραήλ.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ

Ο Μητσοτάκης πρώτα χάρισε την Ελληνική ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού στη Τουρκία μέσω Αιγύπτου, αφού πρώτα έβαλε στο παιγνίδι το Ισραήλ με τον EAST MED. Στον επόμενο τόνο ΛΟΓΙΚΑ, το Ισραήλ αποδέχτηκε ή είναι σε σκέψη να γίνει ο ΕAST MED με συμμετοχή της Τουρκίας (δεν μπορεί να γίνει τέτοια συμφωνία, γιατί ο ΕAST MED δεν περνάει μέσα απο τη Τουρκική ΑΟΖ) απειλώντας την Ελλάδα πως σε άλλη περίπτωση θα στείλει το φυσικό αέριο του μέσω Τουρκίας. Στο κρίσιμο σημείο αυτό, ο Σαμαράς άρχισε να πηδάει σαν μαϊμού και να σηκώνει σκόνη για να κρύψει τις νέες αγαθοεργίες των Μητσοτάκη – ΜΚΟ – ΤΑΠ τσάμπα.

ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ. ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΜΠΕΕΕ.

Το γνωστό κόλπο που κάνουν οι Ελληνες πολιτικοί τόσα χρόνια επαναλήφθηκε. Συνήθως τον ρόλο του κακού για να παραδώσουν έδαφος στη Τουρκία παίζει η Γερμανία. Ο κόσμος κάποια στιγμή το κατάλαβε.

Αυτή τη φορά, η επικοινωνιακή ομάδα απο τας ΗΠΑ και “αλλού” άλλαξε το παιγνίδι της Μαξίμου. Εβγαλε τώρα μπροστά το Ισραήλ το οποίο θέλει να οδηγήσει το φυσικό του αέριο μέσω Τουρκίας στην ΕΕ, αλλάζοντας τη συμφωνία με τον Κλόν Κούλη και τον Δένδια της Κέρκυρας, που είναι υπέρ της συνεκμετάλλευσης των πάντων και παντού με τη Τουρκία (ο ίδιος ο δικηγόρος του Ρότσιλντ, επίσημου διαχειριστή των δανείων της Ελλάδας απο την εποχή Τσίπρα και συμμέτοχου της Black Rock που έλεγξε τα κόκκινα δάνεια των Ελληνικών τραπεζών, το έχει δηλώσει εις τας ΗΠΑ, στο Bloomberg, καταγεγραμμένο).

Σε αυτή τη παρωδία εξωτερικής πολιτικής απο τη Κυβέρνηση των Αρωμάτων εμφανίζεται - ξαφνικά απο το πουθενά -  ο Σαμαράς της Novartis χοροπηδώντας σαν μαϊμού για να τραβήξει τα φώτα επάνω του. Στόχος, να μη πάρει είδηση κανένας στη χώρα των κατοίκων - με το χαμηλό IQ - τη νέα παράδοση εδάφους στη Τουρκία, απο το τετράποδο του Βαρδιννογιάννη που έχει διυλιστήριο στη Σμύρνη, περιμένοντας τον αγωγό απο το Ισραήλ… Εν τω μεταξύ, ο Κόκκαλης απο χρόνια έχει μεταφέρει την εταιρεία του στη Γαλλία των Ραφάλ. Eχουν νόημα τα αντισταθμιστικά;

Οι Καραγκιόζηδες της Λέσχης των Αθηνών παρόντες παντού!

Αναμένονται άμεσα δηλώσεις Μόσιαλου για τα … εμβόλια ή κάτι σχετικό. Αύριο θα δείτε και διορθωτικά άρθρα. Ο,τι νάναι, για να περάσει η κακιά στιγμή, αν και αυτό είναι σχετικό. Η οικογένεια Μητσοτάκη ΜΚΟ έχει και όλοι σφυρίζουν μέσα στη Βουλή.

+ +++ Απο τη Παρασκευή αυτό σκεφτόντουσαν στη ΝΔ; Μπεεε. Ποιός τους πιστεύει;

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά