Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ιδιωτική ασφάλιση. Απο τον Βενιζέλο της Στρογγύλης και των Ταμείων στο Νέρωνα Μητσοτάκη

ΟΛΑ ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ

Η ΝΔ με τον Βενιζέλο της ''μαύρης περιφρούρησης' της μΣΤΕ έθαψε τα Tαμεία επι μνημονίων (τα έδωσε στους δανειστές) καθώς περιέσωσε φορολογικά τα προνόμια της ολιγαρχίας και προστάτευσε όσους είχαν πάρει κόκκινα δάνεια. Είχε το θέμα με τη Στρογγύλη που ανέδειξα εγώ τότε και έσωσα τότε τη χώρα, το θέμα των Χημικών της Συρίας που διαλύθηκαν στην Μεσόγειο και που έφεραν τοξικά ψάρια στη Μεσόγειο (λαγοκέφαλοι και άλλα), το θέμα των θαλασσίων ζωνών νότια του Καστελόριζου που δεν δήλωνε στην ΕΕ, κάτι που συνεχίστηκε και επι Τσίπρα για το Αιγαίο, τη λίστα Lagarde, τα πλάνα του υπ. Αμυνας σε στικάκι USB, τη παράνομη απολύτως κατά το διεθνές δίκαιο οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας νότια της Κρήτης με τη Λιβύη με το Μανιάτη και τόσα άλλα. Τώρα η μΣΤΕ μας έβγαλε τον Κικίλια, τον Αδωνη του Σαμαρά της Novartis, τον Δημητριάδη των offshore, τον Πιερακάκη και άλλους τόσους στο ΣΥΡΙΖΑ. Αχρηστοι όλοι και αποτυχημένοι απο χέρι.
  • Για τα κόκκινα δάνεια είχε μαζέψει ένα μαξιλάρι ο Τσίπρας με νέο δάνειο τότε για να αντιμετωπιστεί το θέμα απο τις τράπεζες τα επόμενα δύο χρόνια ως το 2022 και να υπάρχει μια διόρθωση της τάξης των 40 δις ευρώ. Ο Μητσοτάκης με πρόφαση τον Κορώνα έβαλε δύο lockdown που δεν χρειάζονταν όπως απέδειξα με μαθηματικά και φόρτωσε την χώρα με επιπλέον δάνεια. Τα λεφτά των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια έγιναν καπνός και τώρα ψάχνουν για άλλα. Πήγαν σε επενδύσεις αέρα.

Οι “επενδυτές” απο τη Τουρκία θα συνεχίσουν να έρχονται (γιατί είναι δουλίτσα και αυτό, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει σχέση με ΜΚΟ). Εσείς θα δείτε τη γή να χάνει την αξία της στην Ελλάδα και να αλλάζει χέρια.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Πότε στο ΠΑΣΟΚ θα μιλήσουν για το παλιό τους εφεύρημα, την Τράπεζα Ανάπτυξης (αυξημένο κοκκίνισμα των συστημικών τραπεζών που θα γίνουν κακές τράπεζες και Τράπεζα Ανάπτυξης με εγγύηση τα δάνεια και τα ξεπουλήματα του υπερΤαμείου); Φαντάζομαι σύντομα.

ΣΕΙΡΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Πάμε και στο θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης, που πλέον φαίνεται αναγκαία αφού Ταμεία και Δήμοι έχουν χρεοκοπήσει. Ολα σε βήματα για να μη φαίνεται.

Με τη καινοτομία του Νέρωνα Μητσοτάκη θα δημιουργηθεί ένας λογαριασμός για κάθε ασφαλισμένο στον οποίο θα φυλάσσεται το ποσό των κρατήσεων που θα γίνεται σύνταξη απο κάποιο χρόνο και μετά. Αυτή η σύνταξη όμως δεν θα είναι αρκετή. Σε αυτό το σημείο μπαίνει η ιδιωτική ασφάλιση. Ο κόσμος θα αναγκαστεί - οι λιγοι του καθεστώτος - να έχουν και ιδιωτική, στη σωστή εταιρεία όμως, γιατί εννοείται πως οι τοπικές ιδιωτικές ασφαλιστικές με πελατολόγια έτοιμα θα εξαγοραστούν απο ξένες που στο τέλος θα χρεοκοπήσουν.

Είναι προβλέψιμοι. Κοιτάς την αρχή του κουβαριού και ξέρεις που θα καταλήξει αν το… χάσεις. Βλέπε Αιγαίο – Κώστας Μητσοτάκης – συμφωνία στα 6 νμ.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά