Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Διέλευση τραίνων και αγωγών transit μέσα απο όλες τις χώρες. Δύο συνθήκες λείπουν.

GLOBAL ΕCΟΝΟΜΥ. METAΦΟΡΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η διέλευση τραίνων μεταφοράς και αγωγών transit μέσα απο όλες τις χώρες είναι μια καλή επιλογή σε παγκόσμο επίπεδο. Αν σκεφτεί κανείς για ποιό λόγο γίνονται οι πόλεμοι, κάτι τέτοιο θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη και διεθνή ασφάλεια.

 

Για τις ΑΟΖ βασικά αυτό ισχύει.  Ετσι δεν αποκλείεται να δούμε αγωγό απο τη Λιβύη να πηγαίνει στη Τουρκία μέσω Κρήτης. Aυτό αφορά και τον EAST MED και ανεξάρτητα σε ποιόν ανήκουν τα κυριαρχικά δικαιώματα σε κάθε κομμάτι της περιοχής. Ο νόμος της θάλασσας το λέει.

 

Η απελευθέρωση του εμπορίου και της ενέργειας μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο παγκόσμιες συνθήκες που μπορούν να επεκταθούν σε όλα τα κράτη. Δούρειοι ίπποι υπάρχουν. Τελικός νικητής δεν θα ήταν απαραίτητα η Κίνα αν γινόντουσαν αποδεκτές συγκεκριμένες επιλογές στη χώρα αυτή.

 

Ποιός θα ήταν ο Μωυσής που θα έβαζε τις αρχές με τις οποίες θα στηνόντουσαν οι νέες ισορροπίες είναι το θέμα.

 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ

 

Είναι φανερή η προσπάθεια του Donald Trump να διαπραγματευτεί την ήττα του απο τον Tζό Μπάιντεν. Με τον Τrump η Ελλάδα έγινε μικρότερη. Εχασε μεγάλο μέρος απο την ΑΟΖ της  και εκτουρκίζεται. Μετά την Κύπρο ήταν η σειρά της Ελλάδας. Ο κορώνας μια καλή πρόφαση. Ο Μητσοτάκης ήταν ο καταλληλότερος με παράδοση. Αλλά και η αντιπολίτευση στο κόλπο.

Τίποτα δεν θα είχε γίνει αν το πολιτικό σύστημα ΟΛΟ δεν είχε συμφωνήσει σε όσα γίνονται.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά