Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Κάπου στον Υμηττό… Λίγα για την ανοσία αγέλης που σας πουλάνε με click away!

ΒΑΣΙΚΑ

  1. Όλα τα εμβόλια δεν είναι το ίδιο ακόμη και αν είναι mRNA. Αυτονόητο. Αρα, το “εμείς αποφασίζουμε τι εμβόλιο θα σας κάνουμε” δεν υπάρχει.
  2. Tα περί 94% αποτελεσματικότητας που ακούτε για κάποια εμβόλια είναι μπούρδες. Αφορούν μικρές στατιστικές και απο αυτές δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Είναι διαφημιστικό κόλπο των φαρμακευτικών εταιρειών και των εμπόρων φαρμάκου που ζούν και εργάζονται στο Μαξίμου είτε περί το Μαξίμου.
  3. Το ότι δεν είναι όλα τα εμβόλια το ίδιο σημαίνει πως δεν έχουν την ίδια ποιότητα σχεδιασμού, κατασκευής, αποτελεσματικότητας και τον ίδιο αριθμό παρενεργειών καθότι δεν είναι πολύ “καθαρά”... Αρα, το “εμείς αποφασίζουμε τι εμβόλιο θα σας κάνουμε” δεν υπάρχει. Αυτό χωρίς να μιλήσω κάν για mRNA ή όχι.

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ

Αυτά που θα σας πώ δεν τα ξέρουν στην επιτροπή για τον κορώνα και δεν τα ξέρουν γιατί αφορούν επιστήμονες. Θα μου πείτε και στις ΗΠΑ τα ίδια λένε. Ενας λόγος που έχασε ο Τrump τις εκλογές είναι ο Fauci. Μπούρδες έκανε με τις μάσκες, μπούρδες με τη χλωροκίνη, μπούρδες με το Remdesivir, μπούρδες λέει και με την ανοσία αγέλης. Μπούρδες λέει συνέχεια. Σα σκυλάκια πίσω του Τσιόδρας και Σύψας.

Εμβολιασμοί χωρίς να προηγηθούν εξετάσεις είναι λάθος. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει και τι κάνει ο Fauci στας ΗΠΑ. Εχει αποτύχει τόσες φορές, γιατί να τον ακούω. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς την ανοσοαπόκριση του κάθε φορέα σε ένα εμβόλιο (ακόμη και αν είναι μή συμπτωματικός), τα oφέλη και τη διάρκεια της. Δεν είναι δηλαδή δεδομένο πως όλοι όσοι είναι φορείς (με συγκεκριμένο ιικό φορτίο) και εμβολιασθούν πως θα κινδυνεύσουν το ίδιο και ότι θα έχουν την ίδια διάρκεια προστασίας απο τον ιό ακόμη και αν κατά λάθος θεωρηθεί πως όλα τα εμβόλια είναι ίδια. Ένα εμβόλιο δεν γίνεται για να υπάρξει θεραπεία απο τον ιό αλλά πρόληψη και για να μη αρρωστήσει ο εμβολιαζόμενος βαρειά αν προσβληθεί απο τον ιό. Με το λάθος σχέδιο εμβολιασμού που αποφασίστηκε, θα υπάρξει μια πανσπερμία περιπτώσεων. Το αν είναι ασφαλές ένα εμβόλιο δεν βγαίνει ως συμπέρασμα σε περίοδο τριών μηνών. Είναι δεδομένο πως όλα όσα εμβόλια πήραν άδεια την πήραν με τη διαδικασία του επείγοντος και χωρίς να είναι μόνιμη. Είναι στο “θα δούμε”.

Απο όσα σας προανέφερα το χαμηλό ιικό φορτίο είναι προϋπόθεση για λιγότερες στατιστικά “παρενέργειες” μετά τον εμβολιασμό σε όσους είναι φορείς και κάνουν το εμβόλιο χωρίς εξετάσεις. Θα καταλάβατε πως χρειάζονται όσο το δυνατό περισσότεροι υγιείς να κάνουν το εμβόλιο. Αυτό το βλέπω πλέον μακράν της πραγματικότητας. Αρα πρέπει να δούν άλλες λύσεις πρίν τη χρήση των εμβολίων οι μαλάκες. Τα μονοκλωνικά αντισώματα (mAbs) που μπορεί να γίνουν πολυκλωνικά αργότερα είναι μια καλή λύση για τις περιπτώσεις αντιμετώπισης υπαρχόντων και μελλοντικών μεταλλάξεων του κορωναϊού. Υπάρχουν και με αυτά προβλήματα όμως που θα θίξω σε άλλο άρθρο. Θα κλάψει κόσμος και πολλοί θα χαθούν τότε απο τη τηλεόραση αφού παράγονται απο γεννητικά τροποποιημένα προϊόντα. Θα μου πείτε τα εμβόλια είναι “καθαρά”;

Το ερώτημα είναι ποιά απο τα εμβόλια μπορεί να θεωρηθούν φάρμακα σαν τα mAbs και ποιά όχι. Εδώ έχει πολύ συζήτηση και απαιτείται τεχνογνωσία που δεν παρέχεται αμισθί. Στη παραπάνω φωτογραφία δεν έβρισκα ωραίο πίθηκο και δεν τον έβαλα…

Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ

Εχουμε την φυσική και την τεχνητή. Η πρώτη γίνεται χωρίς παρέμβαση με ανάπτυξη αντισωμάτων σε όλο τον πληθυσμό και τεχνητή που γίνεται πάλι ανάπτυξη αντισωμάτων αλλά ελεγχόμενα με ειδικά μέτρα και με εμβόλια. Δέστε τι θα συμβεί με τα κρούσματα στη μια και στην άλλη περίπτωση στο επόμενο σχήμα.

Στον υπολογισμό αυτών των καμπυλών εχει χρησιμοποιηθεί το επιδημιολογικό μοντέλο SIR.  Βλέπουμε, πως στη τεχνητή ανοσία η ανοσοποίηση καθυστερεί ενώ στην φυσική όχι, έχει όμως λιγότερους θανάτους. Η χρήση εμβολίων θα μπορούσε να μειώσει περαιτέρω το ύψος της μπλέ καμπύλης με τρείς τουλάχιστον προϋποθέσεις

  1. πως δεν θα μεταδιδόταν ο ιός απο όσους έχουν κάνει εμβόλιο
  2. πως η ανοσία θα κρατάει περισσότερο απο αυτό το χρονικό διάστημα Δt
  3. πως δεν θα εισαγόταν κανενός είδους ανομοιογένεια στον πληθυσμό.

Κατά τη γνώμη μου οι έμποροι φαρμάκων μέσα στην επιτροπή καλύτερα να σταματήσουν να μιλάνε για ανοσία αγέλης και περί ανάγκης εμβολιασμού 60% περίπου του πληθυσμού. Δεν υπάρχουν αυτά με τα παρόντα δεδομένα. Αυτά αφορούν επιστήμονες και όχι εμπόρους. Υπάρχουν άλλα σοβαρά θέματα να συζητηθούν, που μόνο εγώ μπορώ να βάλω.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

1. Αν φόρτωνα το θέμα με μαθηματικά ο ΠΙΣ και η ΕΙΝΑΠ δεν θα καταλάβαιναν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ ή πως δεν το έχω κάνει. Τα αποτελέσματα αυτά είναι για την δική μου ομάδα και όχι για τους τηλεμπαρούφες.

2. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και για να μη χαθεί ο έλεγχος πρέπει να αναλάβει μια elite επιστημόνων και τεχνοκρατών την διακυβέρνηση της χώρας. Οι παλαιομοδίτες πολιτικοί απατεώνες έκαναν τον κύκλο τους, δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

+ Για τα εμβόλια θα συζητήσω την ώρα που πρέπει.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά