Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Λοιμωξιολόγοι και Εργολάβοι Φαρμάκων. Μόνο στην Ελλάδα θα ήταν τόσο επιβλαβείς και ατιμώρητοι.

 

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Θα περίμενε κανένας πως στη χώρα μας οι λοιμωξιολόγοι θα ασχολούνταν με το θέμα τους, τις λοιμώξεις και όχι ότι θα βαθμολογούν φάρμακα/εμβόλια πριν δοκιμαστούν στη πράξη επι χρόνια ή να προτείνουν ειδικά μέτρα. Δεν τα γνωρίζουν αυτά τα θέματα. Είναι θέματα άλλων ειδικοτήτων αλλά ούτε και απο μάσκες ξέρουν ή απο μαθηματική επιδημιολογία. Για το λόγο αυτό απέτυχαν οι επιλογές τους στα ειδικά μέτρα μέχρι τώρα, που μοιάζουν με επιλογές σπουδαστή Ελληνικού ΑΕΙ που δεν ξέρει να σκέφτεται. Είναι υπεύθυνοι για τον τεράστιο αριθμό νεκρών και τη κακή καταγραφή της επιδημιολογικής κατάστασης που συνεχίζεται.

Ειδικά μέτρα και “εμβολιασμός” με ψεύτικα δεδομένα και με δηλώσεις Μόσιαλου δεν γίνεται.

  • Οι γνωστοί τηλελοιμωξιολόγοι της επιτροπής πρότειναν εξαρχής λάθος φάρμακα, για δε τις μάσκες δέν κατάλαβαν ακόμη πως λειτουργούν μετά απο 9 μήνες! Τους 5 πρώτους μήνες της πανδημίας ο ιός μεταδιδόταν (περίοδος χωρίς μάσκες) και την τουριστική περίοδο έκαναν ό,τι χειρότερο. Δεν έκαναν τίποτα! ECMO δεν ξέρουν τί είναι και δεν το αναφέρουν ποτέ, μια ακόμη ένδειξη της επιστημονικής πενίας στη χώρα και ειδικά στα θέματα πνευμονολογίας και εντατικής, στα οποία η πολιτική της υγείας απο τον εξαφανισμένο επι μήνες Κικίλια της μΣΤΕ και τους εργολάβους των φαρμάκων απέτυχε.
  • Η περίπτωση Μόσιαλου είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ο αγαπημένος του ιστολογίου έχει άποψη για όλα ενώ το θέμα του αφορά την πολιτική της υγείας και όχι την επιλογή εμβολίων ή την εμπειρογνωμοσύνη για μάσκες, lockdown, αριθμό και είδος εμβολίων, ανοσία αγέλης κλπ.  Δεν ξέρει τίποτα απο αυτά πως δουλεύει και αυτοξεφτυλίζεται πολλές φορές μετά απο μήνες. Ξέρει λίγα παραπάνω απο ένα εξειδικευμένο δημοσιογράφο. Στην Ελλάδα βέβαια ό,τι δηλώσεις είσαι.
  • Η διασπορά επίσημων και ανεπίσημων κυβερνητικών εκπροσώπων σε πολλές θέσεις π.χ. καθηγητές στα ΜΜΕ, Μόσιαλος, ΕΟΔΥδες επιτρέπουν επικοινωνιακά περισσότερη ασφάλεια απο λάθη στη κυβέρνηση της Εθνικής Ηττας.
  • Οι διεπιστήμονες στον κόσμο είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Δεν φτειάχνονται σε είκοσι χρόνια. Δεν είμαστε το ίδιο με αυτούς που σας δείχνουν στις τηλεοράσεις.γιαυτό προσοχή. Η Ιαπωνία είναι πάνω απο μισό αιώνα μπροστά απο την Ελλάδα. Ο μέσος πολίτης εδώ ξέρει περισσότερα για τον κορωναϊό απο αυτά που λέει ο Μόσιαλος του LSD. Είναι μια καλή πληροφορία που δεν πρέπει να ξεχνάτε, γιατί ζείτε στον κόσμο και όχι μόνοι σας.

Η NOVARTIS ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ.

Ο Μητσοτάκης χρειαζόταν επαφή με τις εταιρείες φαρμάκων για να στήσει δουλίτσες. Γύρω του έχει του καταλληλότερους. Το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Αυτό που ευνοεί την κατάσταση είναι η ύφεση στις διανοητικές λειτουργίες που παρουσιάζει ο Ελληνικός πληθυσμός λόγω εφαρμογής των μνημονίων και της αλλοίωσης της ταυτότητας του μέσα απο μεθόδους κοινωνικής μηχανικής, φτωχοποίηση, προπαγάνδα, παιδεία, γενικό αποσυντονισμό, εκτουρκισμό, εκφοβισμό, φυλακίσεις κατ’οίκον/αχρείαστα lockdown, ευθείς εκβιασμούς κλπ.

Η εμφάνιση εγκαθέτων στα ΜΜΕ που προετοιμάζουν με δέκα ψευτοδημοσιογράφους τον πληθυσμό για όσα θα πάθει στο εγγύς μέλλον του είναι παράδοση τόσα χρόνια ενώ οι θεσμοί της δημοκρατίας δεν λειτουργούν. Η αντιπολίτευση ψήφισε τη Ντόρα του ΤΑΠ διαχειριστή του ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη της Θράκης!

MONO OI ΤΡΕΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ, Γ.Ζουγανέλης

Το ότι γίνονται πλέον όλα στα φανερά και χωρίς προφυλάξεις δείχνει πανικό, κάτι που φαίνεται και απο τη συνεχή ενίσχυση της αστυνόμευσης.

+ Για τα εμβόλια θα συζητήσω την ώρα που πρέπει.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά