Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Εβραϊκής καταγωγής συμβούλους για την ΑΟΖ έχει ο Ερντογάν. Να γιατί κερδίζει.


ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ενώ με τον Ροζάκη και τη Σουρανί στο υπουργείο Εξωτερικών η Ελλάδα ΕΧΑΣΕ το δεξιά του 28ου μεσημβρινού μέρος της ΑΟΖ της, η Τουρκία με τον Καλίν το κέρδισε.

  • Δεν είπε η Γερμανία στον Βενιζέλο-Τούρκογλου να μη δηλώνει σαν αλιευτικές ζώνες στην ΕΕ τις περιοχές νότια του Καστελόριζου.
  • Λόγω των ΗΠΑ χάθηκε η Κύπρος και εξελίχθηκαν τα κόλπα του Ερντογάν στη Λιβύη. Παραχωρήσεις και στα ποσοστά στα κοιτάσματα έκανε η Κύπρος στο Ισραήλ.
  • Λόγω του Μητσοτάκη χάθηκε η Ελληνική ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού ενώ είναι γνωστό πως για τα 6 νμ χωρικά ύδατα για τα νησιά στο Ανατ. Αιγαίο και τη διχοτόμηση της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο είχε συμφωνήσει ο Εφιάλτης Κώστας Μητσοτάκης, γνωστός και ως Επίτιμος.
  • Να θυμίσω πως χάρη στη Μπακογιάννη ο Αζερινός ΤΑΠ δεν πληρώνει ενοίκιο στην Ελλάδα αλλά μόνο στη Τουρκία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1

  1. Kάποιοι βάζουν πλάτες στην Τουρκία για να τρώνε οι ίδιοι.
  2. Τα ΜΜΕ του Μωυσή πληρώνονται καλά για να παραπληροφορούν.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο εκτουρκισμός και ο αφοπλισμός της χώρας προχωράει ενώ η οικονομία βουλιάζει. Οι αρπαχτές απο το Μαξίμου και οι παραχωρήσεις προς τη Τουρκία συνεχίζονται κάτω απο το παραμύθι της κακιάς Γερμανίας. Αλοίμονο αν η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβάλλει μέτρα μέσω ΕΕ στη Τουρκία. Αλοίμονο στο Πρωθυπουργό που δεν μπορεί.

Τορπίλλες βαρέως τύπου δεν έχουν ακόμη αγοραστεί. Οι Patriot πάνε στη Σαουδική Αραβία ενώ εξοπλισμός γίνεται με όπλα για πέταμα απο τις ΗΠΑ και πολλές φορές είναι στα λόγια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχώς προσθέτει προβλήματα ενώ άν ήταν άλλη θα είχε πέσει.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά