Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Τα περί ανοσίας αγέλης με 60% εμβολιασμό είναι επιστημονικές μπούρδες της επιτροπής κορώνα

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΡΩΝΑ

Όταν γίνονται οι θεωρητικοί υπολογισμοί για την εύρεση της σχετικής φόρμουλας για την εύρεση του ποσοστού εμβολιασμού κλπ για την ανοσία αγέλης, απο όπου προκύπτει και το 60-70% αναγκαστικός εμβολιασμός (για συγκεκριμένες παραμέτρους, που θέλουν συζήτηση), θεωρείται ως δεδομένη η ανοσία των εμβολίων για πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτό δεν αφορά τα νέα εμβόλια "mRNA", που "δεν θυμούνται τη μάνα τους" και έχουν για το λόγο αυτό ανοσία για μικρό χρονικό διάστημα. Σαν φάρμακα θα είχαν ελπίδα αν λυνόταν το θέμα παρενέργειες.

Αυτό σε αυτό το ιστολόγιο γράφεται για πρώτη φορά διεθνώς. Διαβάστε και αυτό το άρθρο εδώ.

Για τον λόγο που προανέφερα, το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης είναι για πέταμα. Κάθε μήνα δύο εκ.εμβολιασμός των πολιτών είναι λάθος. Οι πρώτοι θα χάνουν την ανοσία την οποία θα αποκτούν οι δεύτεροι κοκ.  Κάθε δύο μήνες 10 εκ. Ελληνες θα μπορούσαν τότε να κάνουν εμβόλιο; Αυτό και άν ήταν τρέλλα! Στα τόσα λάθη που έχουν κάνει απο την αρχή της πανδημίας ένα λάθος ακόμη και τί έγινε.

Η ΜΣΤΕ ήθελε τον βλάκα Κικίλια για υπουργό. Απέτυχε το Αγόρι αυτό. Και η επιτροπή απέτυχε. Και η κυβέρνηση απέτυχε, που με το Lockdown θα έχει 8,000 θανάτους. Ακόμη και το σωστό να ήταν το εμβόλιο που θα επέλγε, δεν προλαβαίνει. Είναι αργά. Για μένα δεν ξέρω... αν θα προλάβαινα.

Το πως αποδεικνύεται πως το lockdown είναι καταστροφικό είναι trivial να το αποδείξω με μαθηματικά. Το περιέγραψα για το φιλοθεάμον κοινό με απλό τρόπο σε ένα σχήμα σε προηγούμενο άρθρο. Ας το κάνει αυτό κανένας καθηγητής απο το παν/μιο της Γενεύης ή απο το ΕΚΠΑ, που προφανώς δεν μπορεί. Εδώ είναι Ιαπωνία. Δεν κάνουμε τρίχες και δεν λέμε τρίχες.

Οποια εταιρεία ακουμπήσει τα περισσότερα στη κυβέρνηση θα πάρει το πακέτο εμβόλια; Mε τα τέστς άλλος ο καυγατζής; Μάχη για αυτά οι επιδημιολόγοι. Μα δεν χρειάζονται 1 εκ τέστς την ημέρα. Και εδώ μετράω λαγούς...

Πρέπει να είναι ένα ή πολλά τα εμβόλια; Eνα πρέπει να είναι. Το γιατί άλλη φορά. Θα είναι ασφαλές απο παρενέργειες; Aγνωστο. Ο λόγος είναι πως κανένα εμβόλιο δεν έχει περάσει πλήρως την φάση 3 και 4. Αρα πάμε βλέποντας και κάνοντας; Πάμε για σύκα στη Πάρνηθα; Kάνουμε στην άκρη. Αυτό κάνουμε.

Απέδειξα πως τα περί ανοσίας αγέλης που λένε στην ΕΕ και στις ΗΠΑ είναι μαλακίες, όπως και τα περί αποτελεσματικότητας. Δημόσιες σχέσεις των εταιρειών των εμβολίων είναι. To αποτέλεσμα σε 100 άτομα απο την Pfizer για αποτελεσματικότητα 94% είναι πολύ "υποκειμενικό".

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά