Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Στη Γιορτή του Πολυτεχνείου η Νέα Χούντα! Ποιοί; Όλοι. Mια παρέα είναι.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Το τρίπτυχο παλιά ήταν τουριθμόθ, ναφτιλία και Ακρόποληθ. Οι εφοπλιθτάθθθ έκαναν κόκκινα δάνεια, έκτιθαν πλοία στην Κίνα γιατί η κακιά Μέγ-κελ δεν τους άφησε. Μερικοί έκτισαν και διυλιστήρια στη Σμύρνη σαν τον Βαρδινογιάννη, να γιατί τα κοιμητήρια απο τον Star και ο ναβιτισμός του Μισθοτάκη.

Σε κατάσταση απόγνωσης το Μαξίμου συνεχίζει να διορίζει κόσμο απο τη διαπλοκή σε θέσεις συμβούλων για έργα βιτρίνα και αρπαχτή, τίποτα σημαντικό. Το θέμα είναι πως τρώνε τα λεφτά και η ανταγωνιστικότητα της χώρας εκμηδενίζεται.

Ευτυχώς που το καζίνο στο Ελληνικό προχωράει. Τα παιδιά όμως πρέπει να μάθουν να παίζουν χαρτιά, να καταλάβουν την θεωρία πιθανοτήτων. Στη σκιά όλα.


Είναι όλα με βάση το ΣΕΡΒΙΡΩ. Του δείχνεις του νέου στα ΜΜΕ τι επιτρέπεται να σκέφτεται, του λες μοντέρνο, του δείχνεις τρόπο ζωής μαζί με κάθε τι άχρηστο και μηδενικού κόστους για να αισθάνεται ο Παν-έλληνας βασιληάς.

Στο τέλος, μιλάνε όλοι αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ μπορούν. Εχει αποσυναρμολογηθεί η χώρα. Μέχρι να το δείτε και εσείς δεν θα ζώ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ"


Ο Νιάρχος είναι στους ελάχιστους εφοπλιστές που έχει δώσει κάτι στη χώρα μας. Αμφιβάλλω αν ξέρει πως ο Μητσοτάκης τον έκαψε και αυτόν και πως τον έβαλε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που μασάνε με την επιλογή συμβούλου απο το μαγαζί του (αν πάει κάτι στραβά...). Είναι όλα επικοινωνιακά τα κόλπα του Μητσοτάκη και πρέπει να ξέρετε πως όσοι έχουν λεφτά δεν είναι απαραίτητα και ευφυείς...


Το κάψιμο των ιδεών όταν μεκαυλώνει αφήνει πολύ καπνό.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Ο σύζυγος του Μητσοτάκη - αν είχε ο ξανθός - θα του έχει εξηγήσει πως η είσοδος και η έξοδος δεν είναι η ίδια πόρτα. Το πως μπήκε κανείς στη Χούντα και το πως βγήκε όμως, έγινε απο την ίδια πόρτα. Αρα μεταπολίτευση δεν υπήρξε.


Γύψος ήταν η χούντα που έφερε την Κύπρο-κοιτάσματα, που ολοκληρώθηκε γύψος και τώρα επι Μητσοτάκη με τον οποίο η Ελληνική ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού παραδόθηκε αμαχητί στη Τουρκία. Ο Κώστας Μητσοτάκης ήταν στην "είσοδο" και είναι αυτός που συμφώνησε στα 6 νμ τα σύνορα των νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο. Οταν οι άλλοι στον κόσμο έκαναν βιομηχανική επανάσταση η χώρα ζούσε τα αποτελέσματα των πράξεων ενός Εφιάλτη.

Η γιορτή του Πολυτεχνείου δεν είναι Εθνική εορτή αλλά σημείο αναφοράς σε μια Εθνική κοροϊδία του Ελληνικού λαού. Υπο την έννοια αυτή όλα τα κόμματα πρέπει να εκπροσωπηθούν εκεί, αφού πρόκειται για μνημόσυνο αλλαγής χρώματος σε μια Ελληνική δημοκρατία που δεν υπήρξε ποτέ.


Φυσικά μπορεί να υπήρχαν και νεκροί στο Πολυτεχνείο (καύσιμη ύλη - ηλίθιοι ιδεολόγοι) αλλά και εγκάθετοι στην πόρτα του, που περίμεναν καλά  πληροφορημένοι τη φωτογραφία για να μπούν στη Βουλή. Αυτό δεν γίνεται και τώρα με όσους βγαίνουν στα ΜΜΕ;


Ολοι μια παρέα ήταν και τότε και τώρα. Τα πρόσωπα αλλάζουν το σκατό μένει. Υπάρχει όμως και κάτι θετικό αλλά θα σας το πώ άλλη φορά.

Υ. Ποιός σας είπε πως δεν μαγειρεύω;

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά